Tutaj się witamy
Witajcie
W końcu po prawie pół rocznym poszukiwaniu kupiłem swój samochód oczywiście jest nim madzia 323f (BA) 1998 rok 1,5 silnik 88km (z5)
Jestem bardzo zadowolony.
W końcu po prawie pół rocznym poszukiwaniu kupiłem swój samochód oczywiście jest nim madzia 323f (BA) 1998 rok 1,5 silnik 88km (z5)
Jestem bardzo zadowolony.
- Od: 9 lut 2014, 19:05
- Auto: Mazda 323f (BA). 1,5 Benzyna 88km. Silnik Z5. Rok produkcji 1998
Witam wszystkich mazdowiczów 
Jestem nowym kierowcą i szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 z 98 roku, ciemna zieleń silnik 1.5 88KM sedan. bardzo fajne autko, zadbane
Pozdrowienia dla wszystkich
Jestem nowym kierowcą i szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323 z 98 roku, ciemna zieleń silnik 1.5 88KM sedan. bardzo fajne autko, zadbane
Pozdrowienia dla wszystkich
-
jogissj
Siema,
Witam wszystkich, długo czytałem wasze forum,w końcu postanowiłem trochę sie poudzielać
Posiadam Mazdę 323 BF z 87 roku. Ostatnio staram się ją doprowadzić do wzorowego stanu, jak mi sie uda możliwe fabrycznego (wcześniej miała troche rdzy na nadkolu, ale usunąlem wszystkie ogniska:) ). Postaram się wrzucać fotorelacje z odbudowy. Jest to auto z burzliwą historią, ale naprawdę się w niej zakochałem i uważam że powinna przetrwać jak najdłużej. Ostatnio spotkałem pewnego człowieka jak parkowałem obok Salwadora i śmiał sie że powinienem Złomnikowi sprzedać Madzię, bo naprawdę jest w bardzo dobrym stanie. Duży komplement i motor do dalszej pracy 
Można mnie spotkać teraz częsciej na ulicach Wrocławia. Tak szczerze długo tutaj jeżdże i BFki już żadnej nie widziałem :/. Prawdopodobnie wyginęły...
Witam wszystkich, długo czytałem wasze forum,w końcu postanowiłem trochę sie poudzielać
Można mnie spotkać teraz częsciej na ulicach Wrocławia. Tak szczerze długo tutaj jeżdże i BFki już żadnej nie widziałem :/. Prawdopodobnie wyginęły...
Siemanko wszystkim
)
- Od: 11 lut 2014, 00:14
- Auto: Mazda 6
3.0 V6 223KM
2006r.
Witam wszystkich:) Czas i na mnie
Obserwator forum od lat. Właściciel Mazdy 323BF przez 6 lat do 2013 roku
Obecnie niezrzeszony, związany trochę z włoszczyzną
ale mam nadzieję że już bliżej jak dalej przyszły właściciel Mx-6, jedną ostatnio jeździłem i...
Pozdrawiam serdecznie wesołych Mazdowiczów
Obecnie niezrzeszony, związany trochę z włoszczyzną

- Od: 10 lut 2014, 00:13
Witam wszystkich,
Arek ze Śląska kłania się nisko. Jestem tu już jakiś czas, ale dopiero teraz ujawniam swą obecność z racji tego, iż poszukuję mazdy 6 dla siebie. Mam nadzieję, że uda się odnaleźć jakieś sensowne, wymarzone M6
Arek ze Śląska kłania się nisko. Jestem tu już jakiś czas, ale dopiero teraz ujawniam swą obecność z racji tego, iż poszukuję mazdy 6 dla siebie. Mam nadzieję, że uda się odnaleźć jakieś sensowne, wymarzone M6

burcu napisał(a):Witam wszystkich:) Czas i na mnieObserwator forum od lat. Właściciel Mazdy 323BF przez 6 lat do 2013 roku
![]()
Obecnie niezrzeszony, związany trochę z włoszczyznąale mam nadzieję że już bliżej jak dalej przyszły właściciel Mx-6, jedną ostatnio jeździłem i...
![]()
Zapraszamy do działu regionalnego i na najbliższe spotkania
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Witam wszystkich. Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem Madzi 323F BA. Z wykształcenia jestem mechanikiem i wszystkie mniej lub bardziej poważne naprawy swojego auta robię sam, więc myślę, że będę mógł pomóc w niektórych problemach. Właśnie robię mały remont silniczka (Z5) i nie ukrywam, że informacje jakie można znaleźć na tym forum są bardzo pomocne.
pozdrawiam
pozdrawiam
- Od: 13 lut 2014, 12:36
- Auto: Mazda 323F (BA) 1.5 (Z5) '95
Mazda 6 (GY) 2.0 (LF) +LPG BRC Sequent 24.11 '03
Witam wszystkich 
Po 6 latach posiadania Civic'a, pora wyszukać, kupić i razem z Wami zgłębiać tajniki Mazdy
Pozdrawiam !
Po 6 latach posiadania Civic'a, pora wyszukać, kupić i razem z Wami zgłębiać tajniki Mazdy
Pozdrawiam !
-
probestic
Witam forumowiczów , jestem tutaj nowy w tym roku w maju zaczynam kurs na prawo jazdy , i pierwszym samochodem jaki kupię bedzie Mazda MX-3 , mam do tego samochodu mały sentyment , bo kiedyś mieliśmy taką mazdę, ale musieliśmy ją sprzedac bo paliła 11l na 100km ;/ a byliśmy w trakcie budowy domu ;d Mazda MX-3 jest piękna , a jeszcze jak się założy sportowe zderzaki i lotkę to brakuje słów
Pozdrawiam. Kuba (marines333)

Pozdrawiam. Kuba (marines333)
-
marines333
Hello!
Choć plany były inne to jeden rzut oka na nową trójkę obrócił wszystko do góry nogami i jutro jadę kupić nową sky passion.
Pewnie czasem do Was zajrzę i będę się dzielić spostrzeżeniami.
Pozdrawiam
Michał vel gizi
Choć plany były inne to jeden rzut oka na nową trójkę obrócił wszystko do góry nogami i jutro jadę kupić nową sky passion.
Pewnie czasem do Was zajrzę i będę się dzielić spostrzeżeniami.
Pozdrawiam
Michał vel gizi
Witam wszystkich.
Od wczoraj wraz z żoną
jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami Mazdy3.
taki prezent na Walentynki
Pierwsze 300km zrobione wrażenia
Pozdrawiam
Od wczoraj wraz z żoną
taki prezent na Walentynki

Pierwsze 300km zrobione wrażenia

Pozdrawiam
-
antram