Tutaj się witamy
WItam, właśnie stałem sie posiadaczem Premacy i jak na razie jestem zadowolony. Autko sprawuje sie dobrze, jeszcze lepiej wyglada jak na swój rocznik i myśle, że pozostanie na dłużej w rodzinie.
-
Weyland
Posiadam Już 3 mazdę 323 BG, zbierałem się dość długo do zapisu na mazdaspeed trochę trudno być na dwóch forach jednocześnie( jeeep.org.pl), ale wreszcie jestem i witam wszystkich 

-
zonatyfacet
Witam wszystkich
Od kilku tygodni jestem posiadaczem Mazdy 6 sedan 2003r. 2.0 benzyna.
Zdecydowałem się na 6 ponieważ bardzo mi się spodobała jej linia.
Miałem kiedyś 323 90r. hatchback 3d z silnikiem 1,9 16v dohc 128 hp z której byłem bardzo zadowolony. Mam nadzieje że obecna "madzia" mnie nie zawiedzie.
Od kilku tygodni jestem posiadaczem Mazdy 6 sedan 2003r. 2.0 benzyna.
Zdecydowałem się na 6 ponieważ bardzo mi się spodobała jej linia.
Miałem kiedyś 323 90r. hatchback 3d z silnikiem 1,9 16v dohc 128 hp z której byłem bardzo zadowolony. Mam nadzieje że obecna "madzia" mnie nie zawiedzie.
-
Black1974
Witam wszystkich miłośników tego wspaniałego autka jakim jest Madzia
Swoją MPV LW 2004 mam od 6 – ciu miesięcy i jestem z Niej bardzo zadowolony.
Polecam ten model szczególnie dla osób lubiących dalekie wypady z dużą liczbą pasażerów na
pokładzie
.
Swoją MPV LW 2004 mam od 6 – ciu miesięcy i jestem z Niej bardzo zadowolony.
Polecam ten model szczególnie dla osób lubiących dalekie wypady z dużą liczbą pasażerów na
pokładzie

-
Tadek1959
Siemanko , z tej strony ekranu wita was Alvinek(20l) tak po prostu
Od dluszego czasu korzystam z dobrodziejstwa tego oto forum , ale zawsze brakowalo czasu na przywitanie , ale postanowilem dzisiaj to zrobic i oto jestem. Jestem szczesliwym posiadaczem Maazdy 323f BG 1,6cm3 92r , zakupilem go mniej niz miesiac temu , trochę jest przy nim do roboty,wiadomo swoje lata ma , mam nadzieję ze z wasząm pomocy dojdę do tego zeby pokazać ktoregoś dnia , moje efekty , a plany juz są w realizacji , choć z funduszami jest ciezko , spokojna glowa , bez pospiechu... Pozdrawiam
-
Alvinek
Witam wszystkich, jestem posiadaczem Mazdy 323C 1995r w kolorze srebrnym
od około 9miesięcy ;]. Mam nadzieję, że miło mnie przyjmiecie mnie w swoje skromne progi oraz moją Cetke.
Pozdrawiam Michał/
Pozdrawiam Michał/
-
Mechatronik
Witam , wypadałoby się przedstawić wiec czynie powinność .
Posiadacz Mazdy 6 2.0 LF SW, auto dzięki Andrzejowi z Carpasja w pięknej wersji i nienagannym stanie.
Odnośnie samego sprawnego załatwienia tematu z Mazda przez Andrzeja, opisze niebawem w osobnym wątku, stworzonym do tego celu.
Mam nadzieję, że "madzia" będzie również bezawaryjna co moja poczciwa Toyotka Avensis T22
Posiadacz Mazdy 6 2.0 LF SW, auto dzięki Andrzejowi z Carpasja w pięknej wersji i nienagannym stanie.
Odnośnie samego sprawnego załatwienia tematu z Mazda przez Andrzeja, opisze niebawem w osobnym wątku, stworzonym do tego celu.
Mam nadzieję, że "madzia" będzie również bezawaryjna co moja poczciwa Toyotka Avensis T22

- Od: 9 sty 2014, 11:43
- Auto: M6 2.0 SW benzin LF + Toyota T22 1.8 7AFE
Witam
Jak przystało na nowych członków forum chciałbym powitać wszystkich posiadaczy mazd i nie tylko bo są i tacy.
Sam osobiście od 6 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy CX-5 SKyENERGY 2.0 SKYACTIV-G 160KM (4x4 6AT (SKYACTIV-Drive)) w kolorze Aluminium Metalic.
Jak przystało na nowych członków forum chciałbym powitać wszystkich posiadaczy mazd i nie tylko bo są i tacy.
Sam osobiście od 6 dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy CX-5 SKyENERGY 2.0 SKYACTIV-G 160KM (4x4 6AT (SKYACTIV-Drive)) w kolorze Aluminium Metalic.
- Od: 9 lut 2014, 00:43
- Auto: Mazda CX-5SKyENERGY 2.0 SKYACTIV-G 160KM (4x4 6AT (SKYACTIV-Drive))
Witam Wszystkich. W tym tygodniu odebrałem moją pierwszą Mazdę. Generalnie od początku zastanawiałem się nad wyborem między Hondą Civic, a nową Mazdą 3. Skoro to pisze to wybór wiadomy
Znajomy właśnie kończy 3 rok użytkowania swojej BL i przez ten czas poza zarysowanym błotnikiem nic nie robił, liczę że u mnie będzie to samo
Resztę moich rozterek rozwiało to forum
Pozdrawiam
- Od: 8 lut 2014, 23:47
- Auto: Mazda 3 BM SkyEenergy 165KM HB 2013
Witam wszystkich Forumowiczów,
w listopadzie 2013r. uwieńczyłem sukcesem poszukiwanie odpowiedniej dla siebie Mazdy i obecnie (po 7 latach poruszania się różnymi wcieleniami Hondy Civic) jeżdżę Mazdą 5 (CR).
Pozdrowienia dla wszystkich
w listopadzie 2013r. uwieńczyłem sukcesem poszukiwanie odpowiedniej dla siebie Mazdy i obecnie (po 7 latach poruszania się różnymi wcieleniami Hondy Civic) jeżdżę Mazdą 5 (CR).
Pozdrowienia dla wszystkich
- Od: 11 wrz 2013, 12:08
- Auto: Honda CR-V, 2o1o
Witam wszystkich serdecznie.
Jak nie trudno się domyślić, sprowadza mnie w to miejsce takie samo zamiłowanie do marki jak Wasze. Od kilku miesięcy noszę się z zamiarem zmiany obecnego dwuśladu na Madzię 6, od kilku dni zamiar ten się nasilił, co zaowocowało intensywną lekturą Waszego klubu i bogatego w informacje forum.
Jako jeszcze świeży obserwator śmiało mogę stwierdzić, że robicie tu kawał dobrej roboty utrzymując wysoki poziom wiedzy i dyskusji, jak również ład i porządek na forum, na którym dość łatwo można się odnaleźć.
Mam cichą nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się znaleźć, kupić i udoskonalić wymarzoną Madzię.
Pozdrawiam
Jak nie trudno się domyślić, sprowadza mnie w to miejsce takie samo zamiłowanie do marki jak Wasze. Od kilku miesięcy noszę się z zamiarem zmiany obecnego dwuśladu na Madzię 6, od kilku dni zamiar ten się nasilił, co zaowocowało intensywną lekturą Waszego klubu i bogatego w informacje forum.
Jako jeszcze świeży obserwator śmiało mogę stwierdzić, że robicie tu kawał dobrej roboty utrzymując wysoki poziom wiedzy i dyskusji, jak również ład i porządek na forum, na którym dość łatwo można się odnaleźć.
Mam cichą nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się znaleźć, kupić i udoskonalić wymarzoną Madzię.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Cześć wszystkim! Jako, że nasza poprzednia Madzianna (323bf 1.3 1989) raczyła odmówić posłuszeństwa, zacząłem rozglądać się za nowszą
Głównie przez to, że prawie 3 lata bez totalnie żadnych nakładów jeździła bezawaryjnie skłaniam się praktycznie tylko w kierunku tej samej marki. Marzyłem od małego o aucie z otwieranymi światłami, więc poluję na 323F BG, najchętniej z silnikiem 1.8 DOHC. Mam nadzieję, że uda mi się wyłowić coś ciekawego.
Witam wszystkich!
Przygoda z Mazda RX-8 zaczela sie 2 lata temu w anglii. Teraz wracam do POLSKI
i zabieram REX-a ze soba
Pozdrowienia!
Przygoda z Mazda RX-8 zaczela sie 2 lata temu w anglii. Teraz wracam do POLSKI

Pozdrowienia!
-
Th0mas85