Tutaj się witamy
Witajcie. Jestem szczęśliwym posiadaczem Madzi od 2 miesięcy. Kupiłem od znajomego, który już niestety nie może jeździć. Mazda z 2002 roku, a przejechane 20tys km- znam samochód od samego początku... Będę miał mnóstwo pytań odnośnie samochodziku. Pozdrawiam wszystkich 
-
ramzes79
HEJKA WITAM WSZYSTKICH WŁASNIE KILKA DNI TEMU STAŁEM SIĘ SZCZĘŚLIWYM POSIADACZEM MAZDY 6
DOPIERO ZAGŁĘBIAM SIĘ W TAJNIKI TEJ MARKI WIEC PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ W KWESTII JAKICHKOLWIEK MOICH PYTAŃ DZIEKI I POZDRAWIAM WSZYSTKICH 
- Od: 9 gru 2013, 18:39
- Auto: MAZDA 6 2.0 TDI 136 KM 2004R
WItam
Mam nadzieję w najbliższym czasie dołączyć do szczęśliwego grona posiadaczy Mazd
Pozdrawiam
Mam nadzieję w najbliższym czasie dołączyć do szczęśliwego grona posiadaczy Mazd
Pozdrawiam
-
nyrubmat
Witam wszystkich zgromadzonych jestem tu bo jestem,a tak na poważnie ktosik mi wczoraj dał za wycieraczkę takie cosik,czyli ulotkę koło Tesco w Bielsku. Nie wiem kto zacz, ale z góry dziękuju.W końcu mam se furę dzięki której mogę należeć do forum,a jak by nie patrzeć to już cosik jest, więc jak by co jeszcze raz hej hej no i byle dalej mazdą tam gdzie nóżki zawiodą to to mazdą zawsze się pojawię o 
-
Jacobi
Witam wszystkich posiadaczy starych i nowych mazdziatek
jestem posiadacze Mazdy 626 od 9 lat a niedawno zakupiłem nowszą wersje Mazde 6 i jak narazie jestem szczęśliwym posiadaczem 2 wspaniałych aut . 

-
klucznik 1
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów mazdyspeed!!! Od dawna czytam to forum bo jest bardzo przydatny i ciekawy. Ale dopiero przy zakupie kolejnej mazdy postanowiłem założyć konto. Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 15 gru 2013, 23:13 przez lukaszadamczyk81, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 4 gru 2013, 01:13
- Auto: Mazda3 BK Z6 2007 1,6 105KM Active kolor Aurora Blue Mica
Cześć , witam wszystkich , mazda 5 od 5 lat i dopiero teraz coś zaczęło szwankować , nieźle co?! 
-
ciepły00