Tutaj się witamy
Witam Wszystkich Forumowiczów.
Po kilku latach przerwy odrobinę z przypadku stałem się posiadaczem mazdy milleni tym samym postanowiłem dołączyć do Waszego szacownego grona!!
Pozdrawiam serdecznie
Paweł
Po kilku latach przerwy odrobinę z przypadku stałem się posiadaczem mazdy milleni tym samym postanowiłem dołączyć do Waszego szacownego grona!!
Pozdrawiam serdecznie
Paweł
Witam mam na imię Patryk jestem świeżym kierowcą posiadam prawojazdy od prawie roku. Moim pierwszym samochodem jest cudowna mazda 6 z 2005r niestety przed liftem z silnikiem 1.8l 16v 120km.
Jak każdy wie pierwszy samochód dla mężczyzny to jego największy skarb;p. Tak dla mnie moja "Madzia" to cudeńko;p.
Dlatego też postanowiłem dołączyć do was miłośników tej wspaniałej marki:)
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie:D
Pozdrowionka:D
Jak każdy wie pierwszy samochód dla mężczyzny to jego największy skarb;p. Tak dla mnie moja "Madzia" to cudeńko;p.
Dlatego też postanowiłem dołączyć do was miłośników tej wspaniałej marki:)
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie:D
Pozdrowionka:D
- Od: 3 gru 2013, 01:28
- Auto: Mazda6 1.8l 16v 120km GG
L8-DE
Czołem,
Mam Mazdę 3, kupioną w 2004 u dilera w Polsce (choć oficjalnie nie było wtedy sieci).
Od początku jeździ bezawaryjnie. Mimo upływu lat nie myślę o zmianie bo to wciąż piękny, wygodny i świetnie jeżdżący samochód. Pozdrawiam i Klubowiczki i Klubowiczów.
P
Mam Mazdę 3, kupioną w 2004 u dilera w Polsce (choć oficjalnie nie było wtedy sieci).
Od początku jeździ bezawaryjnie. Mimo upływu lat nie myślę o zmianie bo to wciąż piękny, wygodny i świetnie jeżdżący samochód. Pozdrawiam i Klubowiczki i Klubowiczów.
P
-
Pawdx
Witam wszystkich serdecznie od niedawna jestem posiadaczem mazdy 6 2009 r motor 3.7
- Od: 4 gru 2013, 21:21
- Auto: mazda 6 3.7l 2009r
Witam
forum podczytuje juz czas jakis bo gdzie od roku marzy mi sie mazda,
a ze jestem z tych co "lubia wiedziec" to szukam informacji u źródła.
mimo, ze jestem babą to interesują mnie samochody, jeźdzę duzo – od 10 lat-obecnie mam swoje osobiste 4 auto i jest to moja największa wtopa -a miało byc tak pieknie echhh...do tej pory wszystkie moje furmanki były z grupy VAG ale chyba czas na zmiany:)
coraz bardziej skłaniam sie do pogonienia mojego złoma i coraz bardziej marzy mi sie mazda-marzeniem jest mazda 3 jednak ze wzgledu na cennik chyba jeszcze nie teraz;)
za to ostatnio rzucila mi sie w oczy na jakims parkingu piekna niebieska 323f BJ i chce takie auto
czytam, czytam, ogladam ogłoszenia, pytam madrzejszych, rozglądam się powoli bo nie chce znów wpakowac się w takie bagno jak z obecnym wozidłem stąd moja obecnosc na forum
forum podczytuje juz czas jakis bo gdzie od roku marzy mi sie mazda,
mimo, ze jestem babą to interesują mnie samochody, jeźdzę duzo – od 10 lat-obecnie mam swoje osobiste 4 auto i jest to moja największa wtopa -a miało byc tak pieknie echhh...do tej pory wszystkie moje furmanki były z grupy VAG ale chyba czas na zmiany:)
coraz bardziej skłaniam sie do pogonienia mojego złoma i coraz bardziej marzy mi sie mazda-marzeniem jest mazda 3 jednak ze wzgledu na cennik chyba jeszcze nie teraz;)
za to ostatnio rzucila mi sie w oczy na jakims parkingu piekna niebieska 323f BJ i chce takie auto
czytam, czytam, ogladam ogłoszenia, pytam madrzejszych, rozglądam się powoli bo nie chce znów wpakowac się w takie bagno jak z obecnym wozidłem stąd moja obecnosc na forum
-
azja9
Witam wszystkich, na KMS od paru chwil, jezdze M Premacy 2.0 DiTd 101 KM
auto rowniez od niedawna wiec pewnie sporo pytan bedzie , dzieki za wyrozumialosc, i zgory dzieki za pomoc, i jezeli bede umial to rowniez pomoge pozdro
auto rowniez od niedawna wiec pewnie sporo pytan bedzie , dzieki za wyrozumialosc, i zgory dzieki za pomoc, i jezeli bede umial to rowniez pomoge pozdro
- Od: 5 gru 2013, 18:52
- Auto: Mazda Premacy 2.0DiTD 101
Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Xedosa 6 od 2005 roku i postanowiłem w końcu zalogować się 

- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Około tygodnia temu stałem się posiadaczem Mazdy 6 Kombi z silnikiem 2.0 benzyna 141 KM z 2003 roku. Autko nie wykazuje oznak korozji i jest bardzo dobrze zakonserwowane od spodu. Do tej pory posiadało 1 właściciela w Niemczech który przejechał nią 180 tys. km co potwierdza zarówno książka serwisowa jak i dane w systemie w Aso Mazda (auto do końca serwisowane w miejscu zakupu). Wczoraj uzbroiłem pojazd w instalację LPG na podzespołach znanej i lubianej
firmy AC.
Mam nadzieję, że spędzę tu wiele miłych chwil i z tego co zdążyłem zauważyć sporo się dowiem o moim nowym wozidełku.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i jeszcze raz WITAM!
Około tygodnia temu stałem się posiadaczem Mazdy 6 Kombi z silnikiem 2.0 benzyna 141 KM z 2003 roku. Autko nie wykazuje oznak korozji i jest bardzo dobrze zakonserwowane od spodu. Do tej pory posiadało 1 właściciela w Niemczech który przejechał nią 180 tys. km co potwierdza zarówno książka serwisowa jak i dane w systemie w Aso Mazda (auto do końca serwisowane w miejscu zakupu). Wczoraj uzbroiłem pojazd w instalację LPG na podzespołach znanej i lubianej
Mam nadzieję, że spędzę tu wiele miłych chwil i z tego co zdążyłem zauważyć sporo się dowiem o moim nowym wozidełku.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i jeszcze raz WITAM!
-
marekozinski
Witam wszystkich. Posiadam Madzię Mx-3 1.6 107 km. Jestem z niej zadowolony jednak jak każda kobieta , Magdalena miewa humorki. 
-
Patryk.Band
Koledzy pomóżcie. Z obsługi kompa jestem trochę lewy a chciałbym wkleić kilka fotek mojego xeda i się pochwalić. Kompletnie nie wiem jak wkleić fotki. Pomocy!!!!!!!!!!!!!!
- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01