Kogo widziałem / widziałam
pozdrowienia dla kierownika czarnego xedosa nr rej DSW... na klubowych podkładkach, widzianego dzisiaj w W-wie przy Muzeum Pows. Warszawskiego przed godz. 18.00
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Pozdrowienia dla właściciela 6 w kombi, tablice WU, niebieskie podkładki, wyjeżdżającego ok 17:30 wyjeżdżającego spod Equatora/Brama Zachodnia, stałem czarnym AUDI :-D
..::Born To Rise Hell::..
Jestem dość często w Łodzi , ale nikt mnie nie widzi
Ja widze bardzo dużo Mazd , ale jakoś nie mam pamięci do rejestracji
Ja widze bardzo dużo Mazd , ale jakoś nie mam pamięci do rejestracji

Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Awik napisał(a):Pozdrawiam kierownika i pasazera niebieskiej 3 na WA spotkanej na Wislostradzie ok 20:30
Pozdrowionka dla wszystkich Maździorek widzianych w sobotę na terenie świętokrzyskiego. Tym razem trochę incognito jako kierowca czerwonej Hanki Prelud, miny niektórych trochę zdziwione jak machałem 
Ps. Ale to się wkręca..., nie to co moja Madziula
Ps. Ale to się wkręca..., nie to co moja Madziula
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
andree napisał(a):coś podobnego do l3mura czerwonej strzały wczoraj ok 14ej mijałem na Dąbrowskiego przy Lodowej, nie zdążyłem zerknąc kto siedział za kółkiem, w każdym bądź razie pozdrawiam kierowcę
Nie wiem możliwe. Łatwo poznać po żółtych halo z przodu
Pozdrowionka dla wszystkich kierowników Mazd, widzianych 07/08 na trasie W-wa – Krynica Morska i 08/08 w drodze powrotnej do Wa-wy. Nie sposób zapamiętać wszystkich numerów : WH, WN, BS, WL, NNI, LLU, WR, WOR, oj długo by wypisywać. A i oczywiście pozdrowienia dla kierownika czarnej 3-ki WE 08****, który próbował dotrzymać mi towarzystwa na trasie. 
Czasem trudniej niż przyznać się do własnych błędów jest je pojąć.
Oddam za przysłowiowego zeta zamykany pojemnik na napoje w tunel do M6
Pozdrawiam wszystkich włascicieli mazd ktorych widziałem na trasie Warszawa-Wrocław.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrowionka dla ejdiaj i jego premancy widzianego w niedzielę 8.08 na rondzie w Kunowie
pozdro dla wszystkich właścicieli ba w ustce
moja MAGDALENA http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d7 ... 93e47.html "
- Od: 24 lut 2009, 22:02
- Auto: mazda323f BA 97r. 1,5 16v
Pozdrowienia dla koleżanki ze srebrnej 6 GY o numerach WA398** widziane o 7:45 na ul.Berensona w W-wie.
Czasem trudniej niż przyznać się do własnych błędów jest je pojąć.
Dzisiaj byłem w Łodzi , widziałem Mazde 626 (Ja stałem na skrzyżowaniu , nie wiem jaka to ulica , wiem że bardzo duże
) . A ta Mazdzina skręcała w lewo , z tego co zauważyłem to był lekko puknięty (Chyba z przodu) i kierowca miał brudke
Aha i rejestracja zacyzna sie na EL
Nie wiem czy to klubowa ? Aha i jeszcze jedną Mazde 323C Zielony kolorek jechał bocznymi uliczkami Łodzi jakiś młody gosciu 
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Siedząc w "czarcim" Pawko" okolo 18-19 przemknał tak że nawet kufla nie zdąrzylem zbic
braawo
:DD:D:D: 

-
Lorne
pozdro dla Kacy'ego wyjeżdzającego swym xedem (poznałem po alu od M6
) z ul. Wiślanej w Fordońską w Bydgoszczy
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
pozdrowienia dla ślicznej blondyneczki w zielonej 323 widzianej prawie co dzień o 7;55 w strobowie jak skręca do naku
ps. może spotkanko na piwo w pobliskim sklepie
wielki pozdro dla pani w x6 jadącej od rawy mazowieckiej widywanej co kilka dni o 8;00
ps. może spotkanko na piwo w pobliskim sklepie
wielki pozdro dla pani w x6 jadącej od rawy mazowieckiej widywanej co kilka dni o 8;00
- Od: 27 kwi 2009, 20:42
- Auto: volvo 850