Witam. Chciałbym się przywitać i poinformować że korzystam z informacji na tym forum i jest ono pomocne a informacje są dosyć konkretne, Mazda to mój pierwszy Japończyk i kupiony przypadkiem(żonie spodobała się w komisie) głównie skórzana tapicerka w środku i nie zniszczone wnętrze i nadwozie. Pozdrawiam
Witam wszusykich serdecznie. Posiadam mazde cx-7 2011 z silnikiem 2.5 bez turbo. gdyby ktos szukal jakis informacji na temat tego auta chetnie udziele. Jezdze tez VW golfem mk5 GTI I wlasnie jestem na etapie zmiany auta . Dzisiaj mialem okazje sprobowac ( mieszkam w Kanadzie ) nowa mazde 3 z silnikiem 2.5 184 KM . Jestem pod duzym pozytywnym wrazeniem tego auta I choc od dawna jezdze vw gti , mysle ze tym razem wybiore ta wlasnie mazde. Moja zona jezdzi cx-7 I nic zlego na to auto nie moge powiedziec. Nowa mazda 3 w wersji GT jest ogromnym krokiem pod kazdym wzgledem w postrzeganiu tego modelu obecnie . Pozdrawiam.
Od 2 lat jestem szczęśliwym właścicielem Mazdy 3 2.0 z 2003 roku. Do tej pory przeglądałem tylko forum od dzisiaj zamierzam w nim pełnie uczestniczyć i rozwiązać nurtujący mnie problem
Witam Was wszystkich Mam nadzieje że w niedługim czasie dołączę do grona Do tej pory jeździłem 6lat Civic`iem 5g 'jajem' i w końcu nadszedł czas na zmianę. Poszukiwania trwają
Witam Was Wszystkich . Jestem Chyba najmłodszym Klubowiczem Tego Forum , Mam 16Lat i posiadam Mazde 323F BG z 1992Roku , auto nie jest zarejestrowane na mnie z góry mówię . Wcześniej tylko przeglądałem forum teraz jednak chce do niego dołączyć . Pozdrawiam Doniu
Witam, jestem nowy u was, dotad posiadalem hondy 4g, moja pierwsza mazda to 323f, 1.6, '02 kupiłem ok miesiąc temu, użytkuje co dzień i jak narazie jestem zadowolony, pozdrawiam
Witam wszystkich, mam na imię Michał, jestem z okolic Częstochowy i od niedawna jestem posiadaczem mazdy xedos 6 2.0 z 93r. Niedługo wstawię jakieś fotki mojej madzi Liczę na to że mnie przygarniecie do swojego grona oraz że mi pomożecie przy ew problemach z xedem, Ja oczywiście też będę się starał komuś pomóc jeśli będzie taka okazja Pozdrawiam
Witam serdecznie:) jestem nowym użytkownikiem, mam na imię Grzegorz i mam od niedawna MAZDĘ 6 2,0L 141KM z 2002r i jak na razie jestem zadowolony z tego autka Jestem z województwa podkarpackiego a konkretnie z okolic Przeworska
Ostatnio edytowano 3 gru 2013, 20:14 przez fredzik1508, łącznie edytowano 1 raz
Witam wszystkich serdecznie , mazdami śmigam od paru ładnych lat. Jestem posiadaczem Mx-5 NA 1.8 T 200+ oraz 6ki 3.0 v6 z 2004 roku;) mam pare pytań co do 6ki gdzie najlepiej je zadać żeby nie narobić syfu? Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz