Kogo widziałem / widziałam
pozdro dla Globyego ktorego widzialem wczoraj jak jechal powoli swoja Milennia ulica Chlodna (tylko godziny nie pamietam)
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Topaz napisał(a):Seraf zapadaj na spoty
Będę na pewno akurat na Traugutta nie mogłem ale na pewno przyjadę się pochwalić
BTW pozdrowionka dla właścicielki czerwonej mazdy 323 BA – staliśmy obok siebie przy "wodopoju" Auchan 28.07 koło 19.oo
marcinkosky napisał(a):pozdro dla Globyego ktorego widzialem wczoraj jak jechal powoli swoja Milennia ulica Chlodna (tylko godziny nie pamietam)
Wzajemnie
pozdrowienia dla czerwonej mx-6 KNT. Spotkaliśmy się bardzo nieoczekiwanie na parkingu koło dworca w Bochni. Musiałem się zatrzymać i pogadać;) Właściciel oraz jego Rodzice okazali się bardzo sympatycznymi ludźmi, nie obeszło się bez pamiątkowych zdjęć i wymiany numerami telefonów i adresów mailowych:) niesamowicie miłe spotkanie i niesamowicie mili ludzie! pozdrawiam!
- Od: 10 gru 2009, 13:32
- Auto: Mazda MX-6 FS
l3mur91 --- no to chyba mnie widziałes pod Tulipanem tam pracuje i ja mam naklejke na blendzie z tyłu
pozdro
- Od: 7 sty 2010, 12:25
- Auto: mazda premacy 2000r i mazda 323F pozostala :)
raczej ktoś z Dellowców bo tamtędy jeżdżą, na 6ą do pracy, a 323f w zieleni na oby dwóch zmianach jest kilka 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Z jakiej broni ?Myjk napisał(a):ustrzelony wczoraj

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Miałem na mysli kaliber
Coś nie widuje kolegi ? Zacisk zrobil ?

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A smigam caly czas. Widocznie nie trafiamy jakos ostatnio na siebie. Tak. Zacisk udalo sie zrobic. Tarcze cale tylko klocki wymienilem przy okazji bo je zjechalo. Dobrze ze tylko tak sie skonczylo 
-
Szalotka