Tutaj się witamy
Witam wszystkich.
Robert z Warszawy. Mam nadzieję, że niedługo szczęśliwy posiadacz Mazdy MPV
Aktualnie latam Audi A4 i z żalem, ale musimy się rozstać.
Auto zrobiło się za małe
Robert z Warszawy. Mam nadzieję, że niedługo szczęśliwy posiadacz Mazdy MPV
Aktualnie latam Audi A4 i z żalem, ale musimy się rozstać.
Auto zrobiło się za małe
-
robaaak
Witam wszystkich !
Od dwóch tygodni szczęśliwy posiadacz Mazdy CX 9 AWD po liftingu 2013.
Szczęśliwy ? Tak. Dotąd nie wiedziałem , że można tak się przemieszczać , wolnossący V6 raduje me serce i ucho.
Pozdrawiam
Przemysław
Od dwóch tygodni szczęśliwy posiadacz Mazdy CX 9 AWD po liftingu 2013.
Szczęśliwy ? Tak. Dotąd nie wiedziałem , że można tak się przemieszczać , wolnossący V6 raduje me serce i ucho.
Pozdrawiam
Przemysław
-
przemsky
Witam. Posiadam już wysłużoną Mazdę 323F (BA) 1,8 czeka mnie kapitalny remont silnika więc mam nadzieję że dowiem się tu- co ,jak i za ile
Pozdrawiam wszystkich mazdowiczów.
-
piotreklew
Witam,
od niedawna jestem posiadaczem mazdy MX-5 NA 1.8, mam zamiar być aktywnym użytkownikiem forum.
Pozdr
od niedawna jestem posiadaczem mazdy MX-5 NA 1.8, mam zamiar być aktywnym użytkownikiem forum.
Pozdr
-
zw1erz
witam wszystkich juz bylem jakiś czas na tym forum ale przestałem tu zaglądać ale teraz wracam
, jak najbardziej forum jest pozytywne

- Od: 18 wrz 2013, 20:44
- Auto: mazda323f bj, silnik 1,5 rocznik 1999
Witam wszystkich bardzo serdecznie
od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy Premacy – jak narazie szczesliwym i oby tak zostalo
Pływam po ulicach Wrocławia i okolic Trzebnicy aż miło.
Pozdrawiam
Wojtek
od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy Premacy – jak narazie szczesliwym i oby tak zostalo
Pozdrawiam
Wojtek
-
Wokula
Witam wszystkich
Forum naszpikowane cennymi informacjami aż miło
. Mam zamiar i nadzieję dołączyć wkrótce do grona posiadaczy Mazd. Do przeczytania w kolejnych postach.
Forum naszpikowane cennymi informacjami aż miło
-
MDusza
Cześć,
postanowiłem w końcu się zarejestrować chociaż przygody z Mazdą nie zacząłem miesiąc temu kupując "Szóstkę" 2.0D. Moim pierwszym autem jakieś 4 lata temu była 323 sedan 1991r. Po drodze były dwa Francuzy i dwa Niemce, ale znów wróciłem do Hiroszimy
postanowiłem w końcu się zarejestrować chociaż przygody z Mazdą nie zacząłem miesiąc temu kupując "Szóstkę" 2.0D. Moim pierwszym autem jakieś 4 lata temu była 323 sedan 1991r. Po drodze były dwa Francuzy i dwa Niemce, ale znów wróciłem do Hiroszimy
- Od: 19 wrz 2013, 20:39
- Auto: Mazda 6 2.0 MZR-CD 121KM 2003r.
Witam,
31 sierpnia stałem się posiadaczem madzi 323f z roku '95 , dotychczas przeglądałem forum jako gość trochę mi pomogło, dziś postanowiłem się zarejestrować do tej pory jeździłem CC, oczywiście też byłem użytkownikiem forum CC.
Witam wszystkich jeszcze raz liczę na pomoc ze strony bardziej doświadczonych, jak tylko będę coś wiedział również pomogę:)
31 sierpnia stałem się posiadaczem madzi 323f z roku '95 , dotychczas przeglądałem forum jako gość trochę mi pomogło, dziś postanowiłem się zarejestrować do tej pory jeździłem CC, oczywiście też byłem użytkownikiem forum CC.
Witam wszystkich jeszcze raz liczę na pomoc ze strony bardziej doświadczonych, jak tylko będę coś wiedział również pomogę:)
- Od: 20 wrz 2013, 11:10
- Auto: Mazda 323 f BA
1.5 16v
Pb/LPG
rok 1995
Witam,
trzy miesiące temu kupiłem Mazdę 323f, wcześniej miałem w kolejności: Nissan Sunny, Matiz,Nissan Almera
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
seba321
trzy miesiące temu kupiłem Mazdę 323f, wcześniej miałem w kolejności: Nissan Sunny, Matiz,Nissan Almera
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
seba321
-
seba321
Dzień dobry, Cześć i Czołem.
Od paru dni jestem (chyba) szczęśliwym posiadaczem Mazdy Premacy.
Do tej pory jeździłem głównie Volvo, ale czasem trzeba coś zmienić. Zmiana marki i rodzaju paliwa. do tej pory był tylko diesel
Od paru dni przeglądam forum klubowe i bardzo żałuje że nie działa w formie listy mailingowej:(
No chyba że czegoś nie wiem...
Pozdrawiam Wszystkich. Na pytania przyjdzie czas.
Croolick. Tychy.
Od paru dni jestem (chyba) szczęśliwym posiadaczem Mazdy Premacy.
Do tej pory jeździłem głównie Volvo, ale czasem trzeba coś zmienić. Zmiana marki i rodzaju paliwa. do tej pory był tylko diesel
Od paru dni przeglądam forum klubowe i bardzo żałuje że nie działa w formie listy mailingowej:(
No chyba że czegoś nie wiem...
Pozdrawiam Wszystkich. Na pytania przyjdzie czas.
Croolick. Tychy.
- Od: 20 wrz 2013, 20:51
- Auto: Mazda Premacy 1,8 101KM Pb
2002r exclusive
Witam Wszystkich, dzisiaj stałem się szczęśliwym właścicielem (mam nadzieję) Mazdy Millenia 2001r 2.3v6 kompresor w wersji usa, od razu pomyślałem o waszym forum. Pozdrawiam z Bydgoszczy!!
-
Wydrulla