Tutaj się witamy
Witam serdecznie
Również chciałbym się przywitać jako nowy forumowicz. Mazdy jeszcze nie posiadam ale już rozpocząłem zaciekłe poszukiwania.
Pozdrawiam
Również chciałbym się przywitać jako nowy forumowicz. Mazdy jeszcze nie posiadam ale już rozpocząłem zaciekłe poszukiwania.
Pozdrawiam
-
maciejdobron
witam wszystkich
zakupile wczoraj mazde 323F i mam nadzieje ze bedzie jezdzila bez zadnych kłopotow
Pozdro
Bybs
zakupile wczoraj mazde 323F i mam nadzieje ze bedzie jezdzila bez zadnych kłopotow
Pozdro
Bybs
-
Bybs
Witam!
Mam na imię Emila i jestem mazdoholiczką.
Nie mam Mazdy, ale marzę po nocach o MX-5 z 1999;p
Pisałam licencjat na temat Mazdy (obroniłam się, nie chwaląc się na 5);p
A w ogóle..szukam kontaktu do osoby, która ma RX-8 i jest z okolic Torunia...
;p
Mam na imię Emila i jestem mazdoholiczką.
Nie mam Mazdy, ale marzę po nocach o MX-5 z 1999;p
Pisałam licencjat na temat Mazdy (obroniłam się, nie chwaląc się na 5);p
A w ogóle..szukam kontaktu do osoby, która ma RX-8 i jest z okolic Torunia...
;p
-
Emge16
Witam
nareszcie nadszedł czas rejestracji na zacnym forum Mazdy! Od stycznia br. jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323f BA 1.8 98', mojego pierwszego auta na obcych ziemiach. Kilka lat temu miałam również mazdę 323 BA, ale wersję S, 1.5 ben+lpg 96'. Bardzo ciepło wspominam spędzone razem dwa lata.
Mam nadzieję, że nieraz będę mogła pomóc i zaczerpnąć wiedzy o moim autku na forum.
Pozdrawiam, martujot
nareszcie nadszedł czas rejestracji na zacnym forum Mazdy! Od stycznia br. jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323f BA 1.8 98', mojego pierwszego auta na obcych ziemiach. Kilka lat temu miałam również mazdę 323 BA, ale wersję S, 1.5 ben+lpg 96'. Bardzo ciepło wspominam spędzone razem dwa lata.
Mam nadzieję, że nieraz będę mogła pomóc i zaczerpnąć wiedzy o moim autku na forum.
Pozdrawiam, martujot
-
martujot
Witam wszystkich!
Jeżdżę Mazdą od prawie dwóch lat, jestem niestety "lajkonikiem" w kwestiach mechaniki samochodowej, niemniej mam nadzieję – pomocy zarówno udzielać, jak i otrzymywać.
Jak w stopce:
323F (BA), silnik Z5 16V 1,5l (prawdopodobnie, ale o tym w moim pierwszym topiku, 1998 rok.
Pozdrawiam!
Jeżdżę Mazdą od prawie dwóch lat, jestem niestety "lajkonikiem" w kwestiach mechaniki samochodowej, niemniej mam nadzieję – pomocy zarówno udzielać, jak i otrzymywać.
Jak w stopce:
323F (BA), silnik Z5 16V 1,5l (prawdopodobnie, ale o tym w moim pierwszym topiku, 1998 rok.
Pozdrawiam!
- Od: 30 sie 2013, 19:00
- Auto: MAZDA 323F (BA), Z5 1,5l, 1998
(wersja z ABS, klimatyzacją, poduszkami, elektrycznymi szybami etc...)
Ufff!
Witam wszystkich.
Po długich poszukiwaniach znalazłem wreszcie tę wymarzoną Madzię!
Od dziś mogę się nazywać szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 z 2007r. Udało mi się (celowo się chwaląc
) znaleźć autko prawie w idealnym stanie z przebiegiem 102 tys km (udokumentowanym).
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze!
Witam wszystkich.
Po długich poszukiwaniach znalazłem wreszcie tę wymarzoną Madzię!
Od dziś mogę się nazywać szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 z 2007r. Udało mi się (celowo się chwaląc
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze!
Witam
Jestem posiadaczem mazdy 6 2,3 sport wagon kombi od 3 miesięcy, samochodzik narazie sprawuje sie super
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy i wielbicieli mazdy.
Irek
Jestem posiadaczem mazdy 6 2,3 sport wagon kombi od 3 miesięcy, samochodzik narazie sprawuje sie super
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy i wielbicieli mazdy.
Irek
-
mazdermaster
Witam wszystkich!
Od kilku miesięcy jeżdżę Mazdą 6 2.0 147KM. Postanowiłem dołączyć do Was na forum aby uskutecznić wymianę doświadczeń.
Pozdrawiam i do 'usłyszenia'.
Od kilku miesięcy jeżdżę Mazdą 6 2.0 147KM. Postanowiłem dołączyć do Was na forum aby uskutecznić wymianę doświadczeń.
Pozdrawiam i do 'usłyszenia'.
-
krizpo
Witam wszystkich
Od kilku miesięcy jestem stałym czytelnikiem forum. W końcu postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów. Nie posiadam co prawda jeszcze mazdy, alemam nadzieję że w najbliższym miesiącu sie to zmieni:) Szukam m3:)
Pozdrawiam
Od kilku miesięcy jestem stałym czytelnikiem forum. W końcu postanowiłem dołączyć do grona forumowiczów. Nie posiadam co prawda jeszcze mazdy, alemam nadzieję że w najbliższym miesiącu sie to zmieni:) Szukam m3:)
Pozdrawiam
- Od: 3 wrz 2013, 13:22
- Auto: Mazda6 2.0 GG MZR-CD 136KM '05
Witam wszystkich!! Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 323f BJ '02. Jest to moja pierwsza mazda a trzecie auto made in Japan. Mam nadzieje, ze dowiem się wielu przydatnych rzeczy o moim nowym aucie. 
- Od: 3 wrz 2013, 15:36
- Auto: Mazda 323f BJ 1.6 '02 zielona trawa