Kogo widziałem / widziałam
Ja widziałem wczoraj gościa w bordowej 626 GE z podkładkami mazdy na trasie do siedlec na wysokości ok Sulejówka. Kiwnęliśmy sobie nieśmiało, pewnie obaj nie byliśmy pewni czy oby na pewno mazdaspeed
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Hazell
- Od: 4 cze 2004, 12:08
- Auto: BMW E39 523i + SGI
P0L4K napisał(a):mbmaster napisał(a):A ja widziałem na 90% wczoraj POL4KA na Powstańców śląskich przy wulkanizacji
to nie ja![]()
No to była czerwona Efka z Klubową niebieską naklejką na tylniej szybie. Juz sprawdziłem ty masz czerwoną. To kto to był
Zoom zoom Zoom
Jestem ciekawy ile jeszcze jezdzi mazd xedos 6 po Warszawie? więcej niz 20 ?
- Od: 11 lut 2005, 21:52
- Auto: xedos 6 z silnikiem 1.6
a ja 2 dni temu widzialem czarnego astona martina db7 gt rocznik 2005 w alejach jer...
i tak sie zastanawiam kto jeździ takim samochodem w polsce :
1.mafia
2.polityka
3.złodziej
4.kulczyk
hehehe pozdrawiam przy okazji czarna mx-6(klubowa) widzianą 27.03.2005 w okolicach cmentarza powąskowskiego
1.mafia
2.polityka
3.złodziej
4.kulczyk
hehehe pozdrawiam przy okazji czarna mx-6(klubowa) widzianą 27.03.2005 w okolicach cmentarza powąskowskiego
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
Godzine temu w Grodzisku Maz. widziałem zieloną 626 ( chyba był to Hazell ) Pozdrawiam.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Witam
Jak dzis wracalem Mazdka z Szydłowca to na obwodnicy Białobrzeg widzialem jak jechaly w kolumnie dwie 626 GE (srebrna i zielona) oraz GD (czerwona). Niezle grzali mysle ze przynajmniej 160km/h, jedna z GE puscila mi awaryjnymi
moze to ktos z klubu??
Pozdr
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdr
Witam,
Wracamy z Żoną z wyżerki od rodziców a tu na skrzyżowaniu niespodzianka
Myślę sobie – zupełnie taka 323 jak Jaksy Żony... zaraz zaraz, to jest 323 Jaksy Żony (dojrzałem znaczek AutoJaksa na zderzaku – nie mogło być inaczej), i Jaksa za fajerą
Pozdrawiam
Wracamy z Żoną z wyżerki od rodziców a tu na skrzyżowaniu niespodzianka
Pozdrawiam
Hazell
- Od: 4 cze 2004, 12:08
- Auto: BMW E39 523i + SGI
Zabiera zonie samochod, niedobry Jarek 
Po kupnie trzeba trochę przetestowac furke aby żona bezpiecznie mogła jezdzić.Globy napisał(a):Zabiera zonie samochod,

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A kogo ja tylko nie widziałem na bezdrożach polskich od Warszawy po Przemyśl i z powrotem. Pozdrowienia dla tych wszystkich Mazd i mazdowiczów widzianych i pominiętych!!
Najszczęśliwsza liczba? Oczywiście że 323 (obowiązkowo turkusowa)!
- Od: 25 lut 2005, 15:37
- Auto: turkus 323, 1324, `91r.
dzis przed 17ta aleje jerozolimskie w okolicach pl.starynkiewicza niedaleko macdonalda zaparkowana 323f BA czarna WPR