Tutaj się witamy
Witam wszystkich po raz drugi 
... drugi, bo pierwszy raz to był rok 2005 z ówczesną Madzią 323 BG... ale to historia
Dzisiaj witam ponownie z Mazdą 6 GG z silnikiem LF czyli 2.0 z rocznika 2002, a więc jeden z pierwszych wypustów.
Cóż, Maździorka (jak pieszczotliwie nazywałem starą BG) to wersja liftback z wyposażeniem Exlusive, w kolorze grafitowym (również jak poprzednia BG) i beżowym odcieniem wnętrza. Wyposażenie raczej standardowe. Chwilowo bez aluminiowych felg, ale to pewnie w najbliższym czasie ulegnie zmianie najpewniej na fabryczne '16
To może tyle o sobie... czy są jakieś pytania
Nie widzę, nie słyszę, a jak Maździorkę doprowadzę do porządku, to pochwalę się w odpowiednim dziale 
EDIT: Dzisiaj Maździorka dostała nowe buciki w rozmiarze 16" z nowymi podeszwami BF Goodrich g-grip 205/55/16 91V. Jest ciut mniej komfortowo, ale za to ciszej
... drugi, bo pierwszy raz to był rok 2005 z ówczesną Madzią 323 BG... ale to historia
Dzisiaj witam ponownie z Mazdą 6 GG z silnikiem LF czyli 2.0 z rocznika 2002, a więc jeden z pierwszych wypustów.
Cóż, Maździorka (jak pieszczotliwie nazywałem starą BG) to wersja liftback z wyposażeniem Exlusive, w kolorze grafitowym (również jak poprzednia BG) i beżowym odcieniem wnętrza. Wyposażenie raczej standardowe. Chwilowo bez aluminiowych felg, ale to pewnie w najbliższym czasie ulegnie zmianie najpewniej na fabryczne '16
To może tyle o sobie... czy są jakieś pytania
EDIT: Dzisiaj Maździorka dostała nowe buciki w rozmiarze 16" z nowymi podeszwami BF Goodrich g-grip 205/55/16 91V. Jest ciut mniej komfortowo, ale za to ciszej
Ostatnio edytowano 6 sie 2013, 22:29 przez Viniu, łącznie edytowano 1 raz
Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
Witam ! Jestem rossi i mieszkam w Poznaniu ! Postanowiłem po kilku już latach zaglądania na stronkę Mazdaspeed w końcu się zarejestrować i dołączyć do Waszego grona
Posiadaczem obecnej mazdy 323f 1998r jestem od 2008r. Wcześniej miałem też wersje 323f jedna 1991 r 1,6 ,druga 1997 1,5 a wszystko zaczęło się w 2005 r z półroczna przerwą na opla z którego szybko sie wyleczyłem , nie miał niestety tego czegoś co ma mazda
Pozdrawiam Was wszystkich 
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
- Od: 1 sie 2013, 21:33
- Auto: Mazda 323F BA Z5 1998r
Witam Wszystkich ^^
Do tej pory posiadam Mazde 626 99r 2.0 benzynka oczywiście
Teraz Pilnie Poszukuje M6 2006-2007 rok z silnikiem 2.0 badz 2.3
i Mam nadzieje że Pomożecie znaleźć następczynię
Do tej pory posiadam Mazde 626 99r 2.0 benzynka oczywiście
Teraz Pilnie Poszukuje M6 2006-2007 rok z silnikiem 2.0 badz 2.3
i Mam nadzieje że Pomożecie znaleźć następczynię
Witam wszystkich "Mazdomaniaków"... przez ostatni czas często bywałem na forum szukając pozytywów posiadania MAGDALENY. I w końcu stało sie i od tygodnia śmigam moją srebrną strzałą.
Pewnie minie trochę czasu zanim przeczytam trochę archiwum więc proszę o wyrozumiałość przy zadawaniu pytań. Moja Magdalena to srebrny Sport Wagon 2.0 MZR-CD 2004 ale nie znam jeszcze dokładnie wersji
Pozdrawiam wszystkich,
lysy
Pewnie minie trochę czasu zanim przeczytam trochę archiwum więc proszę o wyrozumiałość przy zadawaniu pytań. Moja Magdalena to srebrny Sport Wagon 2.0 MZR-CD 2004 ale nie znam jeszcze dokładnie wersji
Pozdrawiam wszystkich,
lysy

-
lysyM6
Witam wszystkich
byla Honda pare vw, Audi I spontanicznie trafila sie Mazda 3 I jestem pozytywnie zaskoczony
Troche malo mocy no ale cos za cos. Pozdrawiam wszystkich
- Od: 4 sie 2013, 12:27
- Auto: Mazda 3 1.6 diesel 2006
Witam Fanów Mazdy 
Woj. Pomorskie – Starogard Gdański
do zobaczenia na zlotach
Pozdrawiam Wszystkich.
Woj. Pomorskie – Starogard Gdański
Pozdrawiam Wszystkich.
-
Mary$k@
Witam wszystkich Forumowiczów.
Po kilku latach czytania forum dorosłem aby się zarejestrować.
Obecnie 6 2.0Pb 2008r , wcześniej 6 1.8Pb . Od 6 lat związany z marką.
Po kilku latach czytania forum dorosłem aby się zarejestrować.
Obecnie 6 2.0Pb 2008r , wcześniej 6 1.8Pb . Od 6 lat związany z marką.
-
kropek1
Witam,
Zawsze podobała mi się Mazda 6 (kombi 1.6-1.8 04-06 benzyna)– teraz czas przyszedł na zmianę auta i właśnie poszukuję egzemplarza wartego uwagi. Mam nadzieję że forum i rzesza forumowy pomoże przy dobrym wyborze i wesprze radą.
Pozdrowionka z Pomorza
Hary
Zawsze podobała mi się Mazda 6 (kombi 1.6-1.8 04-06 benzyna)– teraz czas przyszedł na zmianę auta i właśnie poszukuję egzemplarza wartego uwagi. Mam nadzieję że forum i rzesza forumowy pomoże przy dobrym wyborze i wesprze radą.
Pozdrowionka z Pomorza
Hary
- Od: 5 sie 2013, 19:48
- Auto: Mazda CX-5 2.5 2019
Witam. Planuję zakup samochodu (niekoniecznie Mazdy), ale chcę, żeby był to przemyślany i rozsądny zakup, więc ostatnio sporo czytam. 
-
Bordzo
Witam Wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Piotrek. Jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy 6 ale we wrześniu planuję zakup. Miała być Honda CRV ale jednak będzie Mazda 6 2.0 w wersji Hatchback 
-
piano079
Witam wszystkich!! Wczesniej Honda, od wczoraj Mazda6 v6. Na razie miło zaskoczony Mazdą... Pozdrawiam
-
ziober111
Witam wszystkich bardzo serdecznie:)
moja Mazda to równocześnie mój pierwszy samochód i mam nadzieję że nie zrazi mnie do siebie:) chociaż już wiem że mam przy niej parę rzeczy do zrobienia:P
moja Mazda to równocześnie mój pierwszy samochód i mam nadzieję że nie zrazi mnie do siebie:) chociaż już wiem że mam przy niej parę rzeczy do zrobienia:P
-
kghmejk
Witam witam,
Jako ze dotarlem na forum wypadalo sie przywitac. Dopiero zaczynam przygode z Mazda jako potrzebowalem samochodu do pracy w dieslu no i zobaczymy jak to bedzie... wczesniej tez Japonczyki ale sportowe Nissany ktore kocham do dzis
No ale... przeszlosc, przyszlosc teraz czas mazdy... w dieslu
a nie benzynie... aaa 
Jako ze dotarlem na forum wypadalo sie przywitac. Dopiero zaczynam przygode z Mazda jako potrzebowalem samochodu do pracy w dieslu no i zobaczymy jak to bedzie... wczesniej tez Japonczyki ale sportowe Nissany ktore kocham do dzis
-
cluxxx