Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla kolegi PHM widzianego wczoraj na ul rapackiego w Toruniu o godz 22:40 jadącego swoją czyściutką mx-6 
wczoraj na brodnie, na budowlanej jechalem za 626 kombi na niebieskich podladkach WJ*****
pozdr
pozdr
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
Wczoraj czarne 6MPS zapitalało Połczyńską przy ciepłowni w stronę Centrum (godz.17)
pozdr.
pozdr.
emilio
- Od: 18 maja 2009, 18:16
- Auto: speed3 '08
Parkuje bo tam pracuje! Swoja droga wypada przy okazji pozdrowic Agnieszke ( Traki ) Czerwona MX-5 dzis nawet trabnela okolo 17, oraz pozdrawiam wlasciciela MAZDY 6 BIA ... szary metalic kombi na klubowych podkladkach pomykala w strone Antoniukowskiej pod wiaduktem 
EDIT 21:39
Jeszcze 1 Widziana MAZDA 323 F BJ GRANATOWA na czerwonych klubowych podkladkach BIA... przy szkole na ul Stromej o godz 21 pozdrawiam wlasciciela
EDIT 8 maja 2010
Nor dzis okolo 16 widziany w Auchan ul Produkcyjna, chcialem mini spota zrobic ale nie chcialo mi sie na Ciebie czekac, oraz na polibudzie widziana srebrna 6 na niebieskich podkladkach pozdrawiam wlascicieli obu aut w szczegolnosci Norka poniewaz poznalem auto
EDIT 21:39
Jeszcze 1 Widziana MAZDA 323 F BJ GRANATOWA na czerwonych klubowych podkladkach BIA... przy szkole na ul Stromej o godz 21 pozdrawiam wlasciciela
EDIT 8 maja 2010
Nor dzis okolo 16 widziany w Auchan ul Produkcyjna, chcialem mini spota zrobic ale nie chcialo mi sie na Ciebie czekac, oraz na polibudzie widziana srebrna 6 na niebieskich podkladkach pozdrawiam wlascicieli obu aut w szczegolnosci Norka poniewaz poznalem auto
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
na Rolniczej przy Zapolskiej , ładna srebrna 323 BA na czerwonych podkładkach klubowych, chyba (daleko byłem) blondi kierowniczka z niej wysiadała ok. 14;30
, pozdrawiam.. 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
A ktos kojarzy czarne mx-3 z nasza naklejką mazdaspeed podlasie na tylnej klapie? Na Waszyngtona zaparkowalem obok niej dzisiaj.
-
Lorne
Wreszcie mnie ktoś zauważył 
Ale i ja czujnością się wykazałem
Pozdrowionka 
A tam gdzie zjeżdżaliśmy z Puławskiej to ja aktualnie mieszkam
(za salonem KIA)
Ale i ja czujnością się wykazałem
A tam gdzie zjeżdżaliśmy z Puławskiej to ja aktualnie mieszkam
Pozdrowienia dla czarnej 6-ki na klubowych podkładkach, przemierzającej przez Kędzierzyn-Koźle 
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Pozdrowienia dla STAREGO ZGREDA jadącego 323F czerwoną padaką
na nie wiem jakich nawet numerach. Nawet się kolo nie spojrzał, jak najpierw zajechał mi drogę na bezczela koło Jubilata w stronę Grunwaldzkiego, a potem ściemniał tak, że musiałem go objechać i pierdyknąć 3 klaksony! Nie śpij gościu w czasie jazdy
-szkodzisz innym
!

VENI, VIDI, Vsiadłem do Mazdy...

- Od: 14 sty 2009, 19:26
- Auto: Mazda 6 II GH 2.0 MZR-CD;
Honda CIVIC VIII Hatchback 140HP "Black" Wypasior :)
Pozdrówka dla kolegi z czerwonej GD na WGM za ktorym dzisiaj rano ( 9-10 ) miałem okazje jechac ulicą Szaserow , pozdrawiam tez wszystkich klientów ktorzy odwiedzaja moj serwis oraz wszystkich mazdziarzy napotkanych na ulicach zapchanego miasta 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Tomek w nie wiem czy pamietasz ,ale w ubieglym sezonie przyjezdzala na spot przy polibudzie czarna i pewnie ma nalepke, moze on wpadl tylko po to. Wiesz teraz sie lansuje i jak ktos ja obaczy to odrazu haslo na forum
pozdro
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
Ostatnio widziałem dwie Mazdeczki – w ub. piątek przy ratuszu na Białołęce czerwoną 323 BG z podkładkami Mazdaspeed (kierowca w czerwonej czapeczce), a w niedziele na Wale Miedzeszyńskim zawracała M6 również z podkładkami – zamigałem awaryjnymi jak wyprzedziłem
.