Kogo widziałem / widziałam
A dziekuje, dziekuje
Byłam, kupiłam, wydałam
hmm... przyznaje sie do winy

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
Pozdrowienia dla kierownika 626 na ramkach klubowych WI ....., zaparkowanej dzis na ul. Karczewskiej na rozkopanym parkingu vis-a-vis serwisu Hyundaia 
-
Szalotka
Pozdrawiam kierowniczkę ciemnej 6-stki na POB XXXX z podkładkami widzianej dziś ok 8:50 na Zielenieckiej
Pozdr
Pozdr
-
Grucha
dzis okolo 19.30 Hanson widziany na widzewie kolo tesco
pozdrowionka .... a tak wogole moze bysmy na jakies piwko wyskoczyli co wy na to ?
- Od: 7 sty 2010, 12:25
- Auto: mazda premacy 2000r i mazda 323F pozostala :)
Ja ten samochód tez widzialem ze 2 miechy tem nie i nic. Zero odzewu a stalismy na parkingu obok siebie i jak wrócilem juz go nie bylo wiec nie sposób zeby nie widział. Moze to juz kto inny sie porusza tą madzią a o klubie nic nie wie chociaz ma podkladki 
To tak samo jak moją magdaleną jechała ostatnio moja kobieta i zauważyła samochód z podkladkami mazdaspeed i obklejonego klubowymi emblematami i trąbiąc na nich mysląc ze to ktos z klubu to ludzie nim jadący zjechali na bok i obczajali czy cos im z autem sie nie dzieje typu przebita opona etc
To tak samo jak moją magdaleną jechała ostatnio moja kobieta i zauważyła samochód z podkladkami mazdaspeed i obklejonego klubowymi emblematami i trąbiąc na nich mysląc ze to ktos z klubu to ludzie nim jadący zjechali na bok i obczajali czy cos im z autem sie nie dzieje typu przebita opona etc
-
Szalotka
philios napisał(a):pozdrawiam jeszcze Don Corleone'a i jego mx-5 widzianą na parkingu koło Parku Szczęśliwickiego dziś w godzinach południowych
Również pozdrawiam
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
seczkowski83 napisał(a):dzis okolo 19.30 Hanson widziany na widzewie kolo tesco![]()
pozdrowionka .... a tak wogole moze bysmy na jakies piwko wyskoczyli co wy na to ?
Hansony, jak już coś
-
Ania_TM
ja widziałem wczoraj czerwoną BA C, z przyciemnionymi szybami z tyłu i na klapie tylnej miała znaczek jak większość pod mrygaczami, na dachu w manu ok 18 pozdro
czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte
widzialem tylko jednego Hansona
wiec nie wiem czy drugi byl obok .. to co kiedy jakies piweczko robimy 
seczkowski83 napisał(a):widzialem tylko jednego Hansona![]()
![]()
wiec nie wiem czy drugi byl obok .. to co kiedy jakies piweczko robimy
to co łosiu napisałeś mi smska- " siemka"

pozdro dla Majkiego widzianego dzis na Widzewie
-
Ania_TM
Butters w radiowozie tu i tam 

- Od: 20 sie 2007, 14:01
- Auto: Była 323f BG,323f Sportive
Obecnie BMW E60 530D