Tutaj się witamy
Hej wszystkim,
jestem z Warszawy i parę dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6.
Auto jest w kombi, 2.0 diesel 121km z 2005 roku.
Przeczytałem już wiele ciekawych artykułów i porad na forum i myślę, że wiele jeszcze wyczytać mi się uda.
Pozdrawiam
Łukasz
jestem z Warszawy i parę dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6.
Auto jest w kombi, 2.0 diesel 121km z 2005 roku.
Przeczytałem już wiele ciekawych artykułów i porad na forum i myślę, że wiele jeszcze wyczytać mi się uda.
Pozdrawiam
Łukasz
- Od: 29 kwi 2013, 12:15
- Auto: –
Cześć!
Paweł z Rzeszowa
Mazda Premacy 2000r 2.0 diesel
Forum przeglądam od grudnia. Dziś nadszedł czas rejestracji i dołączenie do tak zacnej grupy użytkowników tej wspaniałej marki jaką jest Mazda.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam!!
Paweł z Rzeszowa
Mazda Premacy 2000r 2.0 diesel
Forum przeglądam od grudnia. Dziś nadszedł czas rejestracji i dołączenie do tak zacnej grupy użytkowników tej wspaniałej marki jaką jest Mazda.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam!!
-
mixer89
Witam wszystkich 
Kiedy ostatni raz po prostu wstałeś i poszedłeś na przejażdżkę ? Bez celu, bez przyczyny, po prostu pojeździć ? To jest genialne. Żadnych telefonów, żadnych dzieci, żadnych przerw. Tylko ja w mojej metalowej puszce. To czas na przemyślenia. To czas aby odstawić pracę na bok – Jeremy Clarkson
- Od: 1 maja 2013, 12:36
- Auto: Toyota Celica 1,8 '00
Było:Mazda MX-6 2.5 V6 96
Witam wszystkich posiadaczy Mazd !
Od pół roku szukałem lexusa gs 300 i... nie wiedzieć czemu padło na mazdę 3:) (2.3l – USA) W aucie jestem po prostu zakochany. Mam nadzieję, że moja miłość do madzi będzie odwzajemniona bezawaryjnością.
Mam ją 2 tygodnie i ciągle nie mogę się na nią napatrzeć:D
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum!
Markuss777
Od pół roku szukałem lexusa gs 300 i... nie wiedzieć czemu padło na mazdę 3:) (2.3l – USA) W aucie jestem po prostu zakochany. Mam nadzieję, że moja miłość do madzi będzie odwzajemniona bezawaryjnością.
Mam ją 2 tygodnie i ciągle nie mogę się na nią napatrzeć:D
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum!
Markuss777
- Od: 20 kwi 2013, 19:15
- Auto: Mazda 3s 2.3l – lpg (2004) USA – 130 tys.km
Witam wszystkich, Mateja Mazda Sportkombi GKW – podłubana więcej o samochodzie napisze w nast. wątku Szerokości ZoomZoomki:i Pozdro Ziomki-)
-
Mateja
Witamy serdecznie,
z tej strony Ania i Marcin razem bawimy się w Ostródzie w OW Bajka.
Zabawa przednia
Pozdrawiamy,
Ania i Marcin
z tej strony Ania i Marcin razem bawimy się w Ostródzie w OW Bajka.
Zabawa przednia
Pozdrawiamy,
Ania i Marcin
-
zohan
Czesc, nie mam jeszcze mazdy, ale bedzie napewno (323BG) Szukam jak narazie i czytam, forum przegladam od dawna nawet mialem konto, tylko ze zostalo usuniete ze wzgeldu na brak logowania (o czym nie wiedzialem nawet
)
pzdr
pzdr
-
gendziu
Witam Serdecznie
Obecnie Mazda 323C 1996, ale.....
za dwa dni odbieram długo oczekiwaną Mazdę 6
(przechodzi właśnie dokładny serwis po zakupie u kolegów mechaników – wymiany, sprawdzenia, poprawy itp.)
P.S
Gdyby był ktoś z okolic: Opoczna, Końskich to proszę o kontakt, chętnie posłucham bardziej doświadczonych oraz podzielę się uwagami.
Obecnie Mazda 323C 1996, ale.....
za dwa dni odbieram długo oczekiwaną Mazdę 6
(przechodzi właśnie dokładny serwis po zakupie u kolegów mechaników – wymiany, sprawdzenia, poprawy itp.)
P.S
Gdyby był ktoś z okolic: Opoczna, Końskich to proszę o kontakt, chętnie posłucham bardziej doświadczonych oraz podzielę się uwagami.

-
mateo85
Witam serdecznie! Edek z Krakowa, fan motoryzacji i zwolennik kupowania samochodów używanych. Lubię eksperymentować z wozami różnych marek i gdy tylko nadaje się okazja testować coś nowego. Aktualnie szukam ciekawej mazdy, stąd moja obecność na forum.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
-
Edek
Witam wszystkich.
Jarecki z Warszawy, od roku posiadacz MX-3 ( z 93r) z jedynym słusznym silnikiem V6
Jeszcze 5 latek z Madzią i już będzie ją można zarejestrować jako zabytek (coś jak Wawel, dąb Bartek itp.
Jarecki z Warszawy, od roku posiadacz MX-3 ( z 93r) z jedynym słusznym silnikiem V6

Jeszcze 5 latek z Madzią i już będzie ją można zarejestrować jako zabytek (coś jak Wawel, dąb Bartek itp.
-
kukuramba