Gdzie pracują Mazdowicze?
hej, teraz moja kolej! jestem studentem pierwszego roku archeologii i mimo zamiłowania archeologów do samochodów terenowych wybrałem...MAZDE! pozdroowienia!
- Od: 26 mar 2008, 13:09
- Skąd: ŁĘCZNA/Lublin/Toruń obecnie najczesciej w Toronto przebywam
- Auto: MAZDA 323f
Zmiana pracy---> od miesiaca w sklepie motoryzacyjnym najstarszym w Gliwicach 
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
Kierownik działu IT w firmie szkoleniowej, programista, grafik – ot cały ja.
P&P HIGIENA
W sklepie P&P Higiena oferujemy profesjonalne środki czystości: ręczniki papierowe, czyściwa przemysłowe, papier toaletowy, serwetki, chusteczki higieniczne, odkurzacze, maszyny czyszczące, chemię profesjonalną, dozowniki, podajniki i pozostałe akcesoria do sprzątania. Jesteśmy dystrybutorem produktów najlepszych marek: Imbalpaper, Marplast, Premiere Products, Euromop, Solo, Pulex. Szeroki asortyment produktów w ofercie pozwoli na dokonanie wyboru w pełni zaspokajającego Państwa potrzeby i oczekiwania finansowe, przy jednoczesnym zachowaniu maksymalnej jakości i niezawodności.
Firma P&P
Od początku działalności zajmujemy się kompleksowym zaopatrzeniem przedsiębiorstw i instytucji w artykuły biurowe od A do Z, czystościowe i spożywcze. Naszą domeną jest realizowanie nietypowych zamówień, np. na świeże owoce.
www.higiena.pandp.pl
www.sklep.pandp.pl
michal.rogala@pandp.pl
GG:12678565
W sklepie P&P Higiena oferujemy profesjonalne środki czystości: ręczniki papierowe, czyściwa przemysłowe, papier toaletowy, serwetki, chusteczki higieniczne, odkurzacze, maszyny czyszczące, chemię profesjonalną, dozowniki, podajniki i pozostałe akcesoria do sprzątania. Jesteśmy dystrybutorem produktów najlepszych marek: Imbalpaper, Marplast, Premiere Products, Euromop, Solo, Pulex. Szeroki asortyment produktów w ofercie pozwoli na dokonanie wyboru w pełni zaspokajającego Państwa potrzeby i oczekiwania finansowe, przy jednoczesnym zachowaniu maksymalnej jakości i niezawodności.
Firma P&P
Od początku działalności zajmujemy się kompleksowym zaopatrzeniem przedsiębiorstw i instytucji w artykuły biurowe od A do Z, czystościowe i spożywcze. Naszą domeną jest realizowanie nietypowych zamówień, np. na świeże owoce.
www.higiena.pandp.pl
www.sklep.pandp.pl
michal.rogala@pandp.pl
GG:12678565
Wszystko dla fryzjera/fryzjerki od A do Z tel. 511-134-605
- Od: 24 sty 2008, 19:23
- Auto: mazda323c 1.3 16v
A ja zawodowo i z wykształcenia jestem matematykiem/informatykiem kiedyś uczyłem dzieci w szkole, a teraz uczę ludzi w pracy, tzn. prowadzę szkolenia w dużej firmie telekomunikacyjnej, czyli trener/ekspert ds. łączy szerokopasmowych. Dodatkowo nadzoruje wiedzę merytoryczną konsultantów infolinii wsparcia technicznego, oraz zajmuje się procedurami i technicznymi sprawami na infolinii.
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW