Kogo widziałem / widziałam
We Włodawie jest jeszcze jedna taka jak moja, więc spoko
Ale mimo wszystko pozdrawiam ;D
Ale mimo wszystko pozdrawiam ;D
Pozdro dla Myjk'a widzianego dziś ok. 19 ej na ul. Dworkowej 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
no ja akurat wczoraj wieczorem ok godz 23 w Grudziądzu widziałem czarną mazde 323f. kierowca bardzo odpowiedzialnie przejechał przez 3 czerwone światła...... pozdrawiam oby tak dalej
Pozdrowienia dla Kierownika czarnej M6 widzianego dzisiaj rano na ul.Malborskiej w W-wie , nr WJ 77*** na klubowych czerwonych podkładkach.
Czasem trudniej niż przyznać się do własnych błędów jest je pojąć.
Oddam za przysłowiowego zeta zamykany pojemnik na napoje w tunel do M6
Pozdrowienia dla właściciela czarniutkiej 6-ki WJ 77*** na klubowych podkładkach widzianego dzisiaj rano w W-wie na Malborskiej.
Mariusz1977 napisał(a):Pozdrowienia dla właściciela czarniutkiej 6-ki WJ 77*** na klubowych podkładkach widzianego dzisiaj rano w W-wie na Malborskiej.
Witam i pozdrawiam również , niestety nie zauważyłem – czas iść do lekarza od oczu

Pozdrawiam
-
Grucha
Spoks, zajęty byłeś kolego rozmową z małżonką:)
ok 7:40 bordowa 626 na klubowych podkładkach widziana na andersa, skręcająca w kalinowszczyznę. ktos od nas?
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Pozdrowienia dla kobiety prowadzacej madzie 323f BG widziana dzis na ul.Mogilskiej KR 630..
- Od: 26 kwi 2009, 19:27
- Auto: Honda Civic V Gen Sedan
MaryooSh89 napisał(a):No właśnie miałem tu napisać ale byłem pewien że mnie nie widziałaś:P Taka wpatrzona w przednią szybę:D
wracałam z angielskiego z Andrzejowa i spanie mnie dopadło
ty też miałeś niezłą minę hehe
-
Ania_TM
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej Mazdy 626 GF kombi (rej. chyba KWA**** ) na podkładkach klubowych widzianej dzisiaj o godzinie 10.20 zaparkowanej na chodniku przy skrzyżowaniu ulic Prażmowskiego-Beliny i Grochowskiej 
Czarna Mx-3 na czerwonych podkładkach klubowych na tablicach KBC....... widziana z przystanku tramwajowego dzisiaj między 10:25 a 10:30 na wysokości stacji Shell na Zakopiance (w stronę Łagiewnik). Tak więc kierowcę serdecznie pozdrawiam 
niedziela :
pozdrowienia dla dwóch bardzo sympatycznych kolegów (bardzo sympatycznie się uśmiechających ;p) z ciemnej 626 na tablicach NST (tudzież NTS, nie jestem tego w tym momencie do końca pewna ;p) spotkanych na Nowohuckiej.

niedziela :
pozdrowienia dla dwóch bardzo sympatycznych kolegów (bardzo sympatycznie się uśmiechających ;p) z ciemnej 626 na tablicach NST (tudzież NTS, nie jestem tego w tym momencie do końca pewna ;p) spotkanych na Nowohuckiej.
"Żyjemy w koszarach, jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia."
- Od: 16 maja 2008, 15:28
- Auto: Była Mazda 323f BA 1.5 1997r.