Vitaliy napisał(a):dostałem obywatelstwo polskie
wreszcie beda mogli zdzierac z ciebie podatki i wysysac kase na emerytów, welcome to Polska
www.mazdaspeed.pl
Bardzo dziękuje ale bez załącznika ( przesadzaszJackB napisał(a):Ciebie będę w tym miesiącu w wiadomej sprawie
Pamięc do numerów jak widzę masz dobrąJackB napisał(a):WPR 23KR z naklejką Auto Jaksa
navroth napisał(a):wreszcie beda mogli zdzierac z ciebie podatki i wysysac kase na emerytów
nightcomer napisał(a):a dzisiaj w nocy xionc chciał płacić własną krwią, jak mu kasy po oblewaniu trzech liter zabrakło... po drobnym melanżu z kontrolnymi wymachami kończyn górnych, na szczęście znalazło się dobre dla obu stron rozwiązanie
nightcomer napisał(a):ps – xionc – zakończyłem noc wynikiem 39,5 i bynajmniej nie było to wskazanie policyjnej fujarki chociaż mnie znasz i wiesz ile mogę
navroth napisał(a):chyba masz złą opinie o Polakach, prawdziwe zdanie brzmi "Polak potrafi ..."
Xionc napisał(a):Vitaliy napisał(a):Ha,ha. Ja też ją widziałem przy żabce, naprzeciwko Żabki mam klientkę i często tam spotykam czyjąś Mazdę. Pozdrowienia dla właściciela/ki.
Na przeciwko żabki to parkuje czerwona 323bg i to jest moja właśnieAle głębiej przy osowskiej 8x stoi 929 coupe na podkładkach klubowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości