rogal napisał(a):pozdrawiam zielona f-ke na WF...... widziana wczoraj na czerniakowskiej
to chyba ja
www.mazdaspeed.pl
rogal napisał(a):pozdrawiam zielona f-ke na WF...... widziana wczoraj na czerniakowskiej
Myjk napisał(a):Pozdrawiam Globusa widzianego wczoraj w lesie
CAM-VID napisał(a):pozdrowienia dla pasażerów czarnej 6 MPS usiłujących wyjechać około 14-tej spod Pałacu Kultury
Myjk napisał(a):Pozdrawiam Globusa widzianego wczoraj w lesie
Globy napisał(a):Tez pozdrawiam namietnie, chociaz bylem zaaferowany dojechaniem celu
Violetka napisał(a):Ty lepiej powiedz co on tam robił bo wrócił do domu "w bardzo odmienionym stanie"
Myjk napisał(a):Widocznie jakieś ssaki leśne spotkał.
Honestus napisał(a):Sorry za wcinkę, ale wg mnie powinieneś wymazać nr rejestracyjne na tej fotce. Może sobie ktoś nie życzyć żebyś je pokazywał.
Myjk napisał(a):Widocznie jakieś ssaki leśne spotkał.
CAM-VID napisał(a):Honestus napisał(a):Sorry za wcinkę, ale wg mnie powinieneś wymazać nr rejestracyjne na tej fotce. Może sobie ktoś nie życzyć żebyś je pokazywał.
Zastanawiałem się nad tym ale doszedłem do wniosku, że niby dlaczego? Numery rejestracyjne samochodów nie są tajne.
marcinkosky napisał(a):a ja dzisiaj widzialem malutka jak wyjezdzala z Julianowskiej w Okulickiego (chyba) w piasecznie.... tylko zabijcie mnie a nie wiem ok ktorej to bylo łoł
pozdrawiam
Honestus napisał(a):A może kogoś miałoby nie być w tym czasie tam gdzie go widziałeś ?
malutka napisał(a):no w sumie masz rację język mój tatuś użytkując moją piękność miał okazję się o przekonać jak dobrze działa wywiad mazdaspeed język
Jeżeli to są Jej numery to może je pokazywać jeżeli ma ochotę. Natomiast wypada nie ujawniać numerów jeżeli się nie wie czy ktoś sobie tego nie życzy.CAM-VID napisał(a):to w takim razie niech malutka wykasuje swoje numery rejestracyjne z sygnatury. Bez przerwy Ją się widuje i bez przerwy się o tym tu pisze. A numery jak wół
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości