Gdzie pracują Mazdowicze?
No to jest nas jeszcze więcej bo ja studiuję budownictwo na trzecim roku ,a dokładnie konstrukcje budowlane i inżynierskie ,a mój szwagier kończył kilka lat temu ten kierunek.
- Od: 10 wrz 2004, 23:08
- Auto: HONDA ACCORD 2,0 136 PS
a ja sie jeszcze ucze
w tym roku maturka i pewnie jakies studia... informatyczne
bo wkoncu telekomunikacja i teleinformatyka to pod to podchodzi
no i podobnie bajer0 pracuje na umowe o dzielo, pisze recenzje, opisy i felietony dla różnych serwisów i czasami gazet
wkoncu na swoja madzie trzeba bylo zarobic
hyhy
- Od: 17 gru 2004, 19:50
- Auto: Mazda 121 1.4 16V CanvasTop
Ja się wyłamuję,nie jestem informatykiem i pewnie już nie zostanę
,6 miesięcy w roku pracuję w Austrii u ogrodnika ( 130 ha) i tak leci z roku na rok, wcześniej pracowałem w Niemczech, w restauracji, w Mcdonalds,w hotelu .Kiedyś mialem szansę na dobre studia, niestety imprezy , niezła ekipa i
sprawiły,że teraz napełniam budżety innych państw

- Od: 19 gru 2004, 18:01
- Auto: mazda 323F 97rok
Ponieważ udział informatyków w naszym gronie się zmniejsza i zmierza do 80% – to ja również nie z IT.
Jestem po starym SGPiS-sie(EP), ale nie działam w branży.
Od kilunastu lat naprawiam, sprzedaję i wypożyczam narzędzia.
Jak mógłbym, się komuś do czegoś przydać "w tym temacie " – dajcie znać na forum. lub gostki@op.pl
Jestem po starym SGPiS-sie(EP), ale nie działam w branży.
Od kilunastu lat naprawiam, sprzedaję i wypożyczam narzędzia.
Jak mógłbym, się komuś do czegoś przydać "w tym temacie " – dajcie znać na forum. lub gostki@op.pl
- Od: 2 lut 2005, 21:54
- Auto: 626 GE-5HB GEFI 93r SGI
Ja aktualnie bede bronil dyplomu inzyniera... informatyki
Na codzien pracuje w Wojewodzkim Osrodku Ruchu Drogowego, praca biurowa, papierkowa robota
Na codzien pracuje w Wojewodzkim Osrodku Ruchu Drogowego, praca biurowa, papierkowa robota
Mam Japończyka – to niezla bryka!
Moja Mazda! Jazda, jazdaaaa... :–)
Moja Mazda! Jazda, jazdaaaa... :–)
- Od: 11 sty 2005, 21:12
- Auto: Mazda 626 GE RF-CX '93 Comprex
XsiX napisał(a):Tego jeszcze chyba nie przerabialiśmy, czy możecie napisać jaką aktualnie wykonujecie pracę, lub też jeżeli studiujecie podać kierunek
Ja od 7 lat pracuję jako informatyk- DTP'owiec w małym zakładzie poligraficznym
Widzę, że chyba jestem najstarszy. Skończyłem informatykę na Polibudzie w Częstochowie- specjalizacja – sztuczne sieci neuronowe i algorytmy genetyczne (choć zaczynałem Organizację i Zarządzanie na UŁ), ale nie pracuję od lat w tym kierunku. Jestem specjalistą technicznym w dużej firmie S.A. oraz byłym agentem ubezpieczeniowym PZU Życie S.A. ( w tej chwili zawieszona działalność od 2 lat).
-
Gość
Skonczyłem studia informatyczne (co tych informatyków ciągnie do mazd?!), ale nie cierpię programować ani administrować sieciami, więc od prawie 3 lat pracuje jako grafik w firmie reklamowej. Od czasu do czasu montuje prywatnie coś w htmlu.
Tu znajduję się część rzeczy przytarganych z pracy (o ile to kogos interesuje)
http://members.lycos.co.uk/boruva/grafika/
Tu znajduję się część rzeczy przytarganych z pracy (o ile to kogos interesuje)
http://members.lycos.co.uk/boruva/grafika/
- Od: 4 sty 2005, 02:12
- Auto: Mazda MX-3 : 1.8 : V6
Ja od 7 lat jestem grafikiem/operatorem dtp obecnie w agencji reklam. i wydawnictwie
równocześnie staram sie studiowac architekturę – i niekiedy zdarzy mi sie zaprojektować jakiś domek : ) (nawet realizacji udało się kilkanaście).
w wolnych chwilach lubię spędzać czas...
równocześnie staram sie studiowac architekturę – i niekiedy zdarzy mi sie zaprojektować jakiś domek : ) (nawet realizacji udało się kilkanaście).
w wolnych chwilach lubię spędzać czas...
F-ka – diabelskie nasienie!
- Od: 2 sie 2004, 20:22
- Auto: 323F BJ 2.0DITD
626GECronos 2.5V6
Ja natomiast pracuję w firmie Logistycznej. Zaopatruję wszystkie CAREFOUR w Polsce.
Pozdrawiam: creek
Pozdrawiam: creek
-
Gość
witam trochę mnie dziwi to wszystko (nie ma normalnego człowieka tylko sami informatycy) ale co tam?! Ja skończyłem technikum mechaniczne; 29 sierpnia wyszedłem z MON-u jestem bezrobotny w wolnychchwilach
grzebie ludziom przy samochodach. Zajmuje się też alarmami domowymi, samochodowymi, kamerami, cent. zamkami, zdejmuje simlock itp. itd niestety nie mogę znaleźć pracy

Urodziła się dziewczynka
3,0kg
53cm
jest piękna
3,0kg
53cm
jest piękna
- Od: 20 lut 2005, 11:59
- Auto: 323 hatchback 1.3 16V BG
Informatyki, dochtory,techniki,naukowcy jednym słowem a ja to kurde sobie spawam od 28 lat bo i taki zawód jest potrzebny, do toczenia beczek też trzeba chłopków
pracuje w zawodzie i bieda mnie nie bodzie chociaż mogło by być troche lepiej 

MADZIA to jest to,japoniec zmajstrował,niemiec uszanował,tero jeżdża JO
!!!!Jak długo?-a to już sekret mój i BOZI......

- Od: 9 lis 2004, 10:14
- Auto: MADZIA 626 1,8 1996 liftbek