Kogo widziałem / widziałam
pozdro dla własciciela zielonej 323F BA (V6 prawdopodobnie) na blachach KCH ..... z chromowanymi ramkami, widzianego około 11 w KRK pomiędzy WKU a AP. To chyba ktoś z forum ale nie pamiętam nicku... ja jechałem w audi z kumplem... oprócz tego widziałem sporo innych mazdeczek pod Realem w tym jedną ładną 6 z Czech i granatową 323F BA jeszcze na czarych numerach z końcówką "F", której włąscicielka nie mogła znaleźć miejsca 
- Od: 4 paź 2007, 15:06
- Auto: Toledo II 1,9TDI ARL 150km- 2001r
pozdrowienia dla wszystkich mazdowiczow mijanych na trasie ruda/bytom/tarnowskie/twaróg?/koszęcin
zarówno witanych przez Nas (braci!) z 323F BA zielonej jak i mx-3 czerwoniutkiej
szczególne pozdro dla Kierownika z mx-3 ktory serdecznie z daleka juz witał immieniczke;)
zarówno witanych przez Nas (braci!) z 323F BA zielonej jak i mx-3 czerwoniutkiej
Żanetka jechałaś może dziś ok 14 przez przejazd w Zielonce???
Bo tak mi się zdawało że to Ty ...... na przejeździe się mijaliśmy...... Czarna i 2 pasy....
Grinch napisał(a):Bo tak mi się zdawało że to Ty ...... na przejeździe się mijaliśmy...... Czarna i 2 pasy....
tak to mój małyszolot i ja
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
BA się skasowała....... Hondą leciałem.... przyglądałem sie czy to Ty właśnie..... No więc pozdrowionka......Nie wiesz kto jeździ niebieską RX8 po Wołominie.....Często się mijam.... w Zagościńcu koło Kebaba często bywa......
Grinch napisał(a):Hondą leciałem
czerwoą i byłeś z kolegą?
Grinch napisał(a):kto jeździ niebieską RX8 po Wołominie
nie wiem nie miałam okazji jej widziec jeszcze...
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
Żanetka napisał(a):czerwoą i byłeś z kolegą? zeby
nie niebieską..... tak Cię obcinałem... aż mi głupio było... ale musiałem się upewnić kto jedzie....
nie niebieską..... tak Cię obcinałem... aż mi głupio było... ale musiałem się upewnić kto jedzie....
przyzwyczaiłam sie odkąd jezdze malyszolotem

Wczoraj w Łodzi na Toyo Drifting Cup widziałem ciemną MX-5 chyba z podkładkami klubowymi ... tablice chyba z Inowrocławia "CIN... " 
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
pozdrawiam kierowce 323 BG koloru czerwonego – czerwone podkladki nr rej. WX....., jadacego dzis ok godz 15:20 z ronda w Zielonce w kier. Warszawy. Markon?