Kogo widziałem / widziałam
Siemka!A kiedy mnie widzialeś?Do zobaczenia na,którymś ze spotów w Bialym.Postaram się wpaść jak tylko wygospodaruję trochę wolnego czasu.Pozdrówka.
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
Mijaliśmy się w małej miejscowości, której nazwy nie pamiętam; Ty podążałeś w kierunku w-wki a ja w kierunku b-stoku. Jechałem "xenonową" 626 GE mojego taty na BSK tablicach, ale raczej mnie nie zauważyłeś bo robiłeś przymiarkę do wyprzedzania
P.S Ładny Xed
PZDR
P.S Ładny Xed
PZDR
MazDarek napisał(a):Pozdrowienia dla marcinkoskyego widzianego na ul. Poleczki. Jechał na "moto-piętach" pod moją pracą.
hehe powiedzmy
pozdro
p.s
dobry refleks, az sie wracalem pare krokow i sie patrzylem i patrzylem az wkoncy zauwazyles mnie

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Bardzo możliwe:) Ostatnio mama mi choruje,więc ją wożę po różnych lekarzach.
P.S.Kiedy teraz planujecie jakiś spocik?Wybrałbym się do was.
Pozdrówki i tak w ogóle to dzięki.Cieszę się,że moje auto ci się podoba.Jeszcze zamierzam je dopieścić.
P.S.Kiedy teraz planujecie jakiś spocik?Wybrałbym się do was.
Pozdrówki i tak w ogóle to dzięki.Cieszę się,że moje auto ci się podoba.Jeszcze zamierzam je dopieścić.
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
krzysioww napisał(a):Pozdro dla MarKon-a przyłapanego jak zwykle w Wesołej.
Tym razem na Niemcewicza, 14.02. o 9:25.
Również pozdrawiam. Jak się domyślam nie jechałeś Mazdą tylko taką charakterystyczną służbową Skodą
- Od: 8 wrz 2006, 14:44
- Auto: BG B3 16V 93r.
MarKon napisał(a):Jak się domyślam nie jechałeś Mazdą tylko taką charakterystyczną służbową Skodą bo twoją 626 zawsze zauważam.
Zgadza się, śmigałem służbową skodą
Ale ja jeżdże tą mniej charakterystyczną- beżowo/złote kombi na WF88....
Pozdrawiam.
- Od: 11 mar 2007, 02:38
- Auto: 626 GE-1,8-'97
Czupur21 napisał(a):Pozdrowionka dla kierownika śliczno czarnej 323F (blachy DZA....) na parkingu Cargo we Wrocku. Jest nas tu już dwóch!!
Czupur21 to byl ArtX i jest nas duzo wiecej tylko ze na spotkaniach cyklicznych we wtorki
- Od: 4 sty 2007, 17:31
Siw-y napisał(a):a ja nie pozdrawiam kierowcy czarnej CX-7 o rej R4 DPOL, który to na Młynarskiej ok godziny 18:15 zajechał mi drogę
wczoraj na Tarchominie widziałem czarną CX-7 ale blach niet:)
malutka napisał(a):A ja pozdrawiam spotkanego w moim hotelu palika oczko Świat jest mały oczko
Odzdrawiam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE
Dzisiaj o godzinie 9:40 na ul.Prymasa Tysiaclecia – widziana czerwona mx-6 na tablicach WY..... z podkładkami klubowymi.Jednak niewiem kto to bo za kierownica zamiast własciciela była kobieta ok 40-stki.Mimo to pozdrawiam
Oraz dzisiaj o godz. 13:30 na białostockiej spotkanie z tommy.POZDROWIONKA DLA NIEGO:)
Oraz dzisiaj o godz. 13:30 na białostockiej spotkanie z tommy.POZDROWIONKA DLA NIEGO:)
POZDRO DLA WSZYSTKICH BLACK DEVIL 323
- Od: 24 wrz 2005, 17:39
- Auto: Mazda 323BG 1990r.