makj1 napisał(a):KYRY to robimy w tej samej firmietyle że ja w Łodźi.
Może w PSP 10?
www.mazdaspeed.pl
makj1 napisał(a):KYRY to robimy w tej samej firmie tyle że ja w Łodźi.
frystylez napisał(a):Martinez81 napisał(a):A ja pracuję na graniczy z Litwą:D Jestem pogranicznikiem( nie mylić z celnikami):)
...a to coś złego (celnik)??? Ja jestem celnym na east side of poland:))) Pozdróweczek
frystylez napisał(a):noo bo już myślałem ze to gorsza kategoria:) cholera robimy to samo a zarabiamy mniej;/ jak to jest?
Martinez81 napisał(a):No to faktycznie zaskoczyłeś mnie.Nie macie tam różowo.A co do tej unii to jest śmiech na sali,były obietnice,wielkie plany a wyszło jak zwykle,zresztą co do podwyżek też.W internecie jak wpiszesz ile zarabia średnio funkcjonariusz SG to ci wyskoczy ,że średnio ok 3,5 kafla.Tak się zastanawiałem i chyba wiem jak to jest.Bierzemy gościa z "góry"
zarabia spokojnie koło 5 kafli i gościa z dołu jak mnie.Dzielimy na pół i mamy 3,5 średnio.Aj,szkoda gadać.Ogólnie jestem rozczarowany tą firmą i tym co oferuje.Ale nie ma co się dołować.Zawsze może być gorzej:D
Pozdrówki.
bkapust napisał(a):Nie chce wyjsc na forumowego debila ale chyba taka jest idea sredniej.
Chavez napisał(a):bkapust napisał(a):Nie chce wyjsc na forumowego debila ale chyba taka jest idea sredniej.
Jasne, ale zarobki w wiekszosci krajow liczone sa prawidlowo, czyli srednia wazona. Niestety w Polsce robione jest to tak, jak opisal Martinez81, czyli srednia arytmetyczna. Stad takie glupoty wychodza.
bkapust napisał(a):Taki lajf i trzeba sobie zdawac, ze srednia to jest srednia. Wobec czego nie wszyscy tyle zarabiaja oczko
Piotruś napisał(a):Panowie do cholery! To nie jest wątek "luźne rozmowy na temat pracy i zarobków"... Robicie mega OT!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości