Kogo widziałem / widziałam
Xionc napisał(a): Ja po ostatnich kaniach zostawiłem u blacharza 600zł
Znowu rozbawiłes mnie ...... ale to był spot......

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dziś wieczorkiem w Galerii Mokotów, na poziomie Parasol widziałam śliczną srebrną mazdeczkę na podkładkach Mazda Michalczyk – WPI 06AG – czyje to cacko?
323f Lantis BA '96 >> Honda Civic SE Sport '02 >> Mercedes A-Klasa >> Moze nastepna będzie trójka..., eh!
- Od: 9 wrz 2004, 09:56
- Auto: Mercedes A-Klasa 150 '08
dziś około godziny 13 na Zaciszu widziałem Daniego jak skrecał z radzymińskiej w młodzieńczą .
pozdro
pozdro

Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
To jest moj stały Klient, ale nie zrzeszony w klubie ( dałem ostatnio klubową wizytówkę ) P.S. Gość zajmuje się sprzedazą ( ma stoisko własnie w GM ) profesjonalnych zestawów kin domowych .... Srednia cena za taki zestawik 40 tysięcy złInka napisał(a):czyje to cacko?

Tomasz ,czy słyszałes pisk opon? Danio to rajdowiec ( klocki starczają w jego bolidzie na 8 tysięcy km.Tomasz760 napisał(a):dziś około godziny 13 na Zaciszu widziałem Daniego jak skrecał z radzymińskiej w młodzieńczą .

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja jutro może zobaczę Jaksę jak będzie zdrów 
Jarek
- Od: 19 sie 2004, 13:25
- Auto: Mazda 323C BA
Jestem zdrowy ( na szczęscie ) i czekam o 8,00.jarek_323C napisał(a):A ja jutro może zobaczę Jaksę jak będzie zdrów
Teraz już mogę napisać, że widziałem dziś Jaksę i jego błyszczącą 626.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jarek
Jaksa napisał(a):Tomasz ,czy słyszałes pisk opon?
słyszałem pisk opon, głośny wydech i psiki mdlejacych kobiet
natomiast jarek323c czy ty masz przypadkiem nr rej wzf 6162?
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
Tomasz760 napisał(a):natomiast jarek323c czy ty masz przypadkiem nr rej wzf 6162?
Nie. :)
Mój nr to WJ34738 czy jakoś tak ;)
Jarek
jarek_323C napisał(a):Mój nr to WJ34738 czy jakoś tak
no to rejestrowales go gdzies tak we wrzesniu?
Dokładnie 1 września odebrałem te tablice
A masz może bliski numer?
Jarek
jarek_323C napisał(a):że widziałem dziś Jaksę i jego błyszczącą 626.
Chyba kolega trochę przesadza z tym połyskiem..... ale dziękuję za szczerość,Twoja 323 tez jest ok.P.S. Zadzwon do Pruszkowa w sprawie koncóweczki
A co by nie było dosyć jak na jeden dzień to ok godziny 17:45 widziałem F-cie Inki w Al. Jerozolimskich. Niestety nie miałem możliwości jechania pasem obok lub tym samym i dlatego nie błyskałem światłami itp.
A odpowiadając na Inki pytanie które zadała jakiś czas temu: dlaczego nikogo nie widuje.. Moja odpowiedź brzmi: bo jesteś tak pochłonięta rozmową z pasażerką że świata na zewnątrz nie widzisz.
Pozdrawiam
A odpowiadając na Inki pytanie które zadała jakiś czas temu: dlaczego nikogo nie widuje.. Moja odpowiedź brzmi: bo jesteś tak pochłonięta rozmową z pasażerką że świata na zewnątrz nie widzisz.
Pozdrawiam
Jarek
jarek_323C napisał(a):Dokładnie 1 września odebrałem te tablice
34122 rejestrowałem w sierpniu
Siemanko
A ja widzialem jakiegos klubowicza na skrzyzowaniu Sienkiewicza i piułsudzkiego w Białymstoku
Zielona madzia, troche szybko przechechal zel zdązylem z=uwazyc mała naklejke klubowa. Dopiero puzniej sie zorjentowalem jak zatrąbił do mnie
U nas w miescie zadko sie spotyka kogos z klubu
Pozdraiwam
A ja widzialem jakiegos klubowicza na skrzyzowaniu Sienkiewicza i piułsudzkiego w Białymstoku
Zielona madzia, troche szybko przechechal zel zdązylem z=uwazyc mała naklejke klubowa. Dopiero puzniej sie zorjentowalem jak zatrąbił do mnie
U nas w miescie zadko sie spotyka kogos z klubu
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdraiwam
- Od: 25 paź 2003, 17:36
- Auto: Mazda 626GD 90Lpg Elegandzka:)
Jaksa napisał(a):P.S. Zadzwon do Pruszkowa w sprawie koncóweczki ;)
Już załatwiłem sprawę w Pruszkowie. :)
Dzięki za namiary na tamten warsztat.
Jarek