Tutaj się witamy
Witajcie Mazdaspeed 
- Od: 23 paź 2007, 13:58
Witam!Skąd?Z google:)A właśnie jest tu jeszcze ktoś z Suwałk?Ewentualnie okolic??
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
Miłośnik prawdziwej motoryzacji – wróg pseudo-ekologii
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
Witam wszystkich Mazdomaniaków!
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 121 ZQ
Na forum trafiłem przez "wszystkowiedzące" Google
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 121 ZQ
Na forum trafiłem przez "wszystkowiedzące" Google
-
Gość
Siemasz Palik!:)Zrobie to z chęcią przy nadarzającej się okazji.Dużo ludzi z Białego jest w klubie i pojawia się na waszych spotach? Pozdrówki.
Zapraszam wszystkich miłośników aut japońskich do Klubu Japanese Fanatics. www.japanese-fanatics.com
- Od: 27 gru 2007, 22:59
- Auto: Były: Mazda 626 2.0 GD
Mazda Xedos 9 KL Manual
Subaru Impreza WRX Sports Wagon GD
Jest: MB E50 AMG
Witam wiem że powinienem to zrobić szybciej ale jakoś tak zleciało jestem zadowolonym w miarę włascicielem Madzi 323 F Ba 97 jest trochę przy niej pracy ale z nią jak z kobietą wymaga cierpliwości i pieszczoty .
W tygodniu zamiszczę zdjęcia mego cudeńka Pozdrawiam wszystkich w nowym oby lepszym Roku
W tygodniu zamiszczę zdjęcia mego cudeńka Pozdrawiam wszystkich w nowym oby lepszym Roku
Cobretti
Moja Madzinka -http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=091b5e98699a60b2
Moja Madzinka -http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=091b5e98699a60b2
- Od: 19 gru 2007, 21:48
- Auto: mazda 323 F Ba 97 srebrna
Witam Wszystkich zakręconych i wkręconych w markę Mazda. Jestem lekko ponad miesiąc posiadaczem pięknej Madzi 6, kombika w dieslu w wersji Top. Zawsze mi sie podobała ale odkąd nią jeżdżę to ... jest rewelacyjna. Forum w Googlach odnalazłem, masę super informacji wyczytałem, i pewnie bez Was męczyłbym sie jeszcze długo z wieloma sprawami, tym bardziej za na śląsku strasznie bidno z dobrymi fachowcami (chyba że jeszcze o wielu nie słyszałem i nie wiem) bo chciałbym miec takiego Jaksę pod ręką
. Pozdrawiam gorąco i wszytskiego dobrego w Nowym Roku
- Od: 6 sty 2008, 20:48
- Auto: M6 MZR-CD 135KM Kombi Top '03
Witam wszystkich!
Obecnie nie posiadam jeszcze żadnej Madzi ale noszę się z zamiarem kupna. Teraz poruszam się Mitsubishi Coltem z 1997 roku (autko mojej żony), a ja mam Lancera kombi z 2007 roku. Chciałbym zmienić samochód mojej żony i coraz bardziej skłaniam się do kupna Mazdy.Forum Mazdy przeglądam prawie co dziennie, dużo ciekawych rzeczy można tu znaleźć i poczytać.
Obecnie nie posiadam jeszcze żadnej Madzi ale noszę się z zamiarem kupna. Teraz poruszam się Mitsubishi Coltem z 1997 roku (autko mojej żony), a ja mam Lancera kombi z 2007 roku. Chciałbym zmienić samochód mojej żony i coraz bardziej skłaniam się do kupna Mazdy.Forum Mazdy przeglądam prawie co dziennie, dużo ciekawych rzeczy można tu znaleźć i poczytać.
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz
- Od: 7 sty 2008, 23:10
- Auto: Toyota Avensis T25 2.0 D4D
Witam wszystkich ponownie!!!
Pol roku temu jezdzilem Mazda 323F z 95 roku niestety okazalo sie ze jest dla mnie za mala.
Dzisiaj jezdze wloszczyzna ale sentyment do marki Mazda pozostał.
Nastepna bedzie na pewno Mazda pytanie tylko czy Xedos czy Mazda 6 kombi
Pol roku temu jezdzilem Mazda 323F z 95 roku niestety okazalo sie ze jest dla mnie za mala.
Dzisiaj jezdze wloszczyzna ale sentyment do marki Mazda pozostał.
Nastepna bedzie na pewno Mazda pytanie tylko czy Xedos czy Mazda 6 kombi
...co masz zrobić jutro zrób zaraz, ale nie wszystko na raz...
- Od: 10 paź 2006, 00:06
- Auto: Alfa Romeo Giulietta Veloce
Jestem tu nowy i witam oraz pozdrawiam wszystkich posiadaczy Madzi. Osobiście użytkuje te samochody od 1997 r. Forum czytuje od dawna i chyba nadszedł czas aby dołączyć do tego zacnego grona, co właśnie czynię. Mam nadzieję, że nadal będę uzyskiwał wiele ciekawych i pomocnych informacji na temat mojego wozidełka a i sam może będę mógł służyć pomocą. Jeszcze raz pozdrawiam.
motylek322 napisał(a):Jestem tu nowy i witam oraz pozdrawiam wszystkich posiadaczy Madzi. Osobiście użytkuje te samochody od 1997 r. Forum czytuje od dawna i chyba nadszedł czas aby dołączyć do tego zacnego grona, co właśnie czynię. Mam nadzieję, że nadal będę uzyskiwał wiele ciekawych i pomocnych informacji na temat mojego wozidełka a i sam może będę mógł służyć pomocą. Jeszcze raz pozdrawiam.
Cześć motylek

Zapraszam tutaj:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=31754
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
dimark napisał(a):Witam Wszystkich zakręconych i wkręconych w markę Mazda. Jestem lekko ponad miesiąc posiadaczem pięknej Madzi 6, kombika w dieslu w wersji Top. Zawsze mi sie podobała ale odkąd nią jeżdżę to ... jest rewelacyjna. Forum w Googlach odnalazłem, masę super informacji wyczytałem, i pewnie bez Was męczyłbym sie jeszcze długo z wieloma sprawami, tym bardziej za na śląsku strasznie bidno z dobrymi fachowcami (chyba że jeszcze o wielu nie słyszałem i nie wiem) bo chciałbym miec takiego Jaksę pod ręką. Pozdrawiam gorąco i wszytskiego dobrego w Nowym Roku
Witam i zapraszam na Śląsk
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35937
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=22770

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Witam!
Jestem tu bo mam zamiar kupić Mazde, najchętniej 323S Protege '96-98.
O forum dowiedziałem się wpisując w gugla mazda 323:)
Jestem tu bo mam zamiar kupić Mazde, najchętniej 323S Protege '96-98.
O forum dowiedziałem się wpisując w gugla mazda 323:)
-
clay