Kogo widziałem / widziałam
Pozdrowienia dla Kierowników:
-323C WF..... widzianej w sylwestra pod E'Leclerc Wawa włochy
-323F zielonej z dużą naklejką klubową na blendzie widzianej dzisiaj na Modlińskiej
-323C WF..... widzianej w sylwestra pod E'Leclerc Wawa włochy
-323F zielonej z dużą naklejką klubową na blendzie widzianej dzisiaj na Modlińskiej
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):-323C WF..... widzianej w sylwestra pod E'Leclerc Wawa włochy
To ja, ostatnie zakupy jeszcze robiliśmy
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
misiolot napisał(a):Pozdrowienia dle kierownika 323 BA czerwonej z takimiz podkładkami pod Żabka na Osowskiej
Xionc napisał(a):misiolot 323C BA Chyba wiem kto to
Don Corleone napisał(a):323C WF..... widzianej w sylwestra pod E'Leclerc Wawa włochy
Widzę Krzysiu ze fajnie spędziłeś sylwestraXionc napisał(a):To ja,

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
ciemne 626 z podkładkami stało sobie po 8mej na Okopowej przy Zytniej
pozdrowienia z korka dla nieobecnego wlasciciela 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdry dla sympatycznych właścicieli czerwonej MX-3, która wczoraj wieczorem parkowała koło mnie pod Hotelem Królewskim w Gdańsku i pozdrowienia dla czerwonej 323f BA (nr CB
??) widzianej dzisiaj przed 14 gdzieś na drodze między Sopotem a Gdańskiem
. Miała podkładki klubowe
.
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
A ja pozdrawiam kierowce i pasazera 323F z podnoszonymi swiatlami rej. LOP... ktorzy mnie dzisiaj nie chcieli wpuscic w korku z wislostrady na most grota ok. 18...
Ja jechalem wisniowym Uno i z przyzwyczajenia oczywiscie chcialem wjechac przez mazde, bo jak bylem mazda to mnie zawsze wpuszcza ktos. A tu swoj swojego nie wpuscil...
Chyba musze zalozyc podkladki klubowe do tego uno, chociaz to tylko zastepcze z warsztatu 
Ja jechalem wisniowym Uno i z przyzwyczajenia oczywiscie chcialem wjechac przez mazde, bo jak bylem mazda to mnie zawsze wpuszcza ktos. A tu swoj swojego nie wpuscil...
- Od: 2 gru 2006, 20:58
- Auto: C63 AMG Kombi + Fiat Bravo Psst... + Combo
Wczoraj wieczorem na Popiełuszki przy dojeździe do Ronda Babka śmignęła mi czarna kombi szóstka z rej. WX cośtam. Podciągnąłem trochę za nią ale skręcałem do Arkadii, więc nie do końca mogłem się razem bawić
Pozdrawiam serdecznie.

Madzia i Misiek to zgrana para.
- Od: 27 maja 2007, 16:03
- Auto: Mazda 6 diesel kombi
Pozdrawiam pracującego ze mną w jednym budynku (Smocza 27) właściciela 626GE na łódzkich blachach z klubowymi podkładkami niebieskimi. Kto to jest
Chyba pracuje w Restauracji Śpiewających Kelnerów.
A tą 626GE na rogu Żytniej i Okopowej też widuję codziennie.
A tą 626GE na rogu Żytniej i Okopowej też widuję codziennie.
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
widziałem dzis mazde 626 w wołominie koło przedszkola na AK..... miała klubowe niebieskie podkładki.....
Grinch napisał(a):widziałem dzis mazde 626 w wołominie koło przedszkola na AK..... miała klubowe niebieskie podkładki.....
Żanetka (?)
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
KyRy napisał(a):Żanetka (?)
nie ja mam czerwone podkladki pozatym moja jest aktualnie "nie na chodzie" wiec stoi na parkingu...
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Pozdrawiam Tarkana ktorego widziałem w piątek na Kasprzaka/Ordona
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja widziałem czerwona MX-6 to był chyba 'pawelMX6'. Pozdrawiam 
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson