Tutaj się witamy
No ... gdyby nie my to by się bidulki w sobie zamknęły i szlochały a tak ... święta uratowane
a jeszcze nawet nie powiedziałem w co będę całować...
mimo wszystko wolałbym to od nich usłyszeć

a jeszcze nawet nie powiedziałem w co będę całować...
mimo wszystko wolałbym to od nich usłyszeć
''Panie Władzo, ma Pan racje, niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość... Zdaje sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale jechałem szybko gdyż... lubię zapier...''
- Od: 12 lut 2007, 11:05
- Auto: kiedyś było 323F BA jest RT/10
witam
od wczoraj jestem sczesliwym posiadaczem samochodu marki
Mazda oczywiście a mowa tu o Xedosie 2.0L V6 z 96' jak narazie jestem zauroczony tym autem
o forum dowiedziałem wpisując w google Mazda i klikając na odnośnik do strony głównej serwisu
pozdrawiam Ony
od wczoraj jestem sczesliwym posiadaczem samochodu marki

o forum dowiedziałem wpisując w google Mazda i klikając na odnośnik do strony głównej serwisu
pozdrawiam Ony

- Od: 24 gru 2007, 14:57
Witam wszystkich miłośników mazdy. Jestem nowy na forum i chciałbym wszystkich przywitać. Jestem posiadaczem mazdy mx-3 1,8 V6 od ok pól roku i w końcu dołączyłem do forum klubu. Zdjęcia samochodu zamieszczę jak tylko wrócę do domu z świątecznego wyjazdu. Pozdrawiam wszystkich
O klubie i forum wiem, ponieważ pracowałem przez 1,5 roku w Ulterze i przy robieniu nowych wzorów tłumików korzystaliśmy z pomocy klubowiczów... teraz sam mam mazdę
O klubie i forum wiem, ponieważ pracowałem przez 1,5 roku w Ulterze i przy robieniu nowych wzorów tłumików korzystaliśmy z pomocy klubowiczów... teraz sam mam mazdę
- Od: 29 gru 2007, 15:25
- Auto: Było:
Mazda Mx-3 V6 1996r
Honda Accord 1,8VTec Sport 2001r
Jest:
kombi w dieslu czyli Mazda 6 CiTD 2007r.
Rowniez dolaczam sie do powitan swiezej czesci naszych szeregow – zycze powodzenia w zdobywaniu informacji oraz forumowej integracji, zapraszajac jednoczesnie na nasze spotkania! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, Smyki 
Witam wszystkich Mazdowiczów 

- Od: 29 gru 2007, 13:23
- Auto: Mazda 5 ,2009
Witam wszystkich Mazdowiczów
Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323P 1.4 z 97 roku.
Narazie widze w Niej same zalety i to ze po pierwszym tankowaniu 50 litrow paliwa przejechala jedynie 400 kilometow jszcze mnie tak nie denerwuje
Wlasnie, czy ten model ma kontrolke rezerwy paliwa
Mam nadzieje ze nie zawiode sie na tym samochodziku zwazywszy, ze jest to moj pierwszy samochod
Pozdrawiam,
Darft
Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323P 1.4 z 97 roku.
Narazie widze w Niej same zalety i to ze po pierwszym tankowaniu 50 litrow paliwa przejechala jedynie 400 kilometow jszcze mnie tak nie denerwuje
Wlasnie, czy ten model ma kontrolke rezerwy paliwa
Mam nadzieje ze nie zawiode sie na tym samochodziku zwazywszy, ze jest to moj pierwszy samochod
Pozdrawiam,
Darft
-
Darft
-
On__33