i tych witanych i tych nowych
Tutaj się witamy
Czołem,
powienienem byłem się wcześniej przedstawić, ale jakoś mi umknęło. W czerwcu br. nabyłem "szóstkę". Jestem bardzo zadowolony z tym, ze jakiś pech mnie prześladuje – najpierw zablokowałem radio
, a przedwczoraj wpadłem w dziurę w jezdni i rozwaliłem opony oraz lekko zgięły się felgi.
Poza tym wszystko OK.
O forum dowiedziałem sie wpisując w google zapytanie "zablokowane radio mazda 6"
Pozdrowienia dla Wszystkich
powienienem byłem się wcześniej przedstawić, ale jakoś mi umknęło. W czerwcu br. nabyłem "szóstkę". Jestem bardzo zadowolony z tym, ze jakiś pech mnie prześladuje – najpierw zablokowałem radio

Poza tym wszystko OK.
O forum dowiedziałem sie wpisując w google zapytanie "zablokowane radio mazda 6"
Pozdrowienia dla Wszystkich
Witam wszystkich!
Mam na imię Ania i od dwóch dni jestem posiadaczką Mazdy 626 1.8.
Autkiem jestem zachwycona chociaż dopiero poznaję jego możliwości.Wierzę ,że mnie nie raz pozytywnie zaskoczy.
Odpowiadając na pytanie to na tą stronkę trafiłam w Google
Mam na imię Ania i od dwóch dni jestem posiadaczką Mazdy 626 1.8.
Autkiem jestem zachwycona chociaż dopiero poznaję jego możliwości.Wierzę ,że mnie nie raz pozytywnie zaskoczy.
Odpowiadając na pytanie to na tą stronkę trafiłam w Google
-
anek
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Może w niedzielę się zorganizuję i zajrzę
-
anek
Dzień dobry a moze dobry wieczor?
nie zeby z przymusu ale na forum znalazłam sie przez jednego waszego klubowicza
nie zgadzam sie czasem z jego pogladami wiec bede mogla wyrazic oficjalny sprzeciw
Mimo wszystko buziak dla niego

Mimo wszystko buziak dla niego
-
Achajka
Witam serdecznie
mam na imię Maciek , mam 21 lat , mieszkam w Szczecinie
od niedawna jestem użytkownikiem Mazdy MX-3 , 1.6 16V zdjątka mojej Madzi są tu
Pozdrawiam
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=41462
Pozdrawiam
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=41462
- Od: 24 wrz 2007, 21:34
- Auto: Honda Civic :) wcześniej Mx-3
simanko. witam wszystkich.
nie było wcześniej okazji się przywitać...
Skąd wiem...jakiś czas temu zastanawiałem sie nad kupnem samochodu, chciałem mazde, później już nie na zmianę opel honda mazda, pozniej nic już nie chciałem.
Teraz mam piękną MAZDĘ 626 GE 97' 105HP hatchback i jest cudnie.
pozdrawiam.
nie było wcześniej okazji się przywitać...
Skąd wiem...jakiś czas temu zastanawiałem sie nad kupnem samochodu, chciałem mazde, później już nie na zmianę opel honda mazda, pozniej nic już nie chciałem.
Teraz mam piękną MAZDĘ 626 GE 97' 105HP hatchback i jest cudnie.
pozdrawiam.
- Od: 19 sie 2007, 22:24
Witam all
od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem 626 cronos 2.0 16V ze wszystkimi bajerami, oprócz climy
no i te srebrne obramóweczki echhh...
tak wogóle pojechałem na autogiełde do Łodzi, bo mieszkam w pobliży z zamiarem kupna BMW 518 lub 520.
jak było dalej nie wspomnę ale skoro tu jestem na tym forum to nie mam BMW w garażu
od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem 626 cronos 2.0 16V ze wszystkimi bajerami, oprócz climy
no i te srebrne obramóweczki echhh...
tak wogóle pojechałem na autogiełde do Łodzi, bo mieszkam w pobliży z zamiarem kupna BMW 518 lub 520.
jak było dalej nie wspomnę ale skoro tu jestem na tym forum to nie mam BMW w garażu
- Od: 1 paź 2007, 19:47
- Auto: 626 Cronos 2.0 16V 94r
Witaj Scandal.
Jak przeczytałem to co napisałeś, to nasunęło mi się stwierdzenie KOLEJNY NAWRÓCONY. Jest tu wile osób, które myślały o innych samochodach a w końcu wybrały Mazdę.
Jak przeczytałem to co napisałeś, to nasunęło mi się stwierdzenie KOLEJNY NAWRÓCONY. Jest tu wile osób, które myślały o innych samochodach a w końcu wybrały Mazdę.
- Od: 23 mar 2007, 19:27
- Auto: Mazda 323 BG, Mazda 323 BA aktualnie jest Mazda 3 BK 1.6 2007, Mazda CX-5 KF.
Witam Wszystkich!
Chciałem się przywitać jako, że mój staż jako użytkownika Mazdy jak i Forumowicza jest bardzo niewielki. Od 2 miesięcy jeżdże Mazdą 626 2.0 Kopciuch z 2000 roku. Prywatnie mieszkam i pracuję w Poznaniu, z wykształcenia jestem automatykiem przemysłowym.
Pozdrawiam
Chciałem się przywitać jako, że mój staż jako użytkownika Mazdy jak i Forumowicza jest bardzo niewielki. Od 2 miesięcy jeżdże Mazdą 626 2.0 Kopciuch z 2000 roku. Prywatnie mieszkam i pracuję w Poznaniu, z wykształcenia jestem automatykiem przemysłowym.
Pozdrawiam
- Od: 19 sie 2007, 23:33
- Auto: 626 2.0 DiTD '00
Scandal napisał(a):Kaszpir to może pracujesz w Dalkii
Nie
Pozdrawiam
- Od: 19 sie 2007, 23:33
- Auto: 626 2.0 DiTD '00
Witam wszystkich miłośników,
Już dawno miałem zamiar dołączyć do waszego grona, często zaglądałem ale zarejestrowałem się dopiero po zakupie drugiej mazdy, od 1,5 roku posiadam mazdę 323 "C" BA 1.5 95r. w zeszłym tygodniu zakupiłem 323 "C" BA 1.8 16V 96r. w niedługim czasie postaram się o zdjęcia moich maleństw, pozdrawiam wszystkich...
Już dawno miałem zamiar dołączyć do waszego grona, często zaglądałem ale zarejestrowałem się dopiero po zakupie drugiej mazdy, od 1,5 roku posiadam mazdę 323 "C" BA 1.5 95r. w zeszłym tygodniu zakupiłem 323 "C" BA 1.8 16V 96r. w niedługim czasie postaram się o zdjęcia moich maleństw, pozdrawiam wszystkich...
- Od: 1 paź 2007, 16:09
- Auto: Mazda 323 C 1.8 16V
Witam wszystkich,
od miesiąca jestem posiadaczem Madzi Premacy Active 2.0 DiTD. Jak na razie bardzo fajne autko.
Mieszkam w Piasecznie, pracuję w Warszawie.
pozdrawiam
od miesiąca jestem posiadaczem Madzi Premacy Active 2.0 DiTD. Jak na razie bardzo fajne autko.
Mieszkam w Piasecznie, pracuję w Warszawie.
pozdrawiam

Oleje Mazda Dexelia i Honda, części, akcesoria i materiały eksploatacyjne do samochodów osobowych___ sklep@dexelia.pl, tel: 505 949 900, → SKLEP DEXELIA←
- Od: 21 sie 2007, 10:05
- Auto: Mazda 5 2.0B 2007