Kogo widziałem / widziałam
pozdrawiam Viole ktora mijalem w centrum, jadac po podkladki od Malutkiej
A ze Viola to Viola wiem ze zdjec mazdeczki no i jest żoną Devila ktorego mialem przyjemnośc poznac w domu dziecka. Normalnie telenowela ;p
- Od: 21 paź 2006, 10:40
- Auto: 323fBA i PuntoII sporting
Jakub-wawa napisał(a):pozdrawiam Viole
dziękuję i na wzajem

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Dzisiaj na Polczynskiej widziałem Adasia ( 323F BA ) Marka ( mx-6 ) i......starego znajomego z tego forum Daniela ( Danio ) obecnie jezdzącego Seatem Leonem TDI ..... dalismy troche po kociołkach
Pozdrawiam wszystkich Panów.

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Chłopaki chyba odpuscili bo trochę ciasno było ale Leosiowi nie dawałem sie -walczyłem do koncamagicadm napisał(a):No, a kto wygrał?

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Dzisiaj na Polczynskiej widziałem Adasia ( 323F BA ) Marka ( mx-6
również pozdrawiam, nie ma to jak pogawędka w korku:) trochę z Markiem powalczyliśmy pod maską – efekty zaraz można obejrzeć w NM w moim temacie;)
Pozdrawiam kierowcę zielonej 323F BA jadącego dzisiaj ok. godz. 11 Wałem Miedzeszyńskim w kierunku Otwocka/Puław. Nie zauważyłam numerów rejestracyjnych, ale w oczach mi stoją czerwone klubowe podkładki
Poza tym pozdrawiam ekipę Auto Jaksa, którą miałam dziś przyjemność odwiedzić w celach towarzysko-kawowych
A
Poza tym pozdrawiam ekipę Auto Jaksa, którą miałam dziś przyjemność odwiedzić w celach towarzysko-kawowych
A
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
a wieczorkiem widziałem się z zAgatką Kubutkiem i tomkiemrvf:)
Ja pozdrawiam posiadacza czerwonej Efki BG o nr PSE 08EY – widziałem autko z naklejką zaparkowane w Niechorzu jakis tydzień temu jak byłem na wakacjach:) Pozdro
Ostatnio edytowano 11 wrz 2007, 00:31 przez czintos, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 8 maja 2006, 11:40
- Auto: Mazda 323F 1.6 16V '94
Pozdrawiam Jaksę, widzianego dzisiaj jak zjeżdża przed mostem poniatowskiego na dół – stałem dokładnie 1 auta za 
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Jak to ? jakos nie widziałem Ciebie 
Siw-y napisał(a):pozdro dla kierownika i pasazerki grafitowej mazdy 626 GE na numerach NGO.. (na podkladkach)
widzianych okolo 16:40 na ryzowej w warszawie
tomekrvf
dziś napotkana grafitowa 323 BA na WWY z podkładkami na Hożej tuż przed placem trzech krzyży o 17.07 h i chyba Viloka jako pasażerka w swojej miacie na Francuskiej, jeśli ma na WF 82xxx,
pozdrawiam
pozdrawiam
" o czym myśli młodzież co z paskami nosi odzież" :–)
- Od: 25 sty 2005, 01:24
- Auto: Premacy 2.0 DiTD, 03r.
a ja mam pytanie ... czy panowie ochroniarze z ProLogis Park w Sadach pod Poznaniem sa tutaj na forum
? 
"Wystarczy jedna iskra,
by niebo spowiły płomienie
To jest mój czas, to jest Twój czas
nic nie zatrzyma nas!"
Frontside
by niebo spowiły płomienie
To jest mój czas, to jest Twój czas
nic nie zatrzyma nas!"
Frontside
- Od: 25 sie 2007, 10:08
Alexs napisał(a):chyba Viloka jako pasażerka w swojej miacie na Francuskiej, jeśli ma na WF 82xxx,
niestety ja mam WF 73...., ale i tak pozdrawiam

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8