Kogo widziałem / widziałam
TALREP napisał(a):nie ale jak mialbym machac kazdemu to bym nie mial czym trzymac kierownicy
a ilośc wpisów przegoniła by czaterię;)
Ja piszę tylko o klubowych autach:)
No to o mnie juz nie napiszesz – ja nie mam podkładek klubowychAdaś napisał(a):Ja piszę tylko o klubowych autach:)
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):No to o mnie juz nie napiszesz – ja nie mam podkładek klubowychAdaś napisał(a):Ja piszę tylko o klubowych autach:)tylko małe logo klubowe
ale klubowe:P
Xionc napisał(a):zjeżdzał z mostu Poniatowskiego usmiech
A czy tam nie jest przypadkiem czynny tylko jeden pas ruchu?
Ja się nie zbliżam do poniatowszczaka odkad remont się zaczal
Never let your sense of morals get in the way of doing what's right
To była 7.30Xionc napisał(a):ok 7:45 znów widziałem Jaksę, zjeżdzał z mostu Poniatowskiego

Zgadza sie , ja zawsze robię zjazd przed wjazdem na most.Domelxyz napisał(a):A czy tam nie jest przypadkiem czynny tylko jeden pas ruchu?
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A ja dzisiaj widziałem na parkingu przy Elektrowni Mazde 6 Kombi – nr. rej. POS VC98, ale to chyba nikt z klubu ... musze chyba troche ulotek do Lublina wziąć ze sobą

... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
18 czerwca ok 20:30
widziałem auto Spoon'a w Tarnowskich Górach. Madzia jechała za mną i razem skręciliśmy na stację benzynową. Czarna rakieta z białymi alusami... Gratuluję zakupu!
Zdjęcie zrobione "z doskoku":

Zdjęcie zrobione "z doskoku":

Sebastian
- Od: 15 sty 2007, 19:30
- Auto: Cougar
durca napisał(a):Wczoraj około 13:00 ul. strażacka szara(grafitowa) 626 ONY... z podkładkami klubowymi.
a to kolega "krzysioww"...czyżby już jechał się "ciąć"?? Dobrze wygląda, przecież ostatnio napotkałam:P
A swoją drogą pozdrowienia dla blondi w mx3 – red, na WB 45 ...., dziś na grochowskiej, pewnie i tak nie odpisze bo już nie raz pisali ale koleżanka na forum nie zagląda
" o czym myśli młodzież co z paskami nosi odzież" :–)
- Od: 25 sty 2005, 01:24
- Auto: Premacy 2.0 DiTD, 03r.
a ja dzisiaj widzalem Brt-a na ul. Geodetow w Piasecznie ok 13:30-14. hehe nie ma jak dobry kamuflarz Toyota avensis

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Dorota napisał(a):Pozdrowienia dla Adasia, którego zieloną błyskawicę widziałam przed pracą
dziękuję i również pozdrawiam:)
Heniek napisał(a):Pozdro dla widzianej klubowej GE o nr WWL39w8 w Wołominie na ul. Kościelnej, a był to piątek o godz. 14
Dzieki pozrowionka.
-
rafael2332
Pozdrawiam Tatiana ktorego widziałem dzisiaj w nowej maszynie 

Jutro wypatrujcie mnie na trasie z Włocławka do Wawy na lotnisko
I w drodze powrotnej takze
moze wbije sie nawet do centrum sie polansowac :p tylko zeby pielegniarki mnie nie zatrzymały ;p
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)