Kogo widziałem / widziałam
Dzisiaj pozdro dla letkiego i 88ET widzianych nad j. wikaryjskim 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Overkill napisał(a):U Jaksy odbył się dzisiaj czysto przypadkowy klubowy spocik
Oprócz Dr. Jarka była Kinga, Violetka, oraz marek63hd.
Kinga, Marek, miło było Was poznać
Mnie również było bardzo miło wszystkich poznać
Pozdrawiam serdecznie
- Od: 13 lis 2006, 14:51
- Auto: 323F 2.0 DiTD '99
Pozdrowienia dla zAgatki i Kubutka, którzy po raz drugi wypatrzyli na ul. Ostrobramskiej moją madziulkę, tym razem ukrytą na parkingu pod MediaMarkt...
– widzę że bywacie w tamtych okolicach równie czesto jak ja...
Wam rownież życzę miłego dłuuuuuuuuugggggiego weekendu
Pozdrawiam serdecznie
Wam rownież życzę miłego dłuuuuuuuuugggggiego weekendu
Pozdrawiam serdecznie

Mam mazdę i nie zawaham się jej uzyć 

- Od: 3 mar 2006, 18:52
- Auto: 323f BA 1.5 kat Z5 '96 + LPG
Pozdro dla koksika, którego miałem okazje poznać w Jankach.
Pozdrowienia dla uczestników spotu w Częstochowie, niestety nie miałem czasu do Was zawinąć, ale sporo było mazdeczek na torze ( leciałem na Opole).
Pozdrowienia dla uczestników spotu w Częstochowie, niestety nie miałem czasu do Was zawinąć, ale sporo było mazdeczek na torze ( leciałem na Opole).
- Od: 11 mar 2007, 02:38
- Auto: 626 GE-1,8-'97
sini napisał(a):Pozdrowienia dla zAgatki i Kubutka, którzy po raz drugi wypatrzyli na ul. Ostrobramskiej moją madziulkę, tym razem ukrytą na parkingu pod MediaMarkt... – widzę że bywacie w tamtych okolicach równie czesto jak ja...
Hi Hi – niedługo spobie pomyślisz że Cie śledzimy

Pozdrawiamy i do następnego

Moja mazda to już tylko wspomnienie . . .
- Od: 28 mar 2006, 23:28
- Auto: 323F 1.6 :)
A ja serdecznie pozdrawiam czarnowlosa kierowniczke srebrnej mazdy 323f BA (srebrne lusterka i diabelek na wlewie) ktora zaparkowala dzis kolo mnie na Krochmalnej. Tak sie spieszylam do WRD na Walicow, ze dopiero jak wrocilam zauwazylam ze to mazda i na dodatek klubowa
za co najmocniej przepraszam 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Moje miasto jest jakieś dziwne, dzisiaj zobaczyłem że na forum zarejestrowanych jest 28 osób z mojego miasta (nie licze tych którzy nie wpisali że są z Bełchatowa bo pewnie jest ktoś taki) a w sumie nikt się nie udziela :–/
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
malutka napisał(a):Tak sie spieszylam do WRD na Walicow,
wspolczuje, tez tam niedawno byłem – nic przyjemnego...

natomiast z przyjemniejszych rzeczy to na Waliców jest fajny klub "70"

sini napisał(a):wspolczuje, tez tam niedawno byłem – nic przyjemnego...
dzieki ale nie bylo az tak zle...za bledy w koncu trzeba placic

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Pozdrawiam wszystkich których dzisiaj widziałem/gosciłem w swoich progach ( tym razem bez nicków
)
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Siw-y napisał(a):i ja pozdrawiam
kinga napisał(a):ja również pozdrawiam całą ekipę z Poznańskiej
Jaksa napisał(a): tym razem bez nicków

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Jaksa napisał:
tym razem bez nicków
.... i się wydało +1
Rozumiem, że ja też muszę się ujawnić? No dobrze... pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich spotkanych/widzianych wczoraj w Auto-Jaksa, zarówno tych, których znam, jak i tych, których widziałam pierwszy raz na oczy
Pozdrawiam również właściciela bordowej 323F BA WG... z klubowymi czerwonymi podkładkami, którą widziałam wczoraj ok. 10 rano na parkingu podziemnym Media Markt przy Ostrobramskiej.
Oraz właściciela/właścicielkę czerwonej MX-5 WF... (bez oznaczeń klubowych)zaparkowanej na ul. Ateńskiej na Saskiej Kępie ok. godz. 17.30, która dość długo stała z wyjącym alarmem (przechodząca obok babcia się oparła o samochód w sposób mało delikatny) i budziła powszechne zainteresowanie...
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
Dziś po południu (nie tak dawno) na ul.Sikorskiego w Brodnicy widziałem kolege z Bydgoszczy
ARASOBOLKA
Pozdrawiam go serdecznie.
Pozdrawiam go serdecznie.
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Teraz juz tak.....amra napisał(a):Rozumiem, że ja też muszę się ujawnić
Jadę sobie ponad 1500 km do Toskanii, pierwsza zwiedzana miejscowość to San Gimignano (średniowieczne miasteczko), parkuje, wysiadam i przecieram oczy ze zdumienia, na parkingu taka oto niespodzianka...
Serdecznie pozdrawiam!!!

Serdecznie pozdrawiam!!!
- Od: 31 sty 2007, 13:10
- Auto: 626 GF 2.0 DITD '98 HB
amra napisał(a):Pozdrawiam również właściciela bordowej 323F BA WG... z klubowymi czerwonymi podkładkami, którą widziałam wczoraj ok. 10 rano na parkingu podziemnym Media Markt przy Ostrobramskiej.
dobra miejscówka, dużo pozdrowień zbieram...

Ja równiez pozdrawiam