Tutaj się witamy
Witamy nowych forumowiczów 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Witam
Wsztstkich
- Od: 6 kwi 2007, 15:20
- Auto: Premacy 2.0 diesel 2000
witam wszystkich forumowiczów mazda speed..... jestem tu z polecenia Piotrusia i Five'a 
-
Niedzwiedz_v6
Niedzwiedz_v6 napisał(a):witam wszystkich forumowiczów...
Cześć michu
Niedzwiedz_v6 napisał(a):jestem tu z polecenia Piotrusia i Five'a
To witamy Cie z polecenia Piotrusia i Five'a
A tak na serio, witamy na forum
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
witam wszystkich, jestem Chruścik, jestem z lublina i jezdze innym japonczykiem:) ale mazde tez posiadam i bardzo lubie ta marke, aktualnie mam MX3 V6 ale jezdzilem 323f na podwojnym walku i innych kilka sie przewinelo przez moje rece! wiecej info w dziale sprzedam:) witam jeszcze raz wszystkich
-
Gość
Witam, jestem polkar, pewnie ktos może mnie skojażyć z jakiegokolwiek forum Hondy. Na forum wszedłem poprzez info w profilach na www.polskajazda.pl
Jestem zwolennikiem japońskiej motoryzacji, szczególnie Hondy. Miałem juz 4 takie auta. Teraz przyszedł czas na Mazdę. Jestem szczęściwym posiadaczem 323F z 95r. Zawsze podobały mi się te auta, lecz niebyły dostępne wcześniej w moim pułapie cenowym. Marzenia z lat młodzieżowych to posiadać Hondę Civic i właśnie Mazdę 323F (koniecznie czerwoną
) Po kolei realizowałem marzenia...
Moim pierwszym poważnym i całkowicie własnym autem była Honda Civic, nabyłem to auto ponad 7 lat temu. Miałem później jeszcze 3 Hondy (1.6 SOHC 125KM, 1.6 DOHC 160KM, CRXdel Sol 125KM). W chwili obecnej posiadam jeszce Hondę CRX del Sol i zamierzam tym autem długo jezdzić.
Mazdę kupiłem kilka dni temu. Silniczek 1,5 (tak na szybko to ile to ma koników?? ) kolor czerwony. Autko zadbane, ładne cihe i przyjemne. Dzwi bez ramek sa Boskie
Mazda będzie służyć jako auto rodzinne, gdyz kilka tygodni temu powiększyła mi sie rodzina o mojego kochanego potomka Kamila
Na internecie prowadzę sprzedaż niskoprofilowego ogumienia uzywanego jak i nowego. Współpracuje z firma TOYO i może w przyszłości ktos będzie potrzebował jakiegos towaru. Chetnie pomogę.
Tyle o mnie. Jestem nowy na forum, lecz raczej znam zasady, z forum CRXa i Civica korzystam od lat. Myśle, że nie będzie mi tudno się tutaj zaadoptować.
Pozdro dla wszystkich i witajcie
Jestem zwolennikiem japońskiej motoryzacji, szczególnie Hondy. Miałem juz 4 takie auta. Teraz przyszedł czas na Mazdę. Jestem szczęściwym posiadaczem 323F z 95r. Zawsze podobały mi się te auta, lecz niebyły dostępne wcześniej w moim pułapie cenowym. Marzenia z lat młodzieżowych to posiadać Hondę Civic i właśnie Mazdę 323F (koniecznie czerwoną
Moim pierwszym poważnym i całkowicie własnym autem była Honda Civic, nabyłem to auto ponad 7 lat temu. Miałem później jeszcze 3 Hondy (1.6 SOHC 125KM, 1.6 DOHC 160KM, CRXdel Sol 125KM). W chwili obecnej posiadam jeszce Hondę CRX del Sol i zamierzam tym autem długo jezdzić.
Mazdę kupiłem kilka dni temu. Silniczek 1,5 (tak na szybko to ile to ma koników?? ) kolor czerwony. Autko zadbane, ładne cihe i przyjemne. Dzwi bez ramek sa Boskie

Na internecie prowadzę sprzedaż niskoprofilowego ogumienia uzywanego jak i nowego. Współpracuje z firma TOYO i może w przyszłości ktos będzie potrzebował jakiegos towaru. Chetnie pomogę.
Tyle o mnie. Jestem nowy na forum, lecz raczej znam zasady, z forum CRXa i Civica korzystam od lat. Myśle, że nie będzie mi tudno się tutaj zaadoptować.
Pozdro dla wszystkich i witajcie
www.upolkara.pl
- Od: 8 kwi 2007, 22:24
- Auto: Mitsu Grandis, Mazda 5, CRX del Sol
polkar napisał(a):Pozdro dla wszystkich i witajcie
Witamy Ciebie polkar
A tak na szybko wyslij mi cennik ogumienia toyo na PW
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Ale z góry mówie ze po 1.5 mazdy nie spodziewaj sie takich osiągów jak po silniku hondy 1.6
Hehe, juz się przekonałem. Ale nie przeszkadza mi to. 1,5 w drugim aucie w zupełności wystarcza.
PW z cennikiem poszło
www.upolkara.pl
- Od: 8 kwi 2007, 22:24
- Auto: Mitsu Grandis, Mazda 5, CRX del Sol
Póki co jeszcze bez mazdy,ale przymiarki już są do 626 GE ewentualnie xedos(silniki tylko V6),na razie nismo 1.6 n-14 ,wcześniej mitsu colcik i honda civic i właśnie z mitsu dowiedziałem sie o tym forum i dosyć systematycznie je odwiedzam (dotąd jako gość),mam nadzieje że uda mi się przesiąść na trochę wygodniejszy taksówek bo małych 3 drzwiowych skoczków mam już trochę dość (starość nie radość heh).No i najważniejsze WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE!!!
A soul in tension that^s learrning to fly
- Od: 8 kwi 2007, 19:17
hayabusa napisał(a):WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE!
Witamy, jak juz kupisz autko pochwal się nim w dziale Nasze Mazdy
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Nie omieszkam !Dzięki Jacol szczególnie że pomieszkiwałem w CW i mam sentyment heh.Póki co znajomy kupił 626 i czekam na oblewanie i jazdę próbną -oczywiście dla mnie!Dodam tylko że to zagorzały fan VW ,audi itp., itd.,i mimo że go bardzo lubie to szlak mnie trafiał jak gadalismy o motoryzacji no ni rusz nie mogłem mu przemówić...i w końcu przypadkowo znalazł ogłoszonko i się kulnął japoncem !No i chyba mu tak teraz zostanie he he
A soul in tension that^s learrning to fly
- Od: 8 kwi 2007, 19:17
Każdemu tak zostaje
Jak już spróbuje japońca to nie puści 
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Witam Koleżanki i Kolegów
Niestety jeszcze nie mam w swoim posiadaniu mojej wymarzonej Mazdy 6 kombi, ale wierzę, że niebawem to nastąpi i będę mógł "legalnie" uczestniczyć w życiu forum.
Pozdrawiam!
Michał
PS: Skąd wiem o istnieniu Forum...? Google to doskonałe narzędzie
))))
Niestety jeszcze nie mam w swoim posiadaniu mojej wymarzonej Mazdy 6 kombi, ale wierzę, że niebawem to nastąpi i będę mógł "legalnie" uczestniczyć w życiu forum.
Pozdrawiam!
Michał
PS: Skąd wiem o istnieniu Forum...? Google to doskonałe narzędzie
-
Gość
Witamy!
nawet bez posiadania mazdy możesz legalnie uczestniczyć w życiu forum
Życze ci żebyś niebawem kupił sobie te wymarzone autko
pozdrawiam
Michał Nowak napisał(a):Niestety jeszcze nie mam w swoim posiadaniu mojej wymarzonej Mazdy 6 kombi, ale wierzę, że niebawem to nastąpi i będę mógł "legalnie" uczestniczyć w życiu forum.
nawet bez posiadania mazdy możesz legalnie uczestniczyć w życiu forum
Życze ci żebyś niebawem kupił sobie te wymarzone autko
pozdrawiam
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Cześć wszystkim! Bywalcem www.mazdaspeed.pl jestem od bardzo dawna, może nawet i od początków istnienia strony
w każdym razie Globy miał jeszcze wtedy 323
Mazdy u mnie w rodzinie wiernie służą od 10 lat, ja mam trzecią w rodzinie. Moja matka jeździ 626 GD '89 2.0i GLX od 10 lat – bez żadnej awarii!! jedyne co było przy niej robione to wymiana pompy wspomagania no i troche blacharki, ale w pełnoletnim samochodzie to norma. Za to mechanika nadal działa bez zarzutu! Moja siostra jeździ 323F BA '96 1.5i a ja ostatnio nabyłem 323F BG 1.6i z 92 roku. Szukałem jej dość długo, niestety u nas w kraju ciężko znaleźć zadbany egzemplarz. Szczerze mówiąc w pewnym momencie już nawet straciłem nadzieję że znajdę, zacząłem się rozglądać za innymi modelami (oczywiście też Mazdy
) i prawie kupiłem 626 2.0i '92 ale w dzień kiedy miałem kupować tą 626kę zdecydowałem się na mały wypad. Szczerze mówiąc fotki mnie nie przekonały, samochód był po tuningu optycznym, dość obfitym bo miał założone zderzaki i progi firmy Vestatec, tylny zintegrowany spojler zastąpiony produktem Zendera i jeszcze na górze klapy dorzucony dodatkowy mały spojlerek Zendera. Fakt że zadbana, to było widać, ale myślałem że skoro jest taka 'rasowana' to pewnie jakiś młodzian nią jeździł i jej nie oszczędzał. Przyjechałem ją obejrzeć z mechanikiem i lakiernikiem z mojej firmy (pracuję w firmie zajmującej się transportem międzynarodowym) i po wstępnych oględzinach okazało się że autko jest w bardzo dobrym stanie technicznym! Nie zastanawiałem się długo, bo szukałem tego konkretnego modelu a i kolor mi pasował (czarny)
nie jest to wersja full wypas co prawda, ale nie o to też mi chodziło. Kupiłem ją dośc drogo jak na ten rocznik ale póki co oprócz wymiany filtrów, płynów no i opony+felgi nie dopłaciłem do tego interesu więcej. Poprzedni właściciel dbał o to autko. Mam nadzieję że moja Mazia też będzie służyć wiernie tak jak Mazia mojej mamy
Zresztą, skoro tu jesteście to chyba nie musze was przekonywać że to naprawdę wdzięczne samochody, przemyślane, praktyczne no i bardzo ładne, choć to oczywiście kwestia gustu ale mi się nawet kanciak 626 podoba
może to skrzywienie (moi znajomi twierdzą że jestem chodzącą encyklopedią o Mazdach
) ale zakochałem się w tej marce i z całą pewnością mogę powiedzieć że każdy następny samochód zarówno mój jak i pozostałych członków mojej rodziny to będzie Mazda
zresztą coś ostatnio mama przebąkuje że sie jej trójeczka bardzo podoba
ja też mam upatrzoną już następną będzie to 6ka choć pewnie nieprędko bo to dość spory wydatek jak na moją obecną pensję
poza tym studia niestety dośc poważnie ograniczają budżet
ale sie rozpisałem
w każdym razie witam was wszystkich jeszcze raz bardzo serdecznie, i życzę wszystkim samych dobrych doświadczeń nie tylko z waszymi samochodami
ale sie rozpisałem
w każdym razie witam was wszystkich jeszcze raz bardzo serdecznie, i życzę wszystkim samych dobrych doświadczeń nie tylko z waszymi samochodami