Gdzie pracują Mazdowicze?
ravo napisał(a):no i mam nowa prace usmiech
Ja w sumie też – od miesiąca i 2 dni
Zajmuję się wytwarzaniem oprogramowania dla międzynarodowej instytucji finansowej
Globy napisał(a):A cio to? język
Automaty do kawy itp.
Po kilku latach pracy w różnych Bankach postanowiłem wrócić do swojego pierwszego zajęcia czyli...własnej działalności.
Mam firmę pośrednictwa finansowego: pożyczki, kredyty gotówkowe, hipoteczne, konsolidacyjne i... samochodowe
Mam firmę pośrednictwa finansowego: pożyczki, kredyty gotówkowe, hipoteczne, konsolidacyjne i... samochodowe
Wcześniej jeździłem: Nissan Sunny 1.4 `95, Toyota Yaris 1.0 `03,`04,`05, Renault Clio 1.5 DCI `06, VW Passat 1.9 TDI `03, Mazda 323F 1.5`96
- Od: 22 mar 2007, 21:59
- Auto: była 323f, BA, 1996,
była 6 GY MZR-CD 2003,
był Xedos 9, 2,5l 2001, automat
jest BMW 3 (E46), 2,0 diesel, 2001,polift, automat
bkapust napisał(a):A ja dzis zmienilem prace. Wlasnie porzucilem ciezki proceder szkolenia funkcjonariuszy Policji na rzecz powrotu na pierwsza linie w innej panstwowej instytucji – zajmuje sie teraz kwestiami analizy i kontroli bezpieczenstwa danych
Hehehehehe szkoda ze zmieniles prace bo ja wlasnie po ukonczeniu szklo wybieram sie do szeregow policji, wiec mial bym latwiej
- Od: 19 gru 2006, 14:40
- Auto: Vectra-w planach mazda 323f
konef napisał(a):bkapust napisał(a):A ja dzis zmienilem prace. Wlasnie porzucilem ciezki proceder szkolenia funkcjonariuszy Policji na rzecz powrotu na pierwsza linie w innej panstwowej instytucji – zajmuje sie teraz kwestiami analizy i kontroli bezpieczenstwa danych
Hehehehehe szkoda ze zmieniles prace bo ja wlasnie po ukonczeniu szklo wybieram sie do szeregow policji, wiec mial bym latwiej
A powodzenia zycze. Jakbys kiedys potrzebowal jakies info to sluze pomoca. A zmienilem 'dzialke' bo ile mozna byc biurkowcem-teoretykiem? Nie ma to jednak jak byc w 'akocji'
- Od: 5 maja 2006, 16:23
- Auto: Ford Mondeo'04 2.0 TDCI
Co prawda troche oszukuje bo mazda jeszcze niekupiona ale sie witałam, tam gdzie trzeba .... i wszyscy bedą wiedzieć co i jak....
0. Pokończone studia (polski inż, europejski mgr)
1. Asystent Dziekana na Uczelni Wyższej...
2. Kantor.....
W skrocie 26 letnia pracoholiczka......
0. Pokończone studia (polski inż, europejski mgr)
1. Asystent Dziekana na Uczelni Wyższej...
2. Kantor.....
W skrocie 26 letnia pracoholiczka......
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
- Od: 31 mar 2007, 15:10
- Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...
- Od: 18 gru 2005, 00:39
- Auto: 626 GE 2.0i 16v LPG hol 92r
Heniek napisał(a):NODDI11, mozna powiedzieć że to wy jesteście naszymi klientami.
http://www.ramwist.pl/
A to bardzo mi miło
Ja pracuje w Łódzkim oddziale i z formami (kliszami) mam nie wiele do czynienia.
Pozdrawiam
KRZYSIEK
Mondeo Klub Polska
Mondeo Klub Polska
- Od: 17 mar 2007, 08:20
- Auto: Mazda 626 GE 95r.1.8 gaz
Wcześniej Kierownik restauracji McDonald's Polska
ale były stresówki w pracy...
Od 5 lat Servis GSM ,skup-sprzedaż-zamiana telefonów komórkowych ,prywatna dzialalność.

Od 5 lat Servis GSM ,skup-sprzedaż-zamiana telefonów komórkowych ,prywatna dzialalność.
"Są tylko 3 prawdziwe sporty: walki byków, alpinizm, automobilizm. Reszta to tylko gry..."
- Od: 19 gru 2006, 09:29
ravo napisał(a):no i mam nowa prace
operator i serwsiant automatow wendingowych w duzej firmie dzialajacej w polodniowej Polsce
szkoda ze nie w centralnej ,moze kiedys bysmy sie spotkali i bym Cie opitolil za zle funkcionowanie automatu

- Od: 29 maja 2005, 23:38
- Auto: rozne
Witam! Ja spracuje na składzie części i jak by kogoś coś interesowało to proszę o kontakt. Posiadam wszystko ok silników po części karoserii do wielu różnych typów samochodów 
-
brovar
He he...fajny temacik
Skoro dopiero co dołączyłem, to pospamuję troszkę
Tak więc jakby kogoś interesowały usługi biura projektowego w branży budowlanej, to właśnie tam mnie można znaleźć...
A konkretnie w pewnej angielskiej korporacji z dwoma oficjalnymi siedzibami w Polsce o nazwie ARUP
Pozdrowionka dla wszystkich
Skoro dopiero co dołączyłem, to pospamuję troszkę
Tak więc jakby kogoś interesowały usługi biura projektowego w branży budowlanej, to właśnie tam mnie można znaleźć...
A konkretnie w pewnej angielskiej korporacji z dwoma oficjalnymi siedzibami w Polsce o nazwie ARUP
Pozdrowionka dla wszystkich
- Od: 18 kwi 2007, 10:08
- Auto: biała 323F BJ 1.8GT 16V DOHC
To skoro wszyscy tak ładnie piszą, to ja też.
Na forum już trochę jestem, borykałem się z pewnymi problemami z moją Madzią, ale to już przeszłość.
Pracuję jako administrator sieci LAN/WAN i serwerów UNIXowych (AIX) w jednym z prężniej rozwijających się banków w Polsce a rozpoznawalnym po słoneczku w logu
Na forum już trochę jestem, borykałem się z pewnymi problemami z moją Madzią, ale to już przeszłość.
Pracuję jako administrator sieci LAN/WAN i serwerów UNIXowych (AIX) w jednym z prężniej rozwijających się banków w Polsce a rozpoznawalnym po słoneczku w logu
- Od: 18 lip 2006, 14:49
- Auto: Opel Vectra 2.2 (jeszcze...)
u mnie się lekko zmieniło od ostatniego wpisu, obecnie Zastępca Kierownika jednej z Warszawskich wypożyczalni sieci Beverly Hills Video