Tutaj się witamy
Gdzie takie auto mozna znależć?
No cóż, miałem troszke farta, bo znajomy odkupił ją od jednej nadzianej paniusi, co to nią tylko do fryzjera jeździła. No ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca. Zobaczymy jak sie będzie sprawować, w końcu 10 lat to niemało. Jakby co, liczę na Waszą pomoc. :–)))
pozdrawiam
- Od: 12 lip 2004, 23:56
- Auto: mx-3
Kubek napisał(a):dokładnie nie wiem, bo nie mam książki :–), ale chyba 93KM
Nie było takiej serii!!Mozesz miec 89KM chyba ze masz cos dłubnięte!
Zobacz w dowodzie rej. obok pojemności ile masz kW.
A co do przebiegu to SZOK!!!!!!!!!!!
No i wrzuć jakies fotki!!
<B><font color="blue">Błękit Wrocławia ----MX3 </font color> <B6-DOHC></B>
- Od: 16 maja 2004, 23:52
- Auto: MX3 '96 1.6 16v (108ps????)
Nie było takiej serii!!Mozesz miec 89KM chyba ze masz cos dłubnięte!
Zobacz w dowodzie rej. obok pojemności ile masz kW.
Nie mam dowodu przy sobie, pewnie masz racje. A co do przebiegu to sam nie wierzyłem dopóki mi go w warsztacie nie potwierdzili.
Kubek napisał(a):A co do przebiegu to sam nie wierzyłem dopóki mi go w warsztacie nie potwierdzili.
Super unikatowy egzemplarz!!!!
CZEKAMY NA FOTKI!!
<B><font color="blue">Błękit Wrocławia ----MX3 </font color> <B6-DOHC></B>
- Od: 16 maja 2004, 23:52
- Auto: MX3 '96 1.6 16v (108ps????)
Super unikatowy egzemplarz
Na prawdę to taka żadkość? Nie wiedziałem. Prawdę mówiąc niewiele wiem o samochodach a ten jest moim pierwszym. Ciesze się ze go kupiłem bo na prawde coś w sobie ma.
Co do fotek, to czywiście jak tylko zorganizuję jakąś porządną cyfrówke (po kupnie bryczki już na nic mnie nie stać :–))) ) natychmiast się nią pochwalę. Mam też niadzieję że bedzie okazja pokazac ją kiedyś w realu. Troche ją w tym czasie podpicuję :–))
pozdrawiam
No cóż, miałem troszke farta, bo znajomy odkupił ją od jednej nadzianej paniusi, co to nią tylko do fryzjera jeździła.
Hej hej!! Witam!
Co do aut od pań, to jestem baaardzo sceptyczny – każdy jak sprzedaje to mówi że jeździła nim 90 letnia babcia – ale ze wzrokiem sokoła
-
kunio2003
Hej hej!! Witam!
Co do aut od pań, to jestem baaardzo sceptyczny – każdy jak sprzedaje to mówi że jeździła nim 90 letnia babcia – ale ze wzrokiem sokoła No ale jeśli trafił Ci się taki egzemplarz w rzeczywistości, to naprawdę rewelka. Jeśli chcesz jednak zorientować się, czy to rzeczywisty przebieg to sprawdź i porównaj z innymi autami o znanym przebiegu np. takie głupoty jak wytarcie pedałów, ściąganie pasów bezpieczeństwa.... takie tam historie... Mi osobiście trudno uwierzyć że auto z tym rocznikiem ma tyle przebiegu. No ale jeśli ma nawet 100tys więcej to też luzik Chyba że miała przekładany silnik-wtedy może faktycznie ma ten przebieg. Te roczniki 1.6 mają jakoś 90KM. A jeśli interesuje Cię książka obsługowa w formacie pdf (ponad 900 stron po angielsku) to daj znać.
Widzę, że problem przebiegu wzbudza znaczne kontrowersje

Tak na marginesie to mój ojciec jeździ fordem mondeo (1994) i zrobił nim do tej pory75000. Moja mazda była targana dla żony jedengo z lokalnych biznesmenów i była ich czwartym samochodem.
Na pocieszenie Wszystkich Forumowiczów mogę się przyznać, że bryczka była bita i nie ma ani prawie żadnych papierów (książek).
No ale nie kłóćmy się.
Co do książki obsługowej, to bardzo chętnie.
Czy ktoś w końcu powie mi ile to cacko pali

Mam jeszcze pytanie odnośnie danych napraw mazd w serwisie mazdy. Czego można się tam dowiedzieć, bo moja do tej pory była serwisowana tylko w oryginalnym serwisie.
pozdrawiam
Moja 1.6 ale z nowszym silnikiem (107KM) pali w trasie koło 6,5 – w mieście 9. Co do manuala to muszę spr. ile dokładnie zajmuje i jakoś na maila bym Ci podesłał. A ceny .... jednak ludzie patrzą jakie auta naprawiają ... za mazdę kasują więcej niż za jakieś uno
To z mojego doświadczenia. Jeszcze bardziej jest to widoczne u lakierników. Wracając do przebiegu naprawdę możesz się cieszyć
Bo jeśli ma te pięćdziesiąt kilka tys. to naprawdę bomba, a jeśli nawet ma 100 tys więcej to i tak nic dla tych silników. Byle w porę wymieniać co trzeba (rozrząd, olej...).
-
kunio2003
czesc
witamy w koncu mx3 z lodzi
witamy w koncu mx3 z lodzi
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
Witam i gratuluje auta, next time prosze o dopisanie sie w przyklejonym watku 
Siema Kubek witam w Mazdalandzie 

- Od: 16 lis 2003, 13:21
- Auto: 323 1.8 GT
Jutro z rana wrzucę tego manuala (około 40MB) na serwer i podam namiary. Może nawet w osobnym poście żeby było łatwo znaleźć.
-
kunio2003
witam witam...nie dość że Łódź to jeszcze mazda..w takim razie zapraszam jeszcze na jedno forum:
http://forum.tuning.pl/viewforum.php?f=66
PS. może jakiś spot????
http://forum.tuning.pl/viewforum.php?f=66
PS. może jakiś spot????
Rules Are Made To Be Broken...
"...You Can Win If You Want...If You Want It You Will Win..."
"...You Can Win If You Want...If You Want It You Will Win..."
- Od: 20 paź 2003, 09:37
- Auto: 626 GE FS
Kunio, rzuc mi prosze adres manual'a na GG/PW/mail'a – byc moze przyda sie Klubowi 
Około 7 – 10 litrów
- Od: 28 sty 2004, 07:37
- Auto: MX-3 GSR 2,5 V6