Tutaj się witamy
hej,
cześć wszystkim forumowiczom,
nie jestem jakiś świeżak w spotkaniach z Mazdą , ale miałem trochę lat przerwy
.
Temat nie jest mi nowy, ale chciałbym wpaść na poziom wyżej
Miałem Mazdę 6 ze słynnym (niestety) 2 litrowym dieslem – przykrą ale co tam, było, minęło
Wracamy i raczej zdecydowany na powrót heheheh
chciałbym się przywitać
cześć wszystkim forumowiczom,
nie jestem jakiś świeżak w spotkaniach z Mazdą , ale miałem trochę lat przerwy
Temat nie jest mi nowy, ale chciałbym wpaść na poziom wyżej
Miałem Mazdę 6 ze słynnym (niestety) 2 litrowym dieslem – przykrą ale co tam, było, minęło
Wracamy i raczej zdecydowany na powrót heheheh
chciałbym się przywitać

- Od: 16 lut 2025, 00:22
Witam i przepraszam jeżeli nie w temacie, ale jestem starsze daty i troche mnie komp. przeraza.
Miałem mazde 5 sentyment pozostał. Teraz sprowadzam cx5 2.5 turbo Carbon edition. i zaczyna sie problem. Szukając ubezpieczenia ,dzwoniąc do agentów nie maja tego silnika i wyposażenia. Mam problem z ubezpieczeniem oc i AC, Znacie jakąś firmę ubezpieczeniową która to ogarnia i nie zdziera skore . Sam. z 2021 r ale przed liftingiem
Miałem mazde 5 sentyment pozostał. Teraz sprowadzam cx5 2.5 turbo Carbon edition. i zaczyna sie problem. Szukając ubezpieczenia ,dzwoniąc do agentów nie maja tego silnika i wyposażenia. Mam problem z ubezpieczeniem oc i AC, Znacie jakąś firmę ubezpieczeniową która to ogarnia i nie zdziera skore . Sam. z 2021 r ale przed liftingiem
- Od: 14 lut 2025, 14:46
- Auto: mazda cx5 2.5 turbo carbon edition 2021
Teoretycznie jest możliwość podniesienia mocy silnika przez chip tuning, czyli modyfikację oprogramowania silnika. W przypadku Mazdy 2 Skyactiv-G 75 KM może to dać Ci trochę więcej mocycassano79 napisał(a):Witam posiadam mazdę 2 skyactiv-g kizoku 75k. Czy jest możliwość odblokowania silnika żeby zwiększyć moc do 90km?
- Od: 6 mar 2025, 01:23
would love to join in with my traffic rally car. Discussed many issues about it.
- Od: 15 mar 2025, 08:48
- Auto: BMW
Witajcie Drodzy Forumowicze!
Milo dolaczyc do tak szanownego grona
Co do auta kiedys byla 2.0 GH, teraz 2.0 GJ
Milego dnia!
Milo dolaczyc do tak szanownego grona

Co do auta kiedys byla 2.0 GH, teraz 2.0 GJ
Milego dnia!
- Od: 3 kwi 2025, 13:52
- Auto: Mazda 6 GJ Sedan
2.0 Pb (145KM) AT
2019
Dzień dobry.
- Od: 7 kwi 2025, 17:26
- Auto: Mazda 6 kombi 2008
2.0 benzyna GH 147KM
16/DOHC (LF-DE)
Hej. Jestem nowy na forum. Ogarniam się w ekosystemie.
- Od: 20 kwi 2025, 18:51
- Auto: Mazda cx-9 TC 2019 Signature 2.5T 4x4