Tutaj się witamy
hej,
cześć wszystkim forumowiczom,
nie jestem jakiś świeżak w spotkaniach z Mazdą , ale miałem trochę lat przerwy
.
Temat nie jest mi nowy, ale chciałbym wpaść na poziom wyżej
Miałem Mazdę 6 ze słynnym (niestety) 2 litrowym dieslem – przykrą ale co tam, było, minęło
Wracamy i raczej zdecydowany na powrót heheheh
chciałbym się przywitać
cześć wszystkim forumowiczom,
nie jestem jakiś świeżak w spotkaniach z Mazdą , ale miałem trochę lat przerwy
Temat nie jest mi nowy, ale chciałbym wpaść na poziom wyżej
Miałem Mazdę 6 ze słynnym (niestety) 2 litrowym dieslem – przykrą ale co tam, było, minęło
Wracamy i raczej zdecydowany na powrót heheheh
chciałbym się przywitać

- Od: 16 lut 2025, 00:22
Interesting and you should visit Techlancers a leading web development services in dubai.
- Od: 25 lut 2025, 10:33
Witam i przepraszam jeżeli nie w temacie, ale jestem starsze daty i troche mnie komp. przeraza.
Miałem mazde 5 sentyment pozostał. Teraz sprowadzam cx5 2.5 turbo Carbon edition. i zaczyna sie problem. Szukając ubezpieczenia ,dzwoniąc do agentów nie maja tego silnika i wyposażenia. Mam problem z ubezpieczeniem oc i AC, Znacie jakąś firmę ubezpieczeniową która to ogarnia i nie zdziera skore . Sam. z 2021 r ale przed liftingiem
Miałem mazde 5 sentyment pozostał. Teraz sprowadzam cx5 2.5 turbo Carbon edition. i zaczyna sie problem. Szukając ubezpieczenia ,dzwoniąc do agentów nie maja tego silnika i wyposażenia. Mam problem z ubezpieczeniem oc i AC, Znacie jakąś firmę ubezpieczeniową która to ogarnia i nie zdziera skore . Sam. z 2021 r ale przed liftingiem
- Od: 14 lut 2025, 14:46
- Auto: mazda cx5 2.5 turbo carbon edition 2021
Teoretycznie jest możliwość podniesienia mocy silnika przez chip tuning, czyli modyfikację oprogramowania silnika. W przypadku Mazdy 2 Skyactiv-G 75 KM może to dać Ci trochę więcej mocycassano79 napisał(a):Witam posiadam mazdę 2 skyactiv-g kizoku 75k. Czy jest możliwość odblokowania silnika żeby zwiększyć moc do 90km?
- Od: 6 mar 2025, 01:23
would love to join in with my traffic rally car. Discussed many issues about it.
- Od: 15 mar 2025, 08:48
- Auto: BMW