Tutaj się witamy
Witam wszystkich użytkowników Mazdy i Pozdrawiam
- Od: 11 lis 2024, 10:14
Dzień dobry!
Każde auto to nowe doświadczenia, a że lubię sam serwisować własne pojazdy, to i z doświadczenia innych warto skorzystać, a może też coś podpowiedzieć… dlatego rejestracja bo nabyłem Mazdę 3 BM z ASB, wymieniłem oleje, płyny, w tym hydrauliczny z filtrem w ASB oraz zresetowałem TCM ASB, filtry powietrza, kabinowy, a na wiosnę planuje wymianę pasków i napinacza… chcę wyciszyć to auto, ulepszyć hamulce poprzez zmianę zacisków, większe tarcze, przewody w oplocie. Potem czujniki parkowania z przodu, światła przeciwmgielne, jmoże środek w skórę ubrać?, i wizualnie bardziej podoba mi się grill po lifcie.
Każde auto to nowe doświadczenia, a że lubię sam serwisować własne pojazdy, to i z doświadczenia innych warto skorzystać, a może też coś podpowiedzieć… dlatego rejestracja bo nabyłem Mazdę 3 BM z ASB, wymieniłem oleje, płyny, w tym hydrauliczny z filtrem w ASB oraz zresetowałem TCM ASB, filtry powietrza, kabinowy, a na wiosnę planuje wymianę pasków i napinacza… chcę wyciszyć to auto, ulepszyć hamulce poprzez zmianę zacisków, większe tarcze, przewody w oplocie. Potem czujniki parkowania z przodu, światła przeciwmgielne, jmoże środek w skórę ubrać?, i wizualnie bardziej podoba mi się grill po lifcie.
- Od: 14 lis 2024, 18:14
- Auto: Mazda 3 BM 2016 165KM, silnik PE, ASB
Dzień dobry.
Od miesiąca jestem użytkownikiem tej szacownej marki.
Dwadzieścia siedem lat jeździłem Alfami Romeo. Niestety – marka ta podążyła w stronę nie dla mnie, zatem po długiej analizie zdecydowałem się na Trójkę, e-SkyactiveX, automat, chyba ze wszystkim co trzeba w wyposażeniu
Jestem teraz na etapie oswajania się z nowością i mam nadzieję na miłe wrażenia w przyszłości.
Pozdrawiam i liczę na życzliwość tutejszych użytkowników marki
Rafał
Od miesiąca jestem użytkownikiem tej szacownej marki.
Dwadzieścia siedem lat jeździłem Alfami Romeo. Niestety – marka ta podążyła w stronę nie dla mnie, zatem po długiej analizie zdecydowałem się na Trójkę, e-SkyactiveX, automat, chyba ze wszystkim co trzeba w wyposażeniu
Jestem teraz na etapie oswajania się z nowością i mam nadzieję na miłe wrażenia w przyszłości.
Pozdrawiam i liczę na życzliwość tutejszych użytkowników marki
Rafał
- Od: 20 lis 2024, 17:40
- Auto: Mazda 3, 2024, e-SkyactiveX
Ja też znam tę galerię, bo natrafiłam na nią kiedyś szukając materiałów LPG w Google https://www.google.com/ 626. Świetnie!
- Od: 7 gru 2024, 09:47
Witam wszystkich
Poszukuje przodu do mazdy albo całej na części
Mazda 626 coupé 2,2 bezyna 1988 rok
Poszukuje przodu do mazdy albo całej na części
Mazda 626 coupé 2,2 bezyna 1988 rok
- Od: 9 gru 2024, 12:45
- Auto: Mazda 626gd
2.2 kat petrol
1988
Serdecznie witam i pozdrawiam wszystkich klubowiczów klubu Mazda i serdecznie dziękuję za przyjęcie do ekipy 
Jestem szczęśliwym lub nieszczęśliwym posiadaczem Mazdy CX-5 2,2 Diesel od 6 lat.
Interesuję się motoryzacją, sporo tematów ogarniam sam, lubię poznawać nowinki, czasami potrzebuję wsparcia, a czasem mogę pomóc..
Jestem szczęśliwym lub nieszczęśliwym posiadaczem Mazdy CX-5 2,2 Diesel od 6 lat.
Interesuję się motoryzacją, sporo tematów ogarniam sam, lubię poznawać nowinki, czasami potrzebuję wsparcia, a czasem mogę pomóc..
Witam, jestem posiadaczem Mazdy CX-5, rocznik 2014.
Założyłem konto w celu poszukiwania rozwiązań problemów, jakie mogę mieć z samochodem w przyszłości
Założyłem konto w celu poszukiwania rozwiązań problemów, jakie mogę mieć z samochodem w przyszłości
- Od: 15 sty 2025, 15:06
- Auto: Mazda CX-5, 2.2 SKYACTIV-D 150KM, rocznik 2014
shrack napisał(a):Witam wszystkich od niedawna stałem się posiadaczem CX3 AWD 150Hp z 2015 roku czy szczęśliwym to się dopiero okaże.
Forum czytałem już wcześniej a dzisiaj postanowiłem się zarejestrować.
Dopisano 22 sty 2025, 11:45:
[quote="shrack"]Witam wszystkich od niedawna stałem się posiadaczem CX3 AWD 150Hp z 2015 roku czy szczęśliwym to się dopiero okaże.
Forum czytałem już wcześniej a dzisiaj postanowiłem się zarejestrować.[/quote
Witam jestem tu nowy może mi ktoś coś napisać o mazdzie 2 g 75 kizoku