Tutaj się witamy
witamy, witamy 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Witam wszystkich!!!
Od 4 czerwca tu zaglądam.Oczywiście od momentu kupienia Mazdy.Stronkę po prostu wygrzebałem z netu.Pozdrawiam wszystkich moder i nie moder a przedewszystkim użytkowników Mazd.
Podkarpacie
Od 4 czerwca tu zaglądam.Oczywiście od momentu kupienia Mazdy.Stronkę po prostu wygrzebałem z netu.Pozdrawiam wszystkich moder i nie moder a przedewszystkim użytkowników Mazd.
Podkarpacie
– Kochanie, marzy mi się, żeby założyć na plażę coś takiego, co
sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.
– Łyżwy załóż.
sprawiłoby, że wszyscy by osłupieli.
– Łyżwy załóż.
Witam wszystkich, przedstawiam się tu już z lekkim opóźnieniem
Stronę znalazłem w google za czasów gdy planowałem kupno 323f BA
No i po przeczytaniu waszych porad kupiłem....
Co prawda troche jest do zrobienia (wczoraj zauważyłem wyciek oleju spod rozdzielacza
), ale czego się nie robi z miłości
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Mazd, i życzę im bezawaryjnego użytkowania. No prawię, bo czasami aż się chce coś pogrzebać przy samochodzie
Pozdrawiam wszystkich użytkowników Mazd, i życzę im bezawaryjnego użytkowania. No prawię, bo czasami aż się chce coś pogrzebać przy samochodzie
Czy tutaj mozna się przywitać????
Jeśli tak to WITAM WSZYSTKICH MAZDOMANIAKóW
!!!! Miło mi że mogę dołączyć do Waszego grona
!!
Jeśli tak to WITAM WSZYSTKICH MAZDOMANIAKóW

Sprzedałem mazdę,
i usmiech mi wrócił na twarz.
Kupiłem Peugeota,
i znowu pokochałem podróże samochodem
i usmiech mi wrócił na twarz.
Kupiłem Peugeota,
i znowu pokochałem podróże samochodem
- Od: 19 lip 2006, 11:39
- Auto: Peugeot 406 ST 2,0 Pb/SGI 2001
Witam!
Zaglądam tu od jakiegoś czasu, zalogowalam się dziś.
Madzie mam od trzech lat, a forum wygrzebałam w necie
Zaglądam tu od jakiegoś czasu, zalogowalam się dziś.
Madzie mam od trzech lat, a forum wygrzebałam w necie
-
Gość
Witam wszystkich...
Właśnie stałem się posiadaczem Mazdy
i chciałem się przywitać a stronke "wygrzebałem" w necie...
Właśnie stałem się posiadaczem Mazdy
-
Gość
Witam wszystkich jako lamer na tym forum
Mam na imie Piotrek, mieszkam w Sosnowcu. Co do Mazdy ... lamerem raczej nie jestem. Jeżdze nimi i sam naprawiam (z wyłączeniem elektryki, bo schemat mnie już kopie
) od 15 lat, wszystkie były 626 w dieslu i wszystkie białe
Kolejno były GLX z 86 r, potem 91 rok i obecnie jeżdżę od 7 lat comprexem z 96 r i właśnie dzieki temu "wynalazkowi" trafiłem do Was ... zacząłem w sieci szperać o regeneracji sprężarek ... i jestem
I nastepnym autkiem też bedzie Maździorka ... 6 w dieselku. Dla czego? Bo .... a zresztą, po co to pisze, przeciez znacie odpowiedź
Co więcej ... z wykształcenia budowlaniec, z zamiłowania budowlaniec, wędkarz, airgunowiec, informatyk, majsterklepka.
To chyba wszystko co na tę chwile mam do powiedzenia
Mam na imie Piotrek, mieszkam w Sosnowcu. Co do Mazdy ... lamerem raczej nie jestem. Jeżdze nimi i sam naprawiam (z wyłączeniem elektryki, bo schemat mnie już kopie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
I nastepnym autkiem też bedzie Maździorka ... 6 w dieselku. Dla czego? Bo .... a zresztą, po co to pisze, przeciez znacie odpowiedź

Co więcej ... z wykształcenia budowlaniec, z zamiłowania budowlaniec, wędkarz, airgunowiec, informatyk, majsterklepka.
To chyba wszystko co na tę chwile mam do powiedzenia
Pozdrawiam
Piotrek
Piotrek
- Od: 22 lip 2006, 11:18
- Auto: Mazda 626 GE Comprex '96
hej,
forum czytuję od ~4 mcy. trafiłem tu przypadkiem szukając w sieci instrukcji do mazdy gw ditd '99. a potem wspomniał o nim mój znajomy z pracy.
ogólnie: miszkam w trzebnicy (pod wrocławiem), jeżdżę od dwóch lat mazdą gd 2.0 d '90 rok (305 tys km). a pod koniec kwi 2006 kupiłem mazdę 626 gw ditd '99 (przebieg wg licznika 190 tys, ale wg sprawdzonego źródła ma +100 tys...).
gd dla mnie, gw dla żony – jak zrobi prawo jazdy
to mniej-więcej tyle
forum czytuję od ~4 mcy. trafiłem tu przypadkiem szukając w sieci instrukcji do mazdy gw ditd '99. a potem wspomniał o nim mój znajomy z pracy.
ogólnie: miszkam w trzebnicy (pod wrocławiem), jeżdżę od dwóch lat mazdą gd 2.0 d '90 rok (305 tys km). a pod koniec kwi 2006 kupiłem mazdę 626 gw ditd '99 (przebieg wg licznika 190 tys, ale wg sprawdzonego źródła ma +100 tys...).
gd dla mnie, gw dla żony – jak zrobi prawo jazdy
to mniej-więcej tyle
A ja witam wszystkich bardzo serdecznie juz (dopiero) jako klubowicz:):):)
Pozdrawiam,
Maciejka
Pozdrawiam,
Maciejka
- Od: 15 maja 2004, 16:37
Witamy i do pisania postów zapraszamy 

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Witam Szanowne Koleżanki i Kolegów
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem "madzi" – 323 sedan 1995r 1324 poj.
Trafiłem tu wpisując "klub mazda" w googlach
pozdrawiam Wszystkich
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem "madzi" – 323 sedan 1995r 1324 poj.
Trafiłem tu wpisując "klub mazda" w googlach
pozdrawiam Wszystkich
-
Gość
witam wszystkich!!! napotkałem ta stronę dzisiaj i od razu zapałałem czymś... czymś, co ciągnie mnie do mojej mazdy!!!! http://hobby-elektronika.eu
Ostatnio edytowano 26 sie 2018, 17:47 przez a_s_m_o, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 25 lip 2006, 21:08
- Auto: 323 '92
Witam Wszytskich !
O Klubie Mazdy dowiedziałem się poprzez wyszukiwarkę Google, szukając forum!
Pozdrawiam Wszystkich!
O Klubie Mazdy dowiedziałem się poprzez wyszukiwarkę Google, szukając forum!
Pozdrawiam Wszystkich!
-
dominig
Witam!
O forum dowiedziałem się poprzez stronę MazdaSpeed, którą znalazłem w sieci niedługo jak stałem się właścicielem pierwszego w życiu samochodu – mazdy 323F BA z 1994.
Pozdrawiam serdecznie z wybrzeża
O forum dowiedziałem się poprzez stronę MazdaSpeed, którą znalazłem w sieci niedługo jak stałem się właścicielem pierwszego w życiu samochodu – mazdy 323F BA z 1994.
Pozdrawiam serdecznie z wybrzeża
Do niedawna Mazda 323F (BA) 1.8 16V DOHC
- Od: 30 lip 2006, 14:53
- Auto: Ford Mondeo MK3 1.8 16V DOHC