Tutaj się witamy
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy samochodów z literką M W logo
u mnie od 2 miesięcy pierwsza Madzia 2,2 z 2009 roku .Pozdrawiam 
- Od: 12 mar 2019, 22:21
- Auto: Mazda6 2009r ,2,2 D 163 KM
Witam Koleżanki i Kolegów.
Jestem świeżym posiadaczem Mazdy 3 BL Sedan z 2010 roku. Wcześniej jeździłem Accordem przez 12 lat ale osiągnął pełnoletność, z ponad trzysta tysięcznym przebiegiem i trzeba było wymienić go na coś nowszego. Wybór padł tym razem na Mazdę, mam nadzieję, że to był dobry wybór
Marcin
Jestem świeżym posiadaczem Mazdy 3 BL Sedan z 2010 roku. Wcześniej jeździłem Accordem przez 12 lat ale osiągnął pełnoletność, z ponad trzysta tysięcznym przebiegiem i trzeba było wymienić go na coś nowszego. Wybór padł tym razem na Mazdę, mam nadzieję, że to był dobry wybór
Marcin
- Od: 13 mar 2019, 23:44
- Auto: Mazda 3 BL Sedan 2010
Witamy witamy 
Witam i ja !
Jako użytkownik mazdy 6 kombi polift diesel 121 ps,
Od jakiegoś czasu czytam to forum i już parę rzeczy poczyniłem: lampy tylne A-SPEC, dołożyłem gniazdko USB i dołożyłem dodatkowe gniazdko zapalniczki na tyle tunelu
W domu jest jeszcze jedna Mazda 2 DE 1,4 diesel
Jako użytkownik mazdy 6 kombi polift diesel 121 ps,
Od jakiegoś czasu czytam to forum i już parę rzeczy poczyniłem: lampy tylne A-SPEC, dołożyłem gniazdko USB i dołożyłem dodatkowe gniazdko zapalniczki na tyle tunelu
W domu jest jeszcze jedna Mazda 2 DE 1,4 diesel
- Od: 14 mar 2019, 21:30
- Auto: M6 2,0 MZR2
Cześć!
Pojawiłam się na forum ponieważ poszukuję zgrabnego autka do jazdy po mieście (oraz wypady na ryby
).
Do tej pory jeździłam Astrą IV z 2010 roku teraz przyszedł czas na zmiany – moją uwagę przykuła Mazda CX 3 – przed zakupem jednak chcę rozeznać czy warto...
Pojawiłam się na forum ponieważ poszukuję zgrabnego autka do jazdy po mieście (oraz wypady na ryby
Do tej pory jeździłam Astrą IV z 2010 roku teraz przyszedł czas na zmiany – moją uwagę przykuła Mazda CX 3 – przed zakupem jednak chcę rozeznać czy warto...
- Od: 17 mar 2019, 17:52
Witam wszystkich .
Od pewnego czasu obserwowalem to forum i postanowilem sie zalogowac i coz zaczac sie dzielic wzlotami i upadkami jezeli chodzi o moja mazde ( juz nie pierwsza i nie ostatnia
) oczywiscie o moim autku temacik bedzie w nasze auta
takze pozdrawiam wszystkich forumowiczow
MŁODY90

- Od: 24 mar 2019, 11:08
- Auto: Mazda 626 GF fl
2000 r 2.0 dvti

Jestem posiadaczem Mazdy od 9 lat i wiele razy korzystałem z waszych porad, ale dopiero teraz dorosłem do wstąpienia do klubu. Pozdrawiam wszystkich, szczególnie zespół.

- Od: 25 mar 2019, 08:18
- Auto: Mazda Premacy, Silnik benzynowy 1,8 rok produkcji 2000. Intalacja gazowa stag4.
Witam.
Jerzy Stargard mazda 5 Benz 150km
2 autko w rodzinie.
Przybyło nam rodzinki i trzeba było się zdecydować na 7os.
Mam nadzieję na miła współpracę.
POZDRAWIAM.
Jerzy Stargard mazda 5 Benz 150km
2 autko w rodzinie.
Przybyło nam rodzinki i trzeba było się zdecydować na 7os.
Mam nadzieję na miła współpracę.
POZDRAWIAM.
- Od: 15 kwi 2019, 18:21
- Auto: Mazda 5 2.0 Benz 150kM