Pozdrawiam!
Tutaj się witamy
Cześć, tu Piotr. Jestem posiadaczem gf ditd od roku. Auto super się sprawowało aż do wczoraj..
- Od: 5 lip 2018, 10:50
- Auto: Mazda 626 gf . 2.0 Ditd rf2a. 2000rok, sedan
Witam wszystkich!
Zagladam na forum juz od dawna, ale dopiero teraz zdecydowalem sie zarejestrowac.
Od poczatku mojej motoryzacyjnej przygody wierny jestem Madziom
Najpierw byla 626 GE 2.5l v6 a teraz jestem posiadaczem pieknej blekitnej 6 GG 2.0 w benzynie z 2005r.
Przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z angielskiego laptopa
Postaram sie byc w miare aktywnym czlonkiem forum
Pozdrawiam wszystkich!!
Zagladam na forum juz od dawna, ale dopiero teraz zdecydowalem sie zarejestrowac.
Od poczatku mojej motoryzacyjnej przygody wierny jestem Madziom

Najpierw byla 626 GE 2.5l v6 a teraz jestem posiadaczem pieknej blekitnej 6 GG 2.0 w benzynie z 2005r.
Przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z angielskiego laptopa
Postaram sie byc w miare aktywnym czlonkiem forum
Pozdrawiam wszystkich!!
- Od: 11 lip 2018, 17:24
- Auto: Mazda 6 GG 2.0l benzyna 147KM; 2005r
Witam miłośników Madzi
Od dwóch lat posiadam Mazdę 3 BK 2005r wersja USA.
Na forum zaglądam już od ponad roku, ale dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować i przywitać.
Wiele świetnych wątków na tym forum pomogło mi podczas eksploatacji mojej bestyjki
Pozdrawiam serdecznie
Oponka
Od dwóch lat posiadam Mazdę 3 BK 2005r wersja USA.
Na forum zaglądam już od ponad roku, ale dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować i przywitać.
Wiele świetnych wątków na tym forum pomogło mi podczas eksploatacji mojej bestyjki

Pozdrawiam serdecznie
Oponka
- Od: 11 lip 2018, 19:17
- Auto: Mazda 3 BK 2005r
150KM 2.0 USA benzyna
Witam. Ciałem i duchem jestem z Wami od kilku lat. Od roku posiadaczem Madzi CX5. Od dzisiaj pełnoprawnym użytkownikiem teraz już Naszego forum. Pozdrawiam Dasiek
witam serdecznie
od 5 lat jestem posiadaczem Mazdy Premacy 2.0 ditd 2004r 101kM
pozdrawiam
Marcin
od 5 lat jestem posiadaczem Mazdy Premacy 2.0 ditd 2004r 101kM
pozdrawiam
Marcin
- Od: 16 lip 2018, 21:39
- Auto: Mazda Premacy 2.0 ditd 101
Witam wszystkim posiadam teraz swoją drugą już mazde 
niestety jestem zmuszony do sprzedaży, ze względu na drugi projekt.
Ogólnie forum przeglądam od lat, jako niezarejestrowany.
Pozdrawiam
niestety jestem zmuszony do sprzedaży, ze względu na drugi projekt.
Ogólnie forum przeglądam od lat, jako niezarejestrowany.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 18 lip 2018, 07:37 przez Mr_Bartek, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Reklama
Powód: Reklama
- Od: 17 lip 2018, 01:28
- Auto: Mazda 626 GD coupe
F2T @ 0.65bar
1990r.
Witam wszystkich.
Jestem szczęśliwym posiadaczem auta Mazda 3 BK I gen. benzyna 1,6 od dwóch lat.
Wcześniej często korzystałem z pomocy tego forum, więc chyba najwyższy czas, by oficjalnie stać się jego członkiem.
W przeciągu najbliższego czasu będę się z Wami dzielił historią mojego samochodu oraz zapewne nieraz stosował się do Waszych porad.
Pozdrawiam
DeeJay ija...
Jestem szczęśliwym posiadaczem auta Mazda 3 BK I gen. benzyna 1,6 od dwóch lat.
Wcześniej często korzystałem z pomocy tego forum, więc chyba najwyższy czas, by oficjalnie stać się jego członkiem.
W przeciągu najbliższego czasu będę się z Wami dzielił historią mojego samochodu oraz zapewne nieraz stosował się do Waszych porad.
Pozdrawiam
DeeJay ija...
Ostatnio edytowano 8 mar 2019, 20:45 przez deejayija, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 20 lip 2018, 10:48
- Auto: Mazda 3 BK Hatchback Z6 1.6 105KM 2005
Cześć,
Jestem Artur,
Swoją przygodę z Mazdą rozpocząłem w piątek czyli niecały tydzień temu. Mazda 6 kombi w wersji sportowej z 2006 roku, silnik 2,3 166 km. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z posiadania tego modelu (jest moc). W chwili obecnej testuje różne opcje w aucie: spalanie, tempomat, zawieszenie itd; mam nadzieje zabawić tutaj dłużej na forum, po to by dowiedzieć się jak najlepiej zadbać o te modele.
Do zobaczenia na forum!
Jestem Artur,
Swoją przygodę z Mazdą rozpocząłem w piątek czyli niecały tydzień temu. Mazda 6 kombi w wersji sportowej z 2006 roku, silnik 2,3 166 km. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z posiadania tego modelu (jest moc). W chwili obecnej testuje różne opcje w aucie: spalanie, tempomat, zawieszenie itd; mam nadzieje zabawić tutaj dłużej na forum, po to by dowiedzieć się jak najlepiej zadbać o te modele.
Do zobaczenia na forum!
- Od: 24 lip 2018, 11:51
- Auto: Mazda 2.3 Wersja Sport 2006 166 KM
Witam serdecznie wszystkich Fanów Mazdy i Forum MazdaSpeed, szczególnie posiadaczy CX3.
Pozdrawiam, bikerbodzio.
Pozdrawiam, bikerbodzio.