www.mazdaspeed.pl
Malutka napisał(a):czy to twoja eFcia stoi pod nowym blokiem na zdziarskiej zaraz przy granicy pruszkow/piastow?
Adaś , jak teraz jestes tak blisko mojego domu to będę czestym gosciemAdaś napisał(a):dziś jakoś po 8mej widziałem na Fieldorfa białą miatę,
DEVIL napisał(a):a ja dzis rano na Lubelskiej Marcinkoskiego nawet zatrabil i poooojechal
Pozniej ok 7.45 widziałem to auto na Świętokrzyskiej ( oszczędnie jezdzisz kolegoDEVIL napisał(a):dzis rano na Lubelskiej Marcinkoskiego
Jaksa napisał(a):Pozniej ok 7.45 widziałem to auto na Świętokrzyskiej ( oszczędnie jezdzisz kolegoDEVIL napisał(a):dzis rano na Lubelskiej Marcinkoskiego)
Jaksa napisał(a):Adaś , jak teraz jestes tak blisko mojego domu to będę czestym gosciem łoł Jest coś ciekawego obecnie czy zmieniłes branże?
Alexs napisał(a):niebieska 323 C na praskich blachach – WJ-ty, podkładki "Mazda Michalczyk"
No to kto ma identycznego Mx-a na podkładkach klubowych?marcinkosky napisał(a):a na Świetokrzyska nie jezdzilem dzisiaj
Jaksa napisał(a):No to kto ma identycznego Mx-a na podkładkach klubowych?
Jaksa napisał(a):Pozniej ok 7.45 widziałem to auto na Świętokrzyskiej ( oszczędnie jezdzisz kolegoDEVIL napisał(a):dzis rano na Lubelskiej Marcinkoskiego)
Jaksa napisał(a):No to kto ma identycznego Mx-a na podkładkach klubowych?
a co masz na myśli, bo już nie pamiętam jak jechałem, czyżby za wolnoJaksa napisał(a):( oszczędnie jezdzisz kolego)
Grzyby napisał(a):marcinkosky – a patrzyłeś czy ci auto stoi tam gdzie powinno
MARRUD napisał(a):tylko ładniejszego
marcinkosky napisał(a):Widzialem tez czerwona MX3 na blachach WB albo WD (juz niepamietam krzywy ) z piekna Blad pania kierownik zeby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości