Tutaj się witamy
o rany, chyba ta duchota nikomu nie sprzyja i każdy jest rozdrażniony
cicho tam już 

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
dunia napisał(a):za namową gorliwej fanki klubu

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
Witam wszystkich po blisko 3 miesięcznej nieobecności.Było się troche u naszych zachodnich sąsiadów zarobić kasiorki coby madzia lepiej wyglądała
.Efekty będą juz niebawem w dziale NM.
Kątem oka, widze że sie sporo działo tu i tam, nadrobie zaległości w miare mozliwości, bo jutro juz ide do dawnej pracy
Mam nadzieję, że szyknie sie jakis spocik w kuj-pom, jak tylko chłopaki wróca z impry w Czechach
Pozdrowienia dla Was wszystkich
Jak dobrze byc już w kraju
!!
Kątem oka, widze że sie sporo działo tu i tam, nadrobie zaległości w miare mozliwości, bo jutro juz ide do dawnej pracy

Mam nadzieję, że szyknie sie jakis spocik w kuj-pom, jak tylko chłopaki wróca z impry w Czechach
Pozdrowienia dla Was wszystkich

- Od: 1 lis 2005, 13:02
- Auto: Xedos 6 KF '94 / B 1600 '83 / Vivaro 1,9DI '03 / Fazer1 '11 /
Welcome back mX-MEN
Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow mazdy
Od 2 dni jestem szczesliwym posiadaczem mazdy 323 wersja 1,8 GRSI na orginalnym ospojlerowaniu TWR rok 1990 autko jest na 17 calowych felgach MOMO i obinizone na zawieszeniu KONI . Kolor jedyny wlasciwy do tego auta ,oczywiscie czarny
. Autko zostalo przywiezione z Belgi i jest w nim troche do porobienia , ale mam nadzieje , że przy waszej pomocy zostanie ono doprowadzone do takiego stanu na jaki zasługuje.Mam nadzieje ze przy waszej pomocy dowiem sie czegos wiecej o tym modelu
POzdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze bedziemy mogli sie spotkac na jakims zlocie.

Od 2 dni jestem szczesliwym posiadaczem mazdy 323 wersja 1,8 GRSI na orginalnym ospojlerowaniu TWR rok 1990 autko jest na 17 calowych felgach MOMO i obinizone na zawieszeniu KONI . Kolor jedyny wlasciwy do tego auta ,oczywiscie czarny
POzdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze bedziemy mogli sie spotkac na jakims zlocie.
- Od: 2 lip 2006, 20:46
- Auto: Mazda 323 1.9 GTX Turbo
Witam wszystkich!
Jestem posiadaczem Mazdy 121 '91 1,3 16v od około początku maja, nie pamiętam już nawet skąd wiem o forum, chyba od znajomego. Jeśli znajdą wolny czas to wrzycę zdjęcia swojego autka w dziale NM
)
pozdrawiam wszystkich!
Jestem posiadaczem Mazdy 121 '91 1,3 16v od około początku maja, nie pamiętam już nawet skąd wiem o forum, chyba od znajomego. Jeśli znajdą wolny czas to wrzycę zdjęcia swojego autka w dziale NM
pozdrawiam wszystkich!
-
Gość
Alo, i ja witam wszystkich starych i nowych bywalcow w okresie wakacyjnym
Do zobaczenia na spotkaniach!