Gdzie pracują Mazdowicze?
Witka !
Ja prowadzę swoją firmę od 2000r,
która zajmuje się serwisem kotłów gazowych.
Pozdro MJ
Ja prowadzę swoją firmę od 2000r,
która zajmuje się serwisem kotłów gazowych.
Pozdro MJ
- Od: 18 maja 2006, 13:45
- Auto: 323 1.3 16v oraz 6 2.0 CITD
Witam
Ja jestem pilotem wojskowym, obecnie przebywam w USA na szkoleniu na F16 (pewnie dlatego kupilem mazde bo tutaj "tylko" $20k a u nas 115 tys pln). Do tej pory (do czasu wyjazdu do USA-listopad 2005) jezdzilem Fiatem stilo 1.8.
Pozdrawiam
Ja jestem pilotem wojskowym, obecnie przebywam w USA na szkoleniu na F16 (pewnie dlatego kupilem mazde bo tutaj "tylko" $20k a u nas 115 tys pln). Do tej pory (do czasu wyjazdu do USA-listopad 2005) jezdzilem Fiatem stilo 1.8.
Pozdrawiam
- Od: 2 cze 2006, 19:25
- Auto: mazda6i, 2006, 2.3l, 5drzwi
a ja jestem konstruktorem – podobno silnikow lotniczych.
poza tym umiem CNC i sobie w garazu frezuje – wiec jakbyscie coscie mieli to w miare mozliwosci...
tumanek
poza tym umiem CNC i sobie w garazu frezuje – wiec jakbyscie coscie mieli to w miare mozliwosci...
tumanek
-
tumanek
Ja jestem pilotem wojskowym, obecnie przebywam w USA na szkoleniu na F16

A po szkoleniu to na jaką baze trafisz? Krzesiny?
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
No cóż, mam nietypowe zajęcie. Naprawiam maszyny do.... www.bankomat.pl
Łamanie przepisów Kodeksu Drogowego jest publicznym udowadnianiem własnego infantylizmu.
- Od: 6 cze 2006, 20:18
- Auto: Mazda 626 2.0 Comprex '97
Bimbak napisał(a):Ja jestem pilotem wojskowym, obecnie przebywam w USA na szkoleniu na F16
Przemawia przezemnie zazdrość ale muszę napisać: amerykanie marudzą że sobie nieradzicie
![]()
![]()
A po szkoleniu to na jaką baze trafisz? Krzesiny?
No coz, niestety prawda, musimy 50 lat zaleglosci w 3 tygodnie nadrobic
- Od: 2 cze 2006, 19:25
- Auto: mazda6i, 2006, 2.3l, 5drzwi
Jak kobieta nie pracuje zawodowo , to mowi sie ze jest" przy mezu ". No to jestem "przy mezu"
i jest mi z tym dobrze 

-
Goska
O kilku lat pracuję w bardzo przyzwoitej firmie. Serwisuję rózne graty. Musze przyznać, że pracę mam bardzo ciekawą. To gdzie w końcu pracuję? www.bankomat.pl
Łamanie przepisów Kodeksu Drogowego jest publicznym udowadnianiem własnego infantylizmu.
- Od: 6 cze 2006, 20:18
- Auto: Mazda 626 2.0 Comprex '97
A ja obecnie studiuje na Polibudzie Elektrotechnike ale też pracuje w wojsku ale jako cywil hieh
jako elektronik, więc jeśli jakieś pytanka z elektryki lub alektroniki bez problemów walcie do mnie
Pozdrawiam!
jako elektronik, więc jeśli jakieś pytanka z elektryki lub alektroniki bez problemów walcie do mnie
Pozdrawiam!
-
Gość
Ja standardowo – IT. Obecnie admin u najwiekszego polskeigo hostingodawcy; wczesniej admin ISP ;)
500+KM 6MPS: https://www.facebook.com/drozdo.6MPS/
- Od: 4 cze 2006, 20:11
- Auto: 500+KM 6MPS: https://fb.com/drozdo.6MPS
Zajmowalem sie wieloma rzeczami,np.bylem szefem zaopatrzenia,mialem sklep,ale zmienilem zawod jestem operatorem sprzetu ciezkiego np.ladowarka udzwig 22t,zamieszcze zdiecia jak rozgryze mojego laptopa,i tu prosze o pomoc wczesniej pisalem tylko faktury.Pozdro
- Od: 17 cze 2006, 18:42
- Auto: będzie nowe
jam ci magazynier serwisant agregaty prądotwórcze motopompy
ciekawa robota
3-sta 2-ste 3-Cie marzenie spełnione
- Od: 5 cze 2006, 10:46
- Auto: Mazda 323 C 1.5 16V
Jestem emerytem pracowałem na dole kopalni jako mechanik maszyn górniczych a obecnie dorabiam w jednej z Szwedzkich firm jako monter maszyn górniczych

-
Gość