Tutaj się witamy
Witam wszystkich
- Od: 11 sty 2017, 08:19
- Auto: Ford Probe II 2.0 16v 94r. USDM
Cześć,
mam nadzieję być niedługo nowym właścicielem Mazdy w Bydgoszczy
Pozdrowienia dla wszystkich!
mam nadzieję być niedługo nowym właścicielem Mazdy w Bydgoszczy
Pozdrowienia dla wszystkich!
-
AxeD
Witam wszystkich.Jako,że nie mam zbytnio czasu w chwili obecnej na rozpisywanie się,to tak na szybko... Stałem się posiadaczem następnej Mazdy w moim życiu i biegnę szybciutko do działu technicznego,bo potrzebuję
Pozdrawiam

-
Smus
Witam wszystkich. Kamil, leci 27 rok życia, mieszkam koło Radomia. Od wczoraj jestem posiadaczem mojej pierwszej Mazdy – 323F Sportive. Pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie zarejestrowanie się na forum miłośników tej marki. Pozdrawiam 
Witam,
postanowiłem zarejestrować się na forum, być może uda się tu znaleźć fajny egzemplarz Mazdy 3 II aby dołączyć do szanownego grona
postanowiłem zarejestrować się na forum, być może uda się tu znaleźć fajny egzemplarz Mazdy 3 II aby dołączyć do szanownego grona
-
thearchitect
Witam Drodzy Mazdowicze.
Od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 2, rocznik 2008, silnik 1.3 75 KM.
Pochodzę z Kielc, ale obecnie mieszkam i pracuje w Krakowie.
Mam nadzieję że Madzia będzie mi słuzyła nienagannie
..
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Od miesiąca jestem posiadaczem Mazdy 2, rocznik 2008, silnik 1.3 75 KM.
Pochodzę z Kielc, ale obecnie mieszkam i pracuje w Krakowie.
Mam nadzieję że Madzia będzie mi słuzyła nienagannie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
-
woland85
Witam wszystkich,
Przerabiałem już Mitsubishi, obecnie jeżdżę Toyotą , teraz czas na kolejną japońską markę – Mazdę. Mam nadzieję wkrótce dołączyć do zadowolonych użytkowników serii 6, konkretnie GH po face liftingu.
Pozdrawiam
Piotrek
Przerabiałem już Mitsubishi, obecnie jeżdżę Toyotą , teraz czas na kolejną japońską markę – Mazdę. Mam nadzieję wkrótce dołączyć do zadowolonych użytkowników serii 6, konkretnie GH po face liftingu.
Pozdrawiam
Piotrek
- Od: 17 kwi 2017, 13:09
- Auto: Toyota Corolla E12
Cześć!
Nazywam się Jakub i jestem z Katowic.
Od nie całego miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem 323F BJ z 1.8 FP. Kupno tej właśnie Mazdy było spełnieniem moich marzeń odnośnie kolejnego samochodu. Jak to z marzeniami bywa kupiłem samochód w formie "kup i zrób". Obecnie walczę z rudą w okolicy tylnych podłużnic.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich
Nazywam się Jakub i jestem z Katowic.
Od nie całego miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem 323F BJ z 1.8 FP. Kupno tej właśnie Mazdy było spełnieniem moich marzeń odnośnie kolejnego samochodu. Jak to z marzeniami bywa kupiłem samochód w formie "kup i zrób". Obecnie walczę z rudą w okolicy tylnych podłużnic.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich
-
Qba96
Witam wszystkich, jestem nowy na forum jak również mam zamiar stać się posiadaczem mazdy a dokładnie model 6 1 generacji po "lifcie" Pb.
Jak już znajdę postaram się Wam ją pokazać.
Pozdrawiam,
Adam
Jak już znajdę postaram się Wam ją pokazać.
Pozdrawiam,
Adam
-
Adal
Witam Wszystkich,
Mam na imię Dawid, obecnie nie posiadam żadnej mazdy ale przymierzam się do zakupu auta i padło właśnie na Mazde 3 III generacji. Nie ukrywam, że jednym z powodów mojej rejestracji jest zapoznanie się z opiniami jak i otrzymanie fachowej pomocy w razie problemów oraz mam nadzieje, że i ja będę mógł pomóc
Z pewnością też, jak czas pozwoli będziemy się widywać na zlotach czy spotach bo te klimaty nie są mi obce
Pozdrawiam raz jeszcze.
Mam na imię Dawid, obecnie nie posiadam żadnej mazdy ale przymierzam się do zakupu auta i padło właśnie na Mazde 3 III generacji. Nie ukrywam, że jednym z powodów mojej rejestracji jest zapoznanie się z opiniami jak i otrzymanie fachowej pomocy w razie problemów oraz mam nadzieje, że i ja będę mógł pomóc
-
Dedek86