Tutaj się witamy
Witam wszystkich. Chciałbym się przywitać, choć nie jestem bezpośrednim posiadaczem Mazdy, ale w rodzinie od już dość dawna jest wyjątkowa Mazda Xedos 9 TA z 2002 roku w wersji Exclusive. Auto utrzymane w pełni w oryginale z niskim przebiegiem bez żadnych modyfikacji. Założone zostało jedynie nowocześniejsze radio wraz z nawigacją, czujnikiem i kamerą cofania.
- Od: 16 lis 2016, 19:53
- Auto: Mazda Xedos 9 2.5V6 KL 2002
Siemanko, jestem Tomek i jestem posiadaczem Mazdy 626 GE 1.8 i muszę przyznać, że mimo iż auto ma już 22 lata to jest no najlepszy samochód jaki miałem. Ludzie nie wierzą, że auto w takim rocznik może tak dobrze wyglądać, no może poza progami i nadkolem. Zarejestrowałem się na forum bo szukam drugiej Mazdy dlatego, w obecnej brakuje mi elektroniki, moja wersja to totalny golas. Tym razem rozglądam się za xedos'em 2.5 V6. Podrawiam
-
ROCES
Witam wszystkich Forowiczów!
Mam na imię Marcin i jestem posiadaczem Mazdy 6 GG 2.0 benzynka + LPG. Cieszę się, że mogę do Was dołączyć
Pozdrowienia z Pomorza 
Mam na imię Marcin i jestem posiadaczem Mazdy 6 GG 2.0 benzynka + LPG. Cieszę się, że mogę do Was dołączyć
-
mano
Cześć mam na imię Artur, niestety jeszcze nie jestem posiadaczem Mazdy ale mam nadzieję że już nie długo będę.
-
artur696
Witam ! Nie posiadam Mazdy ale innego Japońca -Prelude, zarejestrowałem się z chęci poznania bliżej RX 8 Pzdr !
-
kiczis
Siemanko , jestem Konrad mam 23 lata i trafiłem tutaj bo kilka dni temu zakupiłem mazdę 3 z 2005r
Dzięki wam będę wiedział co mogę poprawić w mojej maździe jeszcze np, a planów mam sporo
Pozdrawiam klubowiczów
Dzięki wam będę wiedział co mogę poprawić w mojej maździe jeszcze np, a planów mam sporo
Pozdrawiam klubowiczów
- Od: 19 lis 2016, 22:55
- Auto: Mazda 3 BK , 1.6 citd , 2005r
Witam mam na imie Marcin .Jestem także mitsumaniakiem.Po sprzedaży mojego 24 letniego lancera.Brałem pod uwagę galanta (nie znalazłem nic godnego uwagi) oraz xedosa 9.I tak oto wybrałem mazde xedos 9 .Pozdrawiam
Witam. Zmierzam do zakupu trójki 2017. Kiedyś byłem na tym forum pod innym loginem, ale mineło trochę czasu i ....... zapmniałem, serio
. Pozdrawiam wszystkich starych i nowych. Krzysztof.

-
Kynas
Witam.
16 listopada 2016 stałem się posiadaczem czerwonej 626GD, 2.0D, sedan, 1991r.
Auto od nowości w PL, jeszcze na czarnych blachach, pierwszy właściciel skończył 86 lat i już nie może prowadzić samochodu.
Cena z faktury ( 18.06.1991 ) ... 156 300 000 zł.
16 listopada 2016 stałem się posiadaczem czerwonej 626GD, 2.0D, sedan, 1991r.
Auto od nowości w PL, jeszcze na czarnych blachach, pierwszy właściciel skończył 86 lat i już nie może prowadzić samochodu.
Cena z faktury ( 18.06.1991 ) ... 156 300 000 zł.
- Od: 22 lis 2016, 11:04
- Auto: MAZDA 626, 2.0 D, sedan, 1991r.
Czołem Panie i Panowie,
Niespełna tydzień temu zakupiłem żonie Mazdziule 3 2007 1.6 benzyna 106KM.
Z tego powodu postanowiłem sie tutaj zarejestrować aby korzystać z bogatych zasobów wiedzy i od czasu do czasu się po udzielać.
Jak się można domyślić jest to moja pierwsza Mazda. Tak kupiłem żonie ale piszę, że to moja, bo kto inny będzie ją serwisował ?
Pozdrawiam wszystkich
Tomek
Niespełna tydzień temu zakupiłem żonie Mazdziule 3 2007 1.6 benzyna 106KM.
Z tego powodu postanowiłem sie tutaj zarejestrować aby korzystać z bogatych zasobów wiedzy i od czasu do czasu się po udzielać.
Jak się można domyślić jest to moja pierwsza Mazda. Tak kupiłem żonie ale piszę, że to moja, bo kto inny będzie ją serwisował ?

Pozdrawiam wszystkich
Tomek
Cześć, nazywam się Tomek, jestem z Lublina i od września jestem posiadaczem Madzi 626 GD w Dieslu z roku 1990. Forum przeglądam już od września, dużo mi pomogło
Pozdrawiam
-
piasekGD
Witam wszystkich!
Mam na imię Bartek, jestem ze Szczecina. Od 3 dni jestem posiadaczem Mazdy 3, z 2-litrowym silnikiem benzynowym o mocy 150 KM z 2007 roku.
Mam nadzieję, że dowiem się tu wielu ciekawych, przydatnych i praktycznych rzeczy jak i również będę mógł udzielać pewnych rad z własnego doświadczenia.
Pozdrawiam,
Bartek
Mam na imię Bartek, jestem ze Szczecina. Od 3 dni jestem posiadaczem Mazdy 3, z 2-litrowym silnikiem benzynowym o mocy 150 KM z 2007 roku.
Mam nadzieję, że dowiem się tu wielu ciekawych, przydatnych i praktycznych rzeczy jak i również będę mógł udzielać pewnych rad z własnego doświadczenia.
Pozdrawiam,
Bartek
- Od: 24 lis 2016, 13:12
- Auto: Auto: Mazda 3
Typ: Hatchback
Silnik: 2.0 benzyna 150 KM
Rok: 2006/2007
Witam wszystkich posiadaczy i fanów Mazdy.
Na imię mi Rafał i od 3 tygodni przemierzam Wrocław w swojej nowej Mazdzie 3 (2008 rok, 1,6 MZR). Samochód już wkrótce postaram się przedstawić w stosownym temacie na forum i mam na dzieję do zobaczenia na jakimś spocie.
Na imię mi Rafał i od 3 tygodni przemierzam Wrocław w swojej nowej Mazdzie 3 (2008 rok, 1,6 MZR). Samochód już wkrótce postaram się przedstawić w stosownym temacie na forum i mam na dzieję do zobaczenia na jakimś spocie.
Dobry (wieczór)!
Tutaj Tomek. Miałem przez 7 lat CX-9 (2008), od miesiąca z kawałkiem CX-5. Jeszcze drepczę przy dwumiejscowym, rozum swoje, serce swoje....
Do zobaczenia na forum i trasie.
Tutaj Tomek. Miałem przez 7 lat CX-9 (2008), od miesiąca z kawałkiem CX-5. Jeszcze drepczę przy dwumiejscowym, rozum swoje, serce swoje....
Do zobaczenia na forum i trasie.
-
Banaszek
Cześć,
Jestem Łukasz, lokalizacja łódź/łęczyca, od sierpnia ujeżdżam trójeczkę kintaro, wcześniej przez 6 lat była 626 gf i od momentu zakupu śledzę to forum, wiele razy pomogliście w trudnych sytuacjach...
Mam nadzieję że również będę mógł komuś pomóć
Jestem Łukasz, lokalizacja łódź/łęczyca, od sierpnia ujeżdżam trójeczkę kintaro, wcześniej przez 6 lat była 626 gf i od momentu zakupu śledzę to forum, wiele razy pomogliście w trudnych sytuacjach...
Mam nadzieję że również będę mógł komuś pomóć
- Od: 28 lis 2016, 18:10
- Auto: Mazda3 2.0 Kintaro black
wcześniej 626gf r.97 Silver