Tutaj się witamy
Cześć, mam na imię Andrzej i mieszkam w Poznaniu, niedawno stałem się posiadaczem Mazdy 323f BJ w dieslu 90KM. Są w niej różne zagadki, które z Wami na pewno rozwiążę
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
-
andbar
Witam wszystkich.
Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3. Zarejestrowałem się na forum, bo chyba zostanę z Mazdą na dłużej
.
Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3. Zarejestrowałem się na forum, bo chyba zostanę z Mazdą na dłużej
-
knopfler
Witamy serdecznie wszystkich nowych forumowiczów
Nasze Forum składa się z czterech głównych działów tematycznych:
1. Klub MazdaSpeed
2. Działy Techniczne
3. Garaż/Warsztat
4. Inne
W celu uniknięcia pomyłek, błędów lub rozczarowań prosimy o dokładne zapoznanie się ze strukturą Forum i zachęcamy do szczegółowej lektury obowiązujących Regulaminów
W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości pomocą służą Wam osoby funkcyjne a w szczególności Moderatorzy oraz Przedstawiciele Regionalni.
Jeżeli będziecie mieli wątpliwość, w którym miejscu założyć wątek to zwróćcie się do właściwego Moderatora działu.
Gdy uznacie, że warto z nami zostać dłużej, to zapraszamy do przyłączenia się do Klubu MazdaSpeed
PS: Pamiętajcie o dokładnym uzupełnienie wszystkich danych w swoich profilach

Nasze Forum składa się z czterech głównych działów tematycznych:
1. Klub MazdaSpeed
2. Działy Techniczne
3. Garaż/Warsztat
4. Inne
W celu uniknięcia pomyłek, błędów lub rozczarowań prosimy o dokładne zapoznanie się ze strukturą Forum i zachęcamy do szczegółowej lektury obowiązujących Regulaminów

W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości pomocą służą Wam osoby funkcyjne a w szczególności Moderatorzy oraz Przedstawiciele Regionalni.
Jeżeli będziecie mieli wątpliwość, w którym miejscu założyć wątek to zwróćcie się do właściwego Moderatora działu.
Gdy uznacie, że warto z nami zostać dłużej, to zapraszamy do przyłączenia się do Klubu MazdaSpeed

PS: Pamiętajcie o dokładnym uzupełnienie wszystkich danych w swoich profilach

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam wszystkich,
jeszcze nie posiadam swojej mazdy, ale żona się zakochała w trójce więc jest spora szansa, że będę odwiedzał i te forum częściej.
Pozdrawiam skodomaniak
Artur
jeszcze nie posiadam swojej mazdy, ale żona się zakochała w trójce więc jest spora szansa, że będę odwiedzał i te forum częściej.
Pozdrawiam skodomaniak
Artur
-
arci9
Witam wszystkich serdecznie.
Od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy 6 1.8 PB sedan z 2002r.
Jest to moja pierwsza Mazda, wiec zapewne będę często sięgał po Waszą pomoc tutaj i liczę na wyrozumiałość
Pozdrawiam
))
Od wczoraj jestem posiadaczem Mazdy 6 1.8 PB sedan z 2002r.
Jest to moja pierwsza Mazda, wiec zapewne będę często sięgał po Waszą pomoc tutaj i liczę na wyrozumiałość
Pozdrawiam
-
nomad89
Witam wszystkich
Od niedawna jestem wlascicielem Mazdy 3, troche z przypadku ale juz polubilem ten samochod i dlugo nie spojrze na Civica
. Mysle ze dzieki temu forum dowiem sie wiecej na temat Mazd.
Pozdrawiam i szerokosci
Przemek
Od niedawna jestem wlascicielem Mazdy 3, troche z przypadku ale juz polubilem ten samochod i dlugo nie spojrze na Civica
Pozdrawiam i szerokosci
Przemek
-
sokol12
To i ja się przywitam, co by nie było, że z partyzanta przeglądam forum 
Od 4 tygodni szczęśliwy posiadacz M6, która przyjechała zza zachodniej granicy dzięki pomocy Krystiana vel Blacky24.
Pozdro
Od 4 tygodni szczęśliwy posiadacz M6, która przyjechała zza zachodniej granicy dzięki pomocy Krystiana vel Blacky24.
Pozdro
- Od: 2 wrz 2016, 19:41
- Auto: Mazda 6 GG liftback '06 LF-DE
Witam wszystkich !
Szukam Mazdy mx-5 dlatego też zarejestrowałem sie na to forum.Mam nadzieje ze szybko zostane posiadaczem Madzi.
Szukam Mazdy mx-5 dlatego też zarejestrowałem sie na to forum.Mam nadzieje ze szybko zostane posiadaczem Madzi.
-
MiatRad
Witam wszystkich serdecznie!
Właśnie szukam pierwszej Mazdy dla siebie i mam nadzieję, że z pomocą tego forum będzie mi trochę łatwiej
Pozdrawiam!
Właśnie szukam pierwszej Mazdy dla siebie i mam nadzieję, że z pomocą tego forum będzie mi trochę łatwiej
Pozdrawiam!
-
vathh
Witam Wszystkich,
dopiero teraz trafiłem do Was, chociaż Madzią jeżdżę już dłuższą chwilę.
W skrócie
Mazda 6 2.0 diesel 121KM 2003 kombi – Trójmiasto
dopiero teraz trafiłem do Was, chociaż Madzią jeżdżę już dłuższą chwilę.
W skrócie
Mazda 6 2.0 diesel 121KM 2003 kombi – Trójmiasto
-
LukUsc
Witam Klubowiczów,
bezcenna jest wiedza, którą się dzielicie – dzięki!
Od pół roku jestem posiadaczem Mazdy 5 CR, 2,0 benzyna. 2006r. i już kilka razy przydały mi się wasze wskazówki.
Do zobaczenia na drogach!
bezcenna jest wiedza, którą się dzielicie – dzięki!
Od pół roku jestem posiadaczem Mazdy 5 CR, 2,0 benzyna. 2006r. i już kilka razy przydały mi się wasze wskazówki.
Do zobaczenia na drogach!
-
mariuszkom1
Hej, jestem Michał z okolic Leszna. Do niedawna jeździłem Cougarem, ale zauroczony rx8 rodziców postanowiłem sprawić sobie szóstkę gg 2.3 sedan w wersji usa
Mam nadzieję, że sprawi równie tyle samo radości 
Witam wszystkich! prawko mam raptem dwa lata, przez półtora roku jeździłem VAG-iem. Po przesiadce na mazdę 6 2.3... chyba przy niej zostanę 
-
Sarycan