Kogo widziałem / widziałam
RAVO na Kozanowie mam szwagra... byłem w sobote w odwiedzinach (tzn. żona była
) a ja się urwałem... 

Był Poldżer SLE '90, Polżer Caro'93, była 323 BG '90, był Rover 200 '98, była Octavia '00, był Scenic '04, jest 6 GG '02
Od 3-mcy poluje na Malutką i nic.
Gdzie Ty się ukrywasz? 
- Od: 6 kwi 2006, 15:15
- Auto: 323F BG B6 Z1 1.6i 16V 94r
A ja miałam dziś dzień widzenia "klientów Auto-Jaksa". Najpierw na al. Waszyngtona parę minut po 17-stej srebrna 626 GE, potem na parkingu po Geant'em na Jubilerskiej ok. 19-stej srebrna 626 GF na blachach LRY..., a jeszcze później na Fieldorfa czarna MX-6 na tablicach (chyba) WX...
Wszystkie na podkładkach od Jarka. Miasto jest opanowane przez jego klientów
Wszystkie na podkładkach od Jarka. Miasto jest opanowane przez jego klientów
- Od: 31 sie 2005, 21:38
- Auto: 323F BA 1.5 97r.
Na nas zatrąbil Jaksa na Ostrobramskiej okolo 20. Pomachalismy sobie
X.
X.
> Bo zaburza naturalną kolejność czytania.
>> Dlaczego?
>>> Odpowiadanie na górze listu.
>>>> Co jest najbardziej irytujące w e-mailach?
>> Dlaczego?
>>> Odpowiadanie na górze listu.
>>>> Co jest najbardziej irytujące w e-mailach?
- Od: 7 maja 2006, 22:04
- Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI '99
Oj....Przesadzaszamra napisał(a):Miasto jest opanowane przez jego klientów
Dogonic Was miałem cięzko, Ci kierowcy wogole nie potrafią deptać pedału gazu , sami emeryci chyba zostali dzisiaj w WarszawieXanth napisał(a):Na nas zatrąbil Jaksa na Ostrobramskiej okolo 20.

Zgadza sięXanth napisał(a):Pomachalismy sobie
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Wczoraj około 22:20 widziałem na rogu II-ej Alei i Kościuszki obniżoną do granic możliwości czerwoną MX3 – podskakiwała na równym asfalcie
Pozdrawiam serdecznie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam serdecznie
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Wczoraj:
1. godz. 20.10 na ul. Cynamonowej czarna Mazda MX 6 nr rej WPR XX EX
2. ok. 20.20 na moście Siekierkowskim czarna Mazda 6 nr rej. PO XXXX
Pozdrawiam właścicieli
1. godz. 20.10 na ul. Cynamonowej czarna Mazda MX 6 nr rej WPR XX EX
2. ok. 20.20 na moście Siekierkowskim czarna Mazda 6 nr rej. PO XXXX
Pozdrawiam właścicieli
„Zegar tyka. Wszystkich.”
b2 napisał(a):pozdrowienia dla kubutka, z którym dzisiaj się mijałem na świetokrzyskiej x marszałkowskiej.
Widziałem, widziałem
Ja jechałem na wprost, Ty skręcałeś w lewo
Również pozdrawiam
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Dzisiaj na STATOIL przy Fieldorfa o 19.10 spotkałem srebrną Mazdę MX 6 nr rej. WN 55XXX. 5 minut później podjechała zatankować biała MX 3.
Pozdrawiam właścicieli.
Pozdrawiam właścicieli.
„Zegar tyka. Wszystkich.”
Pozdrawiam pieknego, granatowego Xedosa widzianego wczoraj o 17.25 na Trasie Lazienkowskiej (Rozbrat) – to chyba Ty, Krzysiek
Poza tym widzialem na miescie Yoshiego i jeszcze kogos z Klubu... Ale mi ucieklo. Za to nie moge zapomniec o dzisiejszym spotkaniu z Adrianem 
little_fox nie ukrywam sie tylko ryje przed sesja
a wczoraj w jerozolimskich w kierunku pruszkowa widzialam srebrna 626 nie na warszawskich numerach, bez znamion klubowych, ale kierowca i pasazer milo sie usmiechali
a wczoraj w jerozolimskich w kierunku pruszkowa widzialam srebrna 626 nie na warszawskich numerach, bez znamion klubowych, ale kierowca i pasazer milo sie usmiechali

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
A ja poraz kolejny odwiedzilem Auto-Jaksa ale na tescik " sprzegla " przez samego doktora bardzo dziekuje za poswiecony czas i jeszcze raz pozdrawiam calą ekipe i do zobaczenia w sierpniu ..
...
Fajny ten laptop chyba pojde w twoje slady JAREK ...
Fajny ten laptop chyba pojde w twoje slady JAREK ...
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
Mnie tez się podoba ( ciesze się jak dzieckoMarcin ( Pycia ) napisał(a):Fajny ten laptop chyba pojde w twoje slady JAREK

Tez pozdrawiam Marcina , Łukasza i wszystkich ktorzy dzisiaj byli w serwisie.Marcin ( Pycia ) napisał(a):pozdrawiam calą ekipe
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY