Tutaj się witamy
Witam....niedawno stałem się posiadaczem niebieskiej ślicznotki....mam nadzieję że jak sama nazwa wskazuje będzie to autko na "6". Niestety kupiłem ją w dniu wyjazdu na wakacje, więc nawet nie było czasu się poznać....dzisiaj po powrocie czas na formalności urzędowe i będzie można się cieszyć z posiadania
.Pozdrawiam wszystkich mazdomaniaków i sympatyków klubu....Krótko widziałem się ze swoim nabytkiem ale zdążyłem złapać bakcyla 
- Od: 7 sie 2016, 16:17
- Auto: Mazda 6 kombi...niebieska jak oczy żonki
Witajcie,
Paolka się kłania, od tygodnia posiadaczka swojego pierwszego samochodu jakim została Mazda 3 z 2004r. Długo szukałam innych 4 kółek, aż Mazda wpadła w oko i 24h po pierwszym "spotkaniu" stała się moją własnością
Z każdym dniem lubię to auto coraz bardziej.
Pozdrawiam
Paolka się kłania, od tygodnia posiadaczka swojego pierwszego samochodu jakim została Mazda 3 z 2004r. Długo szukałam innych 4 kółek, aż Mazda wpadła w oko i 24h po pierwszym "spotkaniu" stała się moją własnością
Pozdrawiam
Paolka napisał(a):Witajcie,
Paolka się kłania, od tygodnia posiadaczka swojego pierwszego samochodu jakim została Mazda 3 z 2004r. Długo szukałam innych 4 kółek, aż Mazda wpadła w oko i 24h po pierwszym "spotkaniu" stała się moją własnościąZ każdym dniem lubię to auto coraz bardziej.
Pozdrawiam
Zapraszamy do nas
Cześć,
Jestem nowy na forum i chciałbym się przywitać. Czytam wątki nade mną i widzę, że sporo osób przesiada się z Hond. Ze mną jest tak samo. Do tej pory jeździłem Hondą Accord IV 2.0 a teraz jest Mazda Xedos 9 2001. Wcześniej, gustowałem w niemieckiej motoryzacji: Dwa golfy mk 2 w tym jeden GTi 1.8 PF i jakiś Passat VR6 też się przewinął. Na motocyklach też się trochę jeździ. Teraz przyszedł czas na MAZDĘ.
Jestem nowy na forum i chciałbym się przywitać. Czytam wątki nade mną i widzę, że sporo osób przesiada się z Hond. Ze mną jest tak samo. Do tej pory jeździłem Hondą Accord IV 2.0 a teraz jest Mazda Xedos 9 2001. Wcześniej, gustowałem w niemieckiej motoryzacji: Dwa golfy mk 2 w tym jeden GTi 1.8 PF i jakiś Passat VR6 też się przewinął. Na motocyklach też się trochę jeździ. Teraz przyszedł czas na MAZDĘ.
- Od: 15 sie 2016, 22:12
- Auto: Mazda Xedos 9 2.5l 2001r
Dobry wieczór.
Witam wszystkich użytkowników mazdaspeed.pl.
Dzięki wam stałem się posiadaczem ślicznej madzi 3 z silnikiem Diesla 2.0 MZR-CD 143KM
Witam wszystkich użytkowników mazdaspeed.pl.
Dzięki wam stałem się posiadaczem ślicznej madzi 3 z silnikiem Diesla 2.0 MZR-CD 143KM
-
ins83
Witam wszystkich Klubowiczów,
niedługo minie rok posiadania Magdaleny z motorkiem diesla 2.0. Madzia 323 BJ 2003 r.
Nie jest to pierwsza Mazdowa przygoda kilkanaście lat wstecz byłam szczęśliwym użytkownikiem Mazdy 323f rocznik chyba 96.
Wiedzą się niestety nie podzielę ale liczę że czegoś przydatnego dowiem się z waszego doświadczenia.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Gośka.
niedługo minie rok posiadania Magdaleny z motorkiem diesla 2.0. Madzia 323 BJ 2003 r.
Nie jest to pierwsza Mazdowa przygoda kilkanaście lat wstecz byłam szczęśliwym użytkownikiem Mazdy 323f rocznik chyba 96.
Wiedzą się niestety nie podzielę ale liczę że czegoś przydatnego dowiem się z waszego doświadczenia.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Gośka.
- Od: 2 wrz 2016, 15:25
- Auto: Mazda 3 BL 2009
Witam.Z tej strony Wojtek.
Dokładnie 2 dni temu zakupiłem Mazde 3 1.6 bena 2005r. Jeżeli chodzi o motoryzacje,jestem w tych tematach zielony.
Oczekuję na pomoc z Waszej strony jak i nabranie doświadczenia w Japońcach
Pozdrawiam
Dokładnie 2 dni temu zakupiłem Mazde 3 1.6 bena 2005r. Jeżeli chodzi o motoryzacje,jestem w tych tematach zielony.
Oczekuję na pomoc z Waszej strony jak i nabranie doświadczenia w Japońcach
Pozdrawiam
-
ferdek25
Witam !
Jestem nowym klubowiczem ale starym posiadaczem i fanem Mazdy
Obecnie śmigam Mazdą Protege5 2.0 2003r. Jestem z okolic Krakowa.
Przeglądałem forum od bardzo długiego czasu i często korzystałem z rad i wskazówek bardziej doświadczonych ode mnie.
Pozdrawiam wszystkich
Jestem nowym klubowiczem ale starym posiadaczem i fanem Mazdy
Obecnie śmigam Mazdą Protege5 2.0 2003r. Jestem z okolic Krakowa.
Przeglądałem forum od bardzo długiego czasu i często korzystałem z rad i wskazówek bardziej doświadczonych ode mnie.
Pozdrawiam wszystkich

- Od: 6 wrz 2016, 19:48
- Auto: Mazda Protege5 2.0 2003 Lpg
Witam wszystkich!
Forum przeglądam już od dłuższego czasu, pomogło mi ono lepiej poznać wcześniej upolowaną 323f jako pierwszy samochód ( w myślach była też Civic 5 i A4, ale mazda jakaś taka milsza dla oka
)
Chociaż moja wybranka jest zmęczona życiem (czego świadomy byłem już w dniu zakupu) i czasami ręce opadają, to jednak warto wydać ostatnią złotówkę na remont.
Pozdro
Forum przeglądam już od dłuższego czasu, pomogło mi ono lepiej poznać wcześniej upolowaną 323f jako pierwszy samochód ( w myślach była też Civic 5 i A4, ale mazda jakaś taka milsza dla oka
Chociaż moja wybranka jest zmęczona życiem (czego świadomy byłem już w dniu zakupu) i czasami ręce opadają, to jednak warto wydać ostatnią złotówkę na remont.
Pozdro
- Od: 6 wrz 2016, 23:08
- Auto: 323F BA Z5 '95
Siemanko!
Krzysztof z Gniezna.
Lat 25. Od niedawna posiadacz Mazdy 6 2002r w sedanie z silnikiem 2.3.
Z zamiłowania motocyklista w najróżniejszych postaciach ;–)
W sumie od dawna już nie kręcę filmów bo sam zacząłem się bawić w stunt motocyklowy ale chociaż możecie zobaczyć jak to wygląda z mojej strony:
https://www.youtube.com/watch?v=32OtcodTc2A
Pracuję w branży RTV AGD więc jakby co to walić śmiało z pytaniami ;–)
Miłego!
Krzysztof z Gniezna.
Lat 25. Od niedawna posiadacz Mazdy 6 2002r w sedanie z silnikiem 2.3.
Z zamiłowania motocyklista w najróżniejszych postaciach ;–)
W sumie od dawna już nie kręcę filmów bo sam zacząłem się bawić w stunt motocyklowy ale chociaż możecie zobaczyć jak to wygląda z mojej strony:
https://www.youtube.com/watch?v=32OtcodTc2A
Pracuję w branży RTV AGD więc jakby co to walić śmiało z pytaniami ;–)
Miłego!
- Od: 7 wrz 2016, 22:25
- Auto: Mazda 6. Sedan. 2002r. 2.3
Witam wszystkich tu Darek z Elbląga.
Szukałem rodzinnego kombi, które pomieści moją rodzinkę, a jednocześnie da mi frajdę z jazdy i przyjemność w codziennym użytkowaniu. W ten sposób stałem się niedawno posiadaczem 6 i jestem z tego faktu bardzo zadowolony.
Pozdrawiam
Szukałem rodzinnego kombi, które pomieści moją rodzinkę, a jednocześnie da mi frajdę z jazdy i przyjemność w codziennym użytkowaniu. W ten sposób stałem się niedawno posiadaczem 6 i jestem z tego faktu bardzo zadowolony.
Pozdrawiam
-
Ogr
Cześć wszyscy 
Jestem z Krakowa, od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 6, 2013 r – mam zamiar dopilnować żeby 13 roczek nie był dla niej pechowy
Nie ukrywam, że mam mały problem który za chwilę opiszę w dziale technicznym licząc na mała podpowiedź... Na szczęście patrząc na poziom forum śmiało można stwierdzić, że zostanę na dłużej
Kuba
Jestem z Krakowa, od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 6, 2013 r – mam zamiar dopilnować żeby 13 roczek nie był dla niej pechowy
Nie ukrywam, że mam mały problem który za chwilę opiszę w dziale technicznym licząc na mała podpowiedź... Na szczęście patrząc na poziom forum śmiało można stwierdzić, że zostanę na dłużej
Kuba
- Od: 8 wrz 2016, 14:55
- Auto: Mazda 6,
1.8 MZR 120 KM,
2003 r,
Srebrna ;)
Witam
Jestem Artur pochodzę z okolic Nowego Sącza i od kilku dni jestem posiadaczem Madzi Premacy (starej ale jarej 2002 2.0)
Pozdrawiam
Jestem Artur pochodzę z okolic Nowego Sącza i od kilku dni jestem posiadaczem Madzi Premacy (starej ale jarej 2002 2.0)
Pozdrawiam
Cześć,
mam na imię Mateusz, szukam swojej mazdy 3:D mam nadzieje że pomożecie mi znaleźć odpowiedni egzemplarz. Pozdrawiam!!
mam na imię Mateusz, szukam swojej mazdy 3:D mam nadzieje że pomożecie mi znaleźć odpowiedni egzemplarz. Pozdrawiam!!
-
maju222
Witam z tej strony Mateusz z Kamieńca Wrocławskiego:) Więc tak miałem forda probe 2,2 GT i pokochałem japonie niestety opłaty mnie zjadły jako 18 latka
Wróciłem do mazdy od ponad roku mam wspólnie z zonką Maździe 323 BG 1.3 90 rok ja oraz żona ją pokochaliśmy. do tego dochodzi ddawca z silnikiem diesla. A od około roku szukaliśmy 2 pojazdu miał być nim Mitasubishi hehe Grandis ale wyszło że wybranka została Mazda Premacy 2.0 Activ 7 osobowa:)