Tutaj się witamy
Zgodnie z tradycją każdego szanującego się forum witam wszystkich, na razie bez autka ale mam nadzieje że pomożecie w doborze odpowiedniej mazdy
Pozdrawiam
-
cyberpunk2033
Witam! Serdecznie nie jestem tu nowy,uprzednio byłem zalogowany pod innym nikiem ,ale mineło 5 lat od ostatniego logowania i konto wygasło.Byłem w tedy w posiadaniu Mazdy BG 1.6 12 valve,94r.Od tamtej pory przestałem lubować się w Niemieckiej motoryzacji,A Japończyki zagościły w moim codziennym szarym życiu.W tej chwili jestem w posiadaniu Mazdy 323F/BA 1.5 16v. 96r.,oraz Mitsubishi Eclipse 1G.Pzdr.
-
misias
Witam wszystkich użytkowników Mazd.
Jestem nowy na tym forum. Posiadam Mazdę Xedos 6 2.0i V6 CA69EAM numer seryjny 220047. Auto mam od kilku dni. To moje pierwsze auto z silnikiem V6 i teraz wiem co do znaczy gang sześciu cylindrów.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i użytkowników tych aut.
Jestem nowy na tym forum. Posiadam Mazdę Xedos 6 2.0i V6 CA69EAM numer seryjny 220047. Auto mam od kilku dni. To moje pierwsze auto z silnikiem V6 i teraz wiem co do znaczy gang sześciu cylindrów.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i użytkowników tych aut.
-
Sebrudzi
Witam wszystkich. Na forum jestem już od 2 lat odkąd zacząłem interesować się Mazdą (i już wtedy prawie zdecydowałem się na zakup od pewnego forumowicza), jednak swoją pierwszą sztukę nabyłem dopiero teraz – Mazda 3 BK LF 2.0 z 2009 roku 
-
malachari
Siema siema 
Forum śledzę już jakiś czas, jednak teraz postanowiłem się zarejestrować. Powód jest prosty – kupiłem swoja pierwsza Mazdę ( MX-8 )
szerokości i pozdrawiam
Forum śledzę już jakiś czas, jednak teraz postanowiłem się zarejestrować. Powód jest prosty – kupiłem swoja pierwsza Mazdę ( MX-8 )
szerokości i pozdrawiam
-
MichalRX-8
Witajcie. Przesiadam się właśnie na Mazdę to mój pierwszy Japoniec, mam nadzieję że nie ostatni. Chętnie skorzystam z Waszych rad, w miarę możliwości chętnie sam pomogę.
-
swasix
Witam wszystkich!
Niedawno zakupiłem Mazdę 626 GF z 1998r, silnik 2.0 115KM. Kolor srebrny metalic. Auto sprowadzone od Niemca. Jak narazie jeździ, skręca i hamuje. Ogólnie wszystko działa. Do zrobienia ciągle świecąca się kontrolka ręcznego. Niedługo pojawi się w dziale "Nasze Mazdy"
Postaram się być w miarę aktywnym użytkownikiem forum. Pozdrawiam!
Niedawno zakupiłem Mazdę 626 GF z 1998r, silnik 2.0 115KM. Kolor srebrny metalic. Auto sprowadzone od Niemca. Jak narazie jeździ, skręca i hamuje. Ogólnie wszystko działa. Do zrobienia ciągle świecąca się kontrolka ręcznego. Niedługo pojawi się w dziale "Nasze Mazdy"
- Od: 25 lip 2016, 12:31
- Auto: Mazda 626 GF 1998r, 2.0 115KM (FS)
Cześć!
To i ja się przywitam -- od miesiąca jeżdżę białą mazdą 2 1.5; na razie zadowolony, choć wskaźnik spalania czasem potrafi przerazić;) (zwłaszcza na autostradzie) Wcześniej jeździłem micrą k11 1.3 i puntem II 1.2.
To i ja się przywitam -- od miesiąca jeżdżę białą mazdą 2 1.5; na razie zadowolony, choć wskaźnik spalania czasem potrafi przerazić;) (zwłaszcza na autostradzie) Wcześniej jeździłem micrą k11 1.3 i puntem II 1.2.

Cześć,
miło Mi się z Wami witać na tym forum
Posiadam Mazde Xedos 2.0 v6 144 km
Pozdrawiam, Antoni
-
Antonizdw_PL
Witam wszystkich forumowiczów.
Od końca czerwca 2016 jestem posiadaczem Mazdy 6 kombi z 2009.
Czy szczęśliwym, to się okaże – pierwszy miesiąc to na razie usterki.
Przystępuje zatem do przeszukiwania forum
Od końca czerwca 2016 jestem posiadaczem Mazdy 6 kombi z 2009.
Czy szczęśliwym, to się okaże – pierwszy miesiąc to na razie usterki.
Przystępuje zatem do przeszukiwania forum
- Od: 21 lip 2016, 09:11
- Auto: Mazda 6 kombi (GH)
2013
SKYACTIV-G 2.0
Cześć Tomek z Poznania,
szukam mazdy 6 w benzynce, dlatego trafiłem na forum by wiedzieć na co zwrócić uwagę przy zakupie ;]
Pozdrawiam serdecznie

szukam mazdy 6 w benzynce, dlatego trafiłem na forum by wiedzieć na co zwrócić uwagę przy zakupie ;]
Pozdrawiam serdecznie
-
t00m3q
Witam zakupiłem mazde 5 przebieg 180tyś i znaczny pobór oleju: (
Wcześniej miałem 323 1993 r. 1.3 po niej mazde 323 F 1995r 1.4 a pózniej 1.6 Astre z Gazem niewypał i teraz wróciłem do Mazdy spróbuję znaleźć pomoć odnoścnie poboru oleju. Pozdrawiam
Wcześniej miałem 323 1993 r. 1.3 po niej mazde 323 F 1995r 1.4 a pózniej 1.6 Astre z Gazem niewypał i teraz wróciłem do Mazdy spróbuję znaleźć pomoć odnoścnie poboru oleju. Pozdrawiam
- Od: 26 lip 2016, 17:21
- Auto: Mazda 5 1.8 2005 r
Witam wszystkich Formuowiczów
Mateusz z Częstochowy
Posiadam czerwoną Mazde 6 GY od miesiąca i jest to moja pierwsza Mazda. Jestem z niej bardzo zadowolony. Mazda ma silnik 1.8 16v 120KM 2003r.
Pozdrawiam
Mateusz z Częstochowy
Posiadam czerwoną Mazde 6 GY od miesiąca i jest to moja pierwsza Mazda. Jestem z niej bardzo zadowolony. Mazda ma silnik 1.8 16v 120KM 2003r.
Pozdrawiam
-
Prusi
Witam wszystkich 
Jako szczęśliwy posiadacz mazdy 6 activwagon 1,8 z 2006 r liczę na miłą wymiane doświadczeń i wiadomości z szanownymi Kolegami i Koleżankami
Mariusz z Częstochowy
Jako szczęśliwy posiadacz mazdy 6 activwagon 1,8 z 2006 r liczę na miłą wymiane doświadczeń i wiadomości z szanownymi Kolegami i Koleżankami
Mariusz z Częstochowy
-
drqbuzz
Witam wszystkich nie wiem czy dobrze piszę tutaj czy powinienem gdzieś indziej napisać zupełnie jestem zagubiony na tym forum 
Tak czy inaczej witam wszystkich od 1,5roku zakochałem się w mazdach a w przyszłym mam zamiar spełnić swoje marzenie i kupić mazde 3 2010 stąd chcę z wami podyskutować i dowiedzieć się dużo dużo o naszych Mazdach
POZDRAWIAM!
Tak czy inaczej witam wszystkich od 1,5roku zakochałem się w mazdach a w przyszłym mam zamiar spełnić swoje marzenie i kupić mazde 3 2010 stąd chcę z wami podyskutować i dowiedzieć się dużo dużo o naszych Mazdach
Witam wszystkich forumowiczów
Kolejny szczęśliwy posiadacz Mazdy