Nazywam się Paweł i od 3 dni stałem się szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BM. Najczęściej będzie mnie można spotkać w Legnicy i Wrocławiu.
Tutaj się witamy
Siema Wszystkim 
Od wczoraj stałem się posiadaczem niebieskiej Mazdy BK 1.6
szerokości
pozdrawiam

Od wczoraj stałem się posiadaczem niebieskiej Mazdy BK 1.6
szerokości
pozdrawiam
-
kormoran
Witam wszystkich , mam na imię Filip i jestem z Poznania , jestem posiadaczem Mazdy 6.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
- Od: 7 lip 2016, 01:00
- Auto: Mazda 6
Witam,
zakupiliśmy naszą pierwszą w życiu mazdę 6 kombi
Mam nadzieje, że będzie nam się dobrze nia jeździło
Pozdrawiam serdecznie
zakupiliśmy naszą pierwszą w życiu mazdę 6 kombi
Mam nadzieje, że będzie nam się dobrze nia jeździło
Pozdrawiam serdecznie
-
pati.n
Cześć wszystkim!
Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie zakup Mazdy 3 i natknąłem się niedawno na to forum. Liczę na to, że pomoże mi w wyborze wersji
Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie zakup Mazdy 3 i natknąłem się niedawno na to forum. Liczę na to, że pomoże mi w wyborze wersji
-
doodack
Cześć
Mam na imię Michał, od lutego jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BM, ale dopiero teraz znalazłem więcej czasu by powiedzieć "Witajcie"
Mam na imię Michał, od lutego jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 3 BM, ale dopiero teraz znalazłem więcej czasu by powiedzieć "Witajcie"
-
Meesha
Cześć.
Mam na imię Krzysztof. Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 po wieloletnim użytkowaniu francuskiego auta.
Liczę na to że będę z zakupu zadowolony i w razie czego mogę liczyć na wsparcie forumowiczów :–)
Mam na imię Krzysztof. Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 po wieloletnim użytkowaniu francuskiego auta.
Liczę na to że będę z zakupu zadowolony i w razie czego mogę liczyć na wsparcie forumowiczów :–)
- Od: 9 lip 2016, 15:31
- Auto: Mazda 6 benzyna, silnik 2,0, rocznik 2005 hatchback.
Witam wszystkich!
Mam na imię Tomek. Lat 19:) . Od 16 miesięcy jestem posiadaczem mazdy "szóstki" kombi. Jest to moje pierwsze auto . Wielu może zastanawiać dlaczego młody kierowca na pierwsze auto wybrał samochód rodzinny?.
A więc tak . Szukałem samochodu praktycznego i niezawodnego . Chociaż z początku myślałem nad audi a6 c6/ bmw 5. Ale gdy przyjrzałem się temu dokladniej odpuściłem i szukałem coś japońskiego i natrafiłem na mazde 6 zupełnie przypadkiem i jestem w 100% zadowolony. Samochód praktyczny, ekonomiczny i w środku miejsca nie brakuje. Z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje w tym kolorze i 18 calowych alufelgach . Za to w środku delikatnie i wszystko co potrzebne bez zbędnych "bajerów".
Będę tutaj często bywał
Mam na imię Tomek. Lat 19:) . Od 16 miesięcy jestem posiadaczem mazdy "szóstki" kombi. Jest to moje pierwsze auto . Wielu może zastanawiać dlaczego młody kierowca na pierwsze auto wybrał samochód rodzinny?.
A więc tak . Szukałem samochodu praktycznego i niezawodnego . Chociaż z początku myślałem nad audi a6 c6/ bmw 5. Ale gdy przyjrzałem się temu dokladniej odpuściłem i szukałem coś japońskiego i natrafiłem na mazde 6 zupełnie przypadkiem i jestem w 100% zadowolony. Samochód praktyczny, ekonomiczny i w środku miejsca nie brakuje. Z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje w tym kolorze i 18 calowych alufelgach . Za to w środku delikatnie i wszystko co potrzebne bez zbędnych "bajerów".
Będę tutaj często bywał
- Od: 11 lip 2016, 06:15
- Auto: Mazda 6 kombi DYNAMIC SPORT 2008r. 2.0 diesel 140km
Przebieg: 315tys.
Mazda cx9 3,7i 2011r.
Witam wszystkich,
Niedługo odbieram swoją Mazdę 3 BM. Liczę na wymianę porad
.
Pozdrawiam
Mateusz
Niedługo odbieram swoją Mazdę 3 BM. Liczę na wymianę porad
Pozdrawiam
Mateusz
-
Mateusz.K
Cześć
Mam na imię Adrian
Kilka dni temu odebrałem nowiutką Madzię 6 2.0 Skypassion w kolorze Soul Red.
Wybierałem auto od początku roku. Obejrzałem, objeździłem wszystkie auta segmentu dostępne na naszym rynku – poza tymi premium – zacząłem od Mazdy i skończyłem na Maździe
Pozdrawiam
Mam na imię Adrian
Kilka dni temu odebrałem nowiutką Madzię 6 2.0 Skypassion w kolorze Soul Red.
Wybierałem auto od początku roku. Obejrzałem, objeździłem wszystkie auta segmentu dostępne na naszym rynku – poza tymi premium – zacząłem od Mazdy i skończyłem na Maździe
Pozdrawiam
-
Szewcu
Witam wszystkich. Szukam nowego auta dla rodziny 2+2. Do niedawna miałem Opla Zafirę B z dieslem 1.9 150KM. W sumie sprawował się dzielnie i nawet bezawaryjnie. Jednak diesel to nie to... Wybór padł chyba na Mazdę 5. Szukam już od jakiegoś czasu, ale łatwo nie jest. Przeglądam także rynek w DE. Niestety, trochę rozczarowuje mnie wyposażenie w Mazdzie. W Zafirze przyzwyczaiłem się do wielu fajnych rzeczy, tutaj będzie o to ciężko lub nie dostanę wcale (np. tempomat). Co prawda pozostawiam sobie jeszcze furtkę w postaci Hondy FR-V, S-maxa i C4 Picasso, ale Mazda przekonuje mnie najbardziej "rodzinnym" wnętrzem. Mam nadzieję, że pomożecie. Interesuje mnie kupienie dobrego auta a nie cena, dlatego też jeżeli ktoś ma do sprzedania – proszę o sygnał 

Witam wszystkich,
Maździocha 2004 rok, srebrny hatchback melduje się
forum super, bardzo przydatne.
Szerokości i pozdrawiam.
Maździocha 2004 rok, srebrny hatchback melduje się
Szerokości i pozdrawiam.
-
Habanerka
Cześć wszystkim. Mam na imię Bartek i od soboty jestem właścicielem Mazdy 6 GH. Do tej pory jeździłem Fordem Mondeo. Mam nadzieję, że odnajdę się tutaj i liczę na Waszą pomoc ;–)
- Od: 7 lip 2016, 16:37
- Auto: Mazda 6 GH LF-DE 2.0 Dynamic FS5A-EL '09
Witam,
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323F BA 1.5 ale w tym tygodniu zostanie wystawiona i będzie szukała nowego właściciela. Dodatkowo powiem, że jestem w trakcie poszukiwania jakiejś ładnej 6
Pozdrawiam
Jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323F BA 1.5 ale w tym tygodniu zostanie wystawiona i będzie szukała nowego właściciela. Dodatkowo powiem, że jestem w trakcie poszukiwania jakiejś ładnej 6
Pozdrawiam
- Od: 27 lut 2016, 11:15
- Auto: 323f