Tutaj się witamy
Witam jestem nowicjuszem jeśli chodzi o te forum oraz o posiadanie od niedawna Mazdy6 2003 136 KM.
Jest to mój pierwszy Japończyk. Wszystkich pozdrawiam
Jest to mój pierwszy Japończyk. Wszystkich pozdrawiam
-
kowi88
Witamy serdecznie wszystkich nowych forumowiczów
Nasze Forum składa się z czterech głównych działów tematycznych:
1. Klub MazdaSpeed
2. Działy Techniczne
3. Garaż/Warsztat
4. Inne
W celu uniknięcia pomyłek, błędów lub rozczarowań prosimy o dokładne zapoznanie się ze strukturą Forum i zachęcamy do szczegółowej lektury obowiązujących Regulaminów
W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości pomocą służą Wam osoby funkcyjne a w szczególności Moderatorzy oraz Przedstawiciele Regionalni.
Jeżeli będziecie mieli wątpliwość, w którym miejscu założyć wątek to zwróćcie się do właściwego Moderatora działu.
Gdy uznacie, że warto z nami zostać dłużej, to zapraszamy do przyłączenia się do Klubu MazdaSpeed
PS: Pamiętajcie o dokładnym uzupełnienie wszystkich danych w swoich profilach

1. Klub MazdaSpeed
2. Działy Techniczne
3. Garaż/Warsztat
4. Inne
W celu uniknięcia pomyłek, błędów lub rozczarowań prosimy o dokładne zapoznanie się ze strukturą Forum i zachęcamy do szczegółowej lektury obowiązujących Regulaminów

W przypadku dodatkowych pytań lub wątpliwości pomocą służą Wam osoby funkcyjne a w szczególności Moderatorzy oraz Przedstawiciele Regionalni.
Jeżeli będziecie mieli wątpliwość, w którym miejscu założyć wątek to zwróćcie się do właściwego Moderatora działu.
Gdy uznacie, że warto z nami zostać dłużej, to zapraszamy do przyłączenia się do Klubu MazdaSpeed

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam Nazywam sie Adam (26l) Jestem z Knurowa (Niedaleko Gliwic / Katowic) jestem posiadaczem Mazaka 6 1.8 kombik. Dziś otrzymałem Od jednego z waszych Kolegów ulotkę waszego forum. od dawna chciałem wstąpić do jakiegoś klubu Mazdowiczów. Wiedz wstąpiłem do waszego Serdecznie Witam i Pozdrawiam 
-
Pichu
Witam
Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323 F ( BA / BH ) , z 98 roku...
Silniczek 1.5 16V , auto ma parę drażniących mankamentów , ale powoli się biorę za autko , wpierw od
strony mechanicznej , potem zajmę się wyglądem
Fotki wstawię z czasem

Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem mazdy 323 F ( BA / BH ) , z 98 roku...
Silniczek 1.5 16V , auto ma parę drażniących mankamentów , ale powoli się biorę za autko , wpierw od
strony mechanicznej , potem zajmę się wyglądem
Fotki wstawię z czasem
Witam wszystkich forumowiczów, posiadaczy wszelakich modelów Mazd
Od niedawna tj. 01 Kwietnia 2016 roku, związałem się z piękną
Mazdą 3 (BL), 1.6, benzyna z 2011 roku.
105KM nie czynią jej może demonem prędkości, do miasta jednak wystarczy w zupełności. Wersja wyposażenia Exclusive Plus na pięknych 17 calowych felgach sprawiła że zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia
To tyle tytułem wstępu, pozdrawiam wszystkich
Od niedawna tj. 01 Kwietnia 2016 roku, związałem się z piękną
105KM nie czynią jej może demonem prędkości, do miasta jednak wystarczy w zupełności. Wersja wyposażenia Exclusive Plus na pięknych 17 calowych felgach sprawiła że zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia
To tyle tytułem wstępu, pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowano 5 cze 2018, 20:12 przez Peter77_FKR, łącznie edytowano 2 razy
- Od: 10 kwi 2016, 18:34
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Moje imię ,Rafał . Z tą marką jestem związany od 2004 roku począwszy od modelu 323 do obecnej MPV
.
Więc jako nowy użytkownik Witam
! i pozdrawiam !
Więc jako nowy użytkownik Witam

-
Rafik
Witam wszystkich. Mam na imię Radek, jestem z Łodzi i stałem się niedawno właścicielem mocno zgnitej czerwonej Mazdy 323 hatchback na tablicach z Krotoszyna. Jestem w trakcie jej remontu. Być może należała kiedyś do kogoś z forum 
- Od: 5 lut 2016, 20:03
- Auto: Mazda323 1989 1,3 benzyna
Mx3 1,8 v6 1991benzyna
Witamy serdecznie wszystkich nowych forumowiczów
1. Klub MazdaSpeed
2. Działy Techniczne
3. Garaż/Warsztat
4. Inne

1. Klub MazdaSpeed
2. Działy Techniczne
3. Garaż/Warsztat
4. Inne

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Witam!
Mam na imię Marcin, aktualnie studiuję w Warszawie, jestem szczęśliwym choć dosyć przypadkowym posiadaczem mazdy 323f
Mazda została zakupiona pod koniec kwietnia 2015r z przebiegiem 302tyś km(patrząc po wnętrzu realny), od tamtej pory zrobiłem prawie 23tyś km, bez żadnych problemów, jedyne co było w niej wymieniane to 2x olej z filtrami i uzupełniane płyny. Jak na autko z tego roku i półki sprawuje się fajnie, polecam na pierwsze auto. Aktualnie przymierzam się do wymiany rozrządu wraz z pompą wody.
Pozdrawiam:)
Mam na imię Marcin, aktualnie studiuję w Warszawie, jestem szczęśliwym choć dosyć przypadkowym posiadaczem mazdy 323f
Pozdrawiam:)
-
Martinezo13